TEST af Sero trådløse in-ear høretelefoner fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Moby Skip*Hop badebalje og skyllekande fra Amvina

TEST af Sero trådløse in-ear høretelefoner fra Randomshop

To af vores testere har den seneste måned testet Sero trådløse in-ear høretelefoner. Her kommer deres anmeldelser: 


Cebrina fortæller:

Vi har den seneste tid testet Sero trådløse in-ear høretelefoner.

Høretelefonerne kommer i et lille etui, som ikke fylder mere end, at du altid har plads til dem enten i lommen eller i tasken. Æsken virker også som en oplader. Altså du sætter høretelefonerne i, og så lader de op i etuiet. Når æsken så er afladet, sætter du den bare i stikket.

Min kæreste bruger dem primært til at høre musik, når han går ture, og når han streamer på telefonen. Han siger, at lyden er rigtig god til det. Han har forsøgt at teste dem til at tale i, men det har ikke fungeret helt så godt.

Jeg har derfor også testet dem, så jeg kunne være med til give en fuld anmeldelse af dem. Jeg bruger dem f.eks. også, når jeg træner. Jeg synes, de fungerer rigtig fint til almindelig styrketræning i centeret. De sidder behageligt, og jeg kan have etuiet i lommen uden problemer. Jeg har også testet dem til at tale i, og der var lidt forsinkelse på modtagelsen af lyden, men det fungerede okay, synes jeg.

En anden situation, jeg har testet dem i, er hverdagslarm. Herunder emhætte, tv og børn imens der blev lavet aftensmad f.eks. Her har jeg faktisk brugt dem en hel del. Jeg synes, det er genialt, at jeg kan høre lydbog, podcast eller musik imens jeg laver mad, og samtidig kan ungerne komme i kontakt med mig, fordi jeg kun har én høretelefon i. Og så er det jo rart, at jeg ikke har en ledning dinglende rundt om halsen. Så her bestod de også til UG.

Min pige Emma på 8 år fik også lov at teste dem. Mine børn har stort set altid høretelefoner i/på, når de sidder i stuen med deres iPads og eller min telefon. Jeg orker simpelthen ikke en million blibbelip lyde. Emma synes, at det var sejt med nogen trådløse, som mine. Og til 400 kr tør jeg godt give hende trådløse, for det er ikke verdens undergang, hvis en skulle blive væk. Nu er hun selvfølgelig ikke ældre end, at hun stadig kun bruger det i begrænset omfang herhjemme, men min kærestes teenagepiger kunne jo snildt have sådan et par her i stedet for sammenlignelige produkter på markedet, som koster markant mere. Nå, men tilbage til Emma. Hun synes lyden var vildt god og sagde ”Jeg synes faktisk, de er helt rare at have i ørerne”.

 

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: –  MEGET GOD. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle undvære høretelefoner i hverdagen.

Holdbarhed – GOD: Jeg vurderer, at de har en virkelig god holdbarhed, og at det medfølgende etui gør, jeg kan have dem i mange år.

Pris – Meget GOD: 399 kr. er en rigtig fin pris for et sæt meget brugbare høretelefoner, med en fin lyd.

Kvalitet – GOD:  Det er en rigtig fin kvalitet. Lyden er god til musik og stream. Vigtigst så sidder de rigtig godt i ørerne.


 

Ann-Charlott fortæller:

Mine piger på 9 og 10 år, og jeg har den seneste tid testet Sero trådløse In-ear høretelefoner TWS35 med LED display og den nyeste bluetooth version 5.1 fra Randomshop.

Jeg har altid haft svært ved at få høretelefonerne til at blive siddende i ørerne ret længe ad gangen, selv når jeg bare har siddet stille. Det er slet ikke et problem disse høretelefoner, hvilket har overrasket mig meget positivt. Jeg var ellers lidt skeptisk, da jeg så, at de var helt hårde og ikke havde nogle bløde øredutter, der kunne formes lidt. Men de sidder rigtig godt, og det er uanset om jeg har gået, løbet eller siddet. Derudover er ørepropperne ergonomiske, hvilket gør dem tætsluttende, komfortable og behagelige at have i ørerne. De er lette at få til at sidde ordentligt og passer perfekt i ørerne.

Vores to piger har samme udfordring som mig, og de har på skift lånt høretelefonerne med i skole. For dem har de fungeret lige så godt, som for mig og har slet ikke faldet ud af ørerne. Derudover er lydkvaliteten så god, at den holder støjen fra klasseværelset okay ude, mens pigerne har arbejdet med skoleopgaver på deres Chromebooks med høretelefonerne i ørerne.

Høretelefonerne er kompatible med alle Apple og Android enheder.

Lydkvaliteten er rigtig god. Høretelefonerne har en stabil og hurtig forbindelse. Den nyeste Bluetooth version 5.1 teknologi sikrer, at der ikke opstår signaltab eller musikudfald, for at bevare lydkvaliteten i ordentlig høj kvalitet. Det synes jeg, at man tydeligt kan høre i disse høretelefoner.

Jeg synes, at det er virkelig smart, at både den venstre øreprop og højre øreprop kan arbejde uafhængigt af hinanden, så jeg kan lytte til musik i det ene øre og modtage opkald i det andet eller køre bil, lave mad, se på børnene lege eller være på legepladsen imens jeg har musik eller en podcast kørende i kun det ene øre imens.

Høretelefonerne er nemme at have med på farten, da de ikke fylder meget. Det tager en time at lade dem fuldt op, hvorefter der er cirka 5 timers spilletid inden de kræver opladning igen. Rækkevidden er på 10 meter, hvorfor jeg sagtens har kunne bevæge mig rundt i huset mens jeg taler eller lytter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings: MEGET GOD, OGD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget GOD – Trådløse høretelefoner er ikke til at leve uden og er så nemme at have med. Derudover er lige præcis disse høretelefoner så behagelige at have i ørerne.

Kvalitet: MEGET GOD – De har en rigtig god kvalitet, god lydkvalitet og god/hurtig forbindelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – Høretelefonerne virker robuste og med god holdbarhed.

Pris: MEGET GOD – Høretelefonerne med tilhørende etui har en virkelig fornuftig pris på bare 399,95 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Moby Skip*Hop badebalje og skyllekande fra Amvina