TEST af LEGO CITY Specialværksted 60389  – Testfamilien
TEST af Units Danish Design - Den blå blomst og Bladet

TEST af LEGO CITY Specialværksted 60389 

Flere af vores testere har testet Lego City 60389 Specialværksted. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 7 år testet Lego.

Katrine fortæller:

Da Elliot hørte, at vi skulle teste en ny pakke med Lego City, blev han virkelig begejstret. Det er et kæmpe hit og der blev talt ned til, at vi ville modtage pakken.

Elliot elsker biler, og de har altid været et kæmpe hit. Derfor synes han også, at netop denne Legopakke er rigtig fed. 

Med LEGO City Specialværksted kan du tilpasse racerbilerne. Til værkstedet medfølger to tilpasningsegnede biler samt minifigurer af to mekanikere og to kørere. De to biler kan bytte front og bagsektionerne ud, og dermed blive specialdesignede. Det synes Elliot virkelig er sejt. Der er virkelig mange fine detaljer.

Lego står for “Leg godt”, og man må sige, at Lego lever op til sit navn. Elliot har virkelig brugt lang tid på både at samle pakken, men han har derefter også virkelig været fordybet i leg.  

Med Lego bliver finmotorikken og koncentrationen trænet, og der er rig mulighed for kreativ leg og udfoldelse.

Lego lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at klodserne deri er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er virkelig noget godt legetøj. Der er mange timers leg, udvikling af motorik, koordinering, koncentration fantasi og meget mere. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Jeg har ikke oplevet Lego gå i stykker. 

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen – heldigvis kan man tit finde Lego på tilbud. 

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Med produkter fra Lego, er man helt klart sikret en kvalitet, der er udover det sædvanlige. Det holder år efter år. 

 


Vores tester Helle har sammen med tre børnebørn testet LEGO CITY 60389.

Helle fortæller:

Vi har modtaget en pakke fra LEGO med et af LEGO CITY’s byggerier.

Det var et værksted for racerbiler, vi skulle bygge, og med to børnebørn, der kører speedway, var det lige sagen.

Agnes og August (11 og 8 år), som er speedway børnene, lagde ud og fik startet værkstedet op.


August er et specielskolebarn, der har svært ved at sidde stille og koncentrere sig længere tid af gangen, og der er LEGO igen bare godt, for der skulle jo også være én, der samlede menneskerne og satte hjul på bilerne, hvor man kan se resultat med det samme, og så synes han også, at han var godt med i byggeprojektet.

Under anden omgang byggeri fik Agnes hjælp af Wilhelm på 3 år, og selvfølgelig kunne han ikke bygge efter vejledning ligesom Agnes. Men han fik meget tid til at gå med at køre med bilerne pille lidt klodser af og putte andre klodser ind i bilerne.
LEGO er for alle aldre, og det er ikke uden grund, at det er LEg-GOdt, der er idéen bag.

Vores samlede vurdering er:

Nytteværdi: MEGET GOD: Der er ikke ret meget legetøj der har så høj nytteværdi som LEGO. Det kan både handle om at bygge efter vejledning, hvor man skal holde tungen lige i munden – men næste gang man bygger det samme, kan man lade fantasien råde, og bygge nogle helt andre udgaver. Det er helt genialt og super godt for kreativiteten og fordybelsen hos børn (og voksne).

Holdbarhed: MEGET GOD: LEGO forgår aldrig. Vi har stadig LEGO fra da vores børn var små – det holder evigt og kan stadig bruges i alle mulige sammenhænge, også selvom det er 30 år siden, at den pågældende LEGO pakke blev udviklet.

Pris: GOD: Set på nettet til kr. 300,-, og det er en god pris for al den underholdning både i form af byggeri og leg, der er i pakken.

Kvalitet: MEGET GOD: Det er meget god kvalitet – det er LEGO bare! Det kan nærmest ikke gå i stykker.


Vores tester Marck har haft fornøjelsen af at teste Lego City Specialværksted sammen med Albert på 6 år.

Om Lego City siger Marck:

Vi har haft fornøjelsen af Lego City specialværksted. Albert ELSKER biler, så dette var lige, hvad han ønskede sig allermest at teste. Albert har en del Lego City set efterhånden, og han synes altid, at dette City univers er spændende. Han ønsker sig altid Lego City universet, når det er hans fødselsdag eller til jul. Albert er ved at knække koden til selv at bygge det meste – jeg hjælper kun en smule med de helt små detaljer.
Selve værkstedet er fyldt med alt et bilværksted skal have. Biler, værktøj, mekanikere, motorer, lifte og mulighed for at udbytte dele på bilerne for at gøre dem endnu sejere at se på. Der er bilcomputere og små robotter, der kan hjælpe til med at gøre bilerne klar til ræs.
Det er meget nemt at samle og skille ad, og Albert har brugt timer på at lave Formel 1 med bilerne og lege pitstop, hvis de skulle have skiftet en “ødelagt” frontvinge eller andet. Et kæmpe hit for en knægt på 6 år, der elsker biler og at være kreativ på den gammeldags facon. Nu bliver det kun endnu sjovere i fremtiden, når Albert selv får fornøjelsen af at bygge og lege selv. Lego bliver man aldrig for gammel til at lege med. Selv faren synes, at det er sjovt at se processen fra start til slut.
Vurdering bliver:
Nytteværdi: Meget god.
Holdbarhed: Meget god.
Pris: God – Lego har aldrig været billigt, men bestemt pengene værd.
Kvalitet: Meget god – Bare gennemført til mindste detalje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Units Danish Design - Den blå blomst og Bladet