TEST af AL3+ FREEDOM fra MIIEGO – Testfamilien
TEST af Påskekrea fra Legeakademiet

TEST af AL3+ FREEDOM fra MIIEGO

Flere af vores testere har den seneste måned testet AL3+ Freedom høretelefoner fra Miiego. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har testet AL3 Freedom woman fra Miiego.

Katrine skriver:

Miiego er et dansk audiobrand, som har specialiseret sig i trådløs lyd til aktivitet og bevægelse. De designer og bygger robuste, simple og ikke mindst funktionelle lydprodukter til en aktiv livsstil. 

Jeg har testet disse fine høretelefoner, som er prisvindende høretelefoner. De har en virkelig god pasform, som sikrer, at de bliver siddende under fysisk aktivitet. 

Høretelefonerne har jeg anvendt dagligt både til lange gåture, men i særdeleshed til en hverdag som travl husmor, hvor der skal gøres rent mm. Her er høretelefonerne AL3 Freedom woman virkelig gode, og de sidder godt i én sådan grad, at man helt glemmer, at man har dem på. Derudover har de en rigtig god lyd. Høretelefonerne er til aktivt brug, og derfor tåler de også både sved og regn.

De hedder Woman, og det gør de, da de er mindre end den originale AL3 Freedom. Det nyder min søn Elliot Vergilius på 7 også godt af. De passer også ham rigtig fint. Det er de høretelefoner, som har siddet bedst på ham. Han elsker at høre lydbøger, og der finder han altid høretelefonerne frem. 

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.  

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: GOD – Høretelefonerne er virkelig funktionelle og anvendelig både til dagligdagen, men ikke mindst ved fysisk aktivitet. Jeg ville dog ønske, at modtageren bedre kunne høre én, når man taler i telefon.

Holdbarhed: MEGET GOD – Miiego laver kvalitetshøretelefoner, som er simple og funktionelle. 

Pris: MEGET GOD – Det funktionelle trådløse høretelefoner til en rigtig god pris☺ 

Kvalitet: MEGET GOD – Miiego er et dansk brand, der designer høretelefoner i rigtig høj kvalitet. 

 


Vores tester Jane har den seneste måned testet wireless headphones for action og sport fra MIIEGO.

Jane fortæller:

Jeg modtog AL3+ FREEDOM og satte dem straks til ladning. Det tog forbavsende kort tid at lade, og der er virkelig god batteritid, MIIEGO skriver selv 11 timer, og det er nok ikke helt ved siden af. Det er perfekt, at de ikke konstant skal lades, selvom de bliver brugt meget. Efter at de blev ladet, koblede jeg dem til min telefon via bluetooth, hvilket også var nemt.

Udover ladekabel og høretelefoner var der også et fint vandtæt etui med samt ekstra skumgummi til høretelefonerne. Det har ikke været nødvendigt at skifte de nuværende ud, da høretelefonerne både er beskyttet mod sved og regn.

Jeg har haft dem på ud at løbe i blæsevejr, og selv her var der en fantastisk lyd i høretelefonerne, og den blev ikke forringet af blæsevejret (det var nærmere et sted mellem storm og orkan). I det hele taget har jeg været rigtig tilfreds med lyden fra høretelefonerne, og den tilsluttende måde høretelefonerne har siddet på ørerne, hvilket har bevirket, at der ikke har været andet ”støj”, som har kunnet genere.

Det eneste minus, jeg har oplevet, er nakkebøjlen, som jeg har haft en vis døje med at få til at sidde rigtigt, og som har generet bag ørerne – fordi jeg også bruger briller. Når det så er sagt, må jeg rose høretelefonerne for at blive siddende fint på ørerne, når jeg har dyrket løb og anden sport med dem på.

Jeg elsker, at selvom det er høretelefoner til at have på ørerne, er de så diskrete.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man slipper for ledninger dinglende mellem høretelefoner og telefon. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Har været brugt meget de sidste 1½ måned, og det ses ikke på dem.

Pris: GOD – Høretelefonerne koster 599 kr. og er et godt køb til prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækre høretelefoner, og der medfølger ekstra skumgummi til høretelefonerne.


Jeg har testet Miiego Danmarks AL3+ Freedom Woman (wireless headphones) i marts, hvilket jeg har set meget frem til. 

Miiego er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2010. Grundlæggers idé var stedse at designe høretelefoner, som ikke falder ud, når man bevæger sig under fx løb.

Da jeg modtog pakken, var mit førstehåndsindtryk var meget positivt. Det trådløse headsæt er meget stilrent af udseende og design – det er tydeligt, at det også er af høj kvalitet. 

I pakken var der også ekstra puder til headsættet, kabel til opladning og vandafvisende etui.

Jeg spiller til daglig fodbold i Kvindeserien og løbetræner en del hver uge. Derfor faldt denne test i meget god jord 😊

Miiego AL3+ Freedom Woman med sit slogan ”You move, they don’t” er helt genial til løb, men desværre passer de slet ikke til mine ører eller hoved ☹ De skavede bag ørene og sad super dårligt, så jeg kan desværre ikke bruge dem.

 

Nytteværdi: MINDRE GOD – Ubrugeligt for mig, men andre der passer det, ville kunne få stor glæde af det.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Headsættet er lavet af holdbar og lækre materialer, tåler endda sved og regn, og derfor ideel til når man udøver sport.

Pris: MEGET GOD – Den vejledende udsalgspris er 548 kr. for Miiego AL3+ Freedom Woman. Jeg synes, at prisen er meget fair, henset til kvaliteten, formål og levealder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Påskekrea fra Legeakademiet