TEST af Produkter fra Valsemøllen – Testfamilien
TEST af AL3+ FREEDOM fra MIIEGO

TEST af Produkter fra Valsemøllen

Flere af vores testere har testet produkter fra Valsemøllen. Her kommer deres anmeldelser: 


Sara fortæller:

Da pakken fra Valsemøllen kom ind ad døren, var jeg så klar til at komme igang. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der både er dyrket, høstet og malet i Danmark. Vi har nu testet Valsemøllen i en måneds tid, og jeg synes, det fungerer super godt. Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor nemt det er at bage produkterne fra Valsemøllen Hverdag.

Valsemøllen har lanceret nogle nye produkter: Softkernerugbrød, Brunchboller og Fødselsdagsboller. De lækreste fødselsdagsboller er en af dem, og de er simpelthen så nemme at bage. Det eneste du skal bruge er melblandingen, æg, gær og vand, og vupti så har du 15 lækre, svampede boller lige til at servere for gæster eller familien. 

Udover fødselsdagsbollerne har Lærke været i køkkenet og testet nogle af deres kageblandinger. Lærke har bagt både citronmåne og chokoladekage til os. Lærke fortæller, at det var sjovt og nemt at bage. Hun var især vild med, at det var så nemt, og så glædede hun sig til at pynte kagerne bagefter.  

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Det har stort nytteværdi for både børn og voksne at bage sit eget brød og kage. Det er en hyggelig beskæftigelse, som kan give noget kvalitetstid med ens børn. Bageblandingerne gør det nemt at bage i en travl hverdag og gør, at mange, der ellers ikke ville bage, også kan være med. 

Holdbarhed – MEGET GOD: Hvis man opbevarer produkterne et tørt, ikke for varmt og ikke med stærkt lugtende varer, kan bage blandingerne holde sig 9-12 mdr.

Pris – GOD: Prisen for bage blandingerne ligger fra 21–27 kr. De er lidt dyre, men jeg vurderer stadigvæk, at det er en god pris idet man spare en del tid i forhold til, hvis man selv skulle lave bageblandingen fra bunden. 

Kvalitet – GOD: Kvaliteten er i top. Valsemøllens mel er dyrket, høstet og malet i Danmark med respekt for marken, menneskerne og miljøet.


 

Vores tester Marie har sammen med hendes familie testet bageblandinger fra Valsemøllen.

Marie fortæller:

Vi har testet forskellige bageblandinger fra Valsemøllen. Lige fra kage, til boller og rugbrød. Blandingerne er helt perfekte, og de er nemme at lave, fremgangsmåden står bagpå. De er lette at forstå og smager himmelsk. 

Portionerne passer helt perfekt til vores familie, med mor, far og to børnehavebørn, og så er der rester til dagen efter, mums. Eller til gæster. 

Herhjemme behøver vi ingen anledning til at spise kage. Vi bruger udtrykket “kald det kager-lighed”. Vi er glade for kage hele banden og endnu gladere, når det er nemt at lave. Børnene kan nemt hjælpe til. 

Chokoladekage-blandingen skal f.eks. kun tilsættes lidt olie og vand. Røres godt sammen. Bages i ovnen. Wupti, kage på 30 min. Vi overtrak kagen med chokoladeglasur, som lige gav det sidste. 

Fødselsdagsboller til enhver anledning. Lækre luftige boller til fødselsdag, morgenmad, eftermiddagskaffen, i madpakken eller på farten. Bageblandingen sikrer gode boller hver gang. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Nemt og hurtigt. Især smart hvis man ikke lige har alle ingredienserne hjemme, ikke har en vægt eller ikke har tiden. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er god holdbarhedsdato på blandingerne. Når der er tilbud, køber vi gerne et lager til skuffen. 

Pris: GOD. 25-30 kr. for en blanding. Ofte kan de købes på tilbud. 

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er god. Både smagen og duften er på plads. 


Vores tester Maria har sammen med Noah, 6 år, testet produkter fra Valsemøllen.

Maria fortæller:

Vi elsker Valsemøllens produkter herhjemme. De er så lækre, enkle, og ligetil, at selv børn kan være med i køkkenet. 

Valsemøllen er for dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber de produkter, der smager af mere.

Det er nemt at følge opskrifterne, og procedurerne er ligetil, så børn med vejledning kan udføre de simple opskrifter.

Med favoritterne til hverdag har de gjort det nemmere for os at bage – også i en hurtig vending – og nyde bagværk fuld af smag. På under 2 timer havde vi de lækreste boller klar.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Fantastiske produkter, nyttige i den travle hverdag, eller hvis man bare vil have godt bagværk, på den nemme måde.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD. Gode råvarer, der virkelig dufter og smager himmelsk.

Pris: MEGET GOD 

Kvalitet: MEGET GOD. Kvalitet af design og det endelige resultat, er ikke til at tage fejl af.

 


Vores seniortestere Kirsten og Bernd har testet bageblandinger fra Valsemøllen.

De fortæller:

Vi modtog en pakke fra Valsemøllen, der – som sædvanlig – indeholdt en masse lækre bageblandinger, både brødblandinger og kageblandinger. Vores fokus denne gang var at teste Valsemøllens tre nyheder fra deres serie Hverdag. 

Den første bageblanding vi brugte var Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller. Det eneste der skulle tilsættes var gær, vand og eventuelt et æg. Ægget kan efter ønske erstattes af ½ dl. vand. Bollerne skal hæve på bagepladen i en times tid, og herefter pensles enten med vand eller æg. De skal kun bage 10 – 12 min. og køle af på en rist. 

Fødselsdagsbollerne er lyse boller, og da vi spiste dem blev vi taget tilbage til dengang vi i sin tid drak kaffe hos mormor og morfar, hvor der blev serveret et fad smurte boller med tandsmør. Bollerne har nemlig den lækre smag af smør, er ganske lidt søde og smager fantastisk. Vi spiser normalt mere grove boller, og gerne med kerner, men det er helt sikkert ikke sidste gang Valsemøllens fødselsdagsboller kommer på bordet hos os. 

Det næste vi bagte var Valsemøllen Hverdag Softkerne Rugbrød. Her skal der kun tilsættes gær og vand, og det er en dej der er meget let at have med at gør. Den skal hæve tildækket i en time og bages i en time. Der er masser af gode, bløde kerner i brødblandingen, så vi valgte ikke at toppe brødet med noget. Det viste sig, at det heller ikke var nødvendigt, da der var virkelig god smag i brødet i sig selv. Brødet er lækkert, saftigt og smagfuldt, og så bliver det ikke tørt, selvom det tager nogle dage at få det spist. 

Den sidste brødblanding vi brugte var endnu et af Valsemøllens lækre produkter, nemlig Hverdag Brunch Boller. Som ved de fleste af bageblandingerne derfra, skal der kun tilsættes ganske få ting, igen var det kun gær og vand. Med en hævetid på en times tid og bagetid på 15 – 20 min. kan man rimelig hurtigt få friskbagte boller på bordet. Igen er det nogle smagfulde og lækre boller man får ved at bruge denne Brunch bolle blanding. Vi havde valgt at toppe bollerne med lidt havregryn og chiafrø, men de smager også dejligt selvom toppingen udelades. 

Alt i alt er det nogle virkelig lækre boller og rugbrød vi har bagt, og blandingerne er så lette at gå til, at man ikke behøver den store bageerfaring for at få et rigtigt godt resultat. Her i huset er vi kæmpe fans af Valsemøllens produkter, så vi har stort set hele tiden friskbagt brød i huset nu.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Bageblandingerne er rigtig gode at have i huset, så det er nemt at servere friskbagt brød for familien. Langt de fleste ingredienser findes allerede i blandingerne, så man slipper for at have en masse forskellige ting stående.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er lang holdbarhed på blandingerne.

Pris: GOD/MEGET GOD – Hvis man køber bageblandingerne til normalprisen, som er ca. 26,-kr. er prisen i den dyre ende for produktet. Man kan dog tit finde blandingerne på tilbud, helt ned til 15,- kr. per pakke, og så er prisen helt i orden. 

Kvalitet: MEGET GOD – Alle tre bageblandinger er af god kvalitet og giver virkelig lækkert brød. 


Vores tester Jeanette, har sammen med hendes datter Emilie på 5 år testet forskellige produkter fra Valsemøllen.

Jeanette fortæller:

Vi har testet produkter fra Valsemøllen, hvor der har været fokus på 3 nye bageblandinger, nemlig fødselsdagsboller, brunchboller og softkerne rugbrød. Det har været en kæmpe fornøjelse, og jeg har virkelig fået øjnene op for hvor nemt det er at lave friskbagt brød, som smager rigtig godt. Det kræver kun, at man har gær på køl og selvfølgelig har Valsemøllens bageblandinger på lager.

Med bage blandingen fødselsdagsboller, bagte vi både boller og pølsehorn. Jeg synes, det er helt vild fedt, at man ud af den samme dej kan man bage både snack til madpakke, men også kager, som f.eks. brunsviger.

Ud af bage blandingen softkerne rugbrød, bagte vi små rugbrøds snack til madpakkerne, hvor vi tilføjede mørk hakket chokolade, det er altså bare super lækkert.

Derudover fik vi lavet koldhævede boller ud af bageblandingen brunchboller. Jeg synes, det er helt fantastisk, at blandingen er lavet, så man både kan bage med det samme, men også koldhæve dem, hvis man først skal bruge dem senere, det eneste man skal gøre er at komme mindre gær i.

 

Alle vores tests og anmeldesler på testfamilen.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – da man nogle gange gerne vil gøre det ekstra hyggeligt og lækkert med friskbagt brød, kager osv, men tiden ikke er der til det.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er helt fint, produkterne jeg modtog kunne holde sig i 1 år. Og der er de for længst spist.

Pris: MEGET GOD – Normalpris ligger mellem 20-30 kr. Prisen er helt fair i forhold til nytteværdi, holdbarhed og kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god, og det smager af brød, der er gjort noget ud af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af AL3+ FREEDOM fra MIIEGO