TEST af Baby Jogger City Tour 2 – Testfamilien
TEST af Simpl Go høretelefoner fra Miiego

TEST af Baby Jogger City Tour 2

Flere af vores testere har den seneste måned testet Baby Jogger City Tour 2. Her kommer deres anmedelser: 


Vores tester Nora har sammen med sønnen Eddie på 2,5 år testet Baby Jogger City Tour 2.

Det gode ved efterhånden at have store børn, det er at kunne prioritere praktisk – og for mig er det praktisk, når det er let, småt og smart. 

En klapvogn der fylder meget lidt, er nem at slå ud og klappe sammen og ikke mindst perfekt til det man skal bruge den til – det hele får man i den smarte Baby Jogger City Tour 2.

City Tour 2 er en alsidig klapvogn, der ikke fylder meget. Klapvognene har alle de funktioner, som vi har brug for til Eddie: et behageligt polstret sæde, ligge-indstilling, kaleche med et net-kighul og en UPF 50+ solbeskyttelse. Vi er ofte på lange heldagsture, og der er det nødvendigt med en vogn, han kan tage en god lur i, hvis han får brug for det, så derfor fungerer den bare så godt – selv til de varme sommerdage er han godt beskyttet.

City Tour 2’s nye funktioner er en indbygget fodstøtte, fuld liggestilling og opgraderede hjul, som er drej- og låsbare. Eddie sidder sikkert i den, da den har fempunktssele i sædet. 

Klapvognen er let at sammenfolde i tre sektioner, der gør den meget lille. Sammenfoldet fylder klapvognen ikke mere end 56 x 46 x 26 cm og vejer kun 6,5 kg. Klapvognene kan bæres over skulderen i den medfølgende taske, der opbevares i en lomme under sædet.

Klapvognen er brugbar helt fra spædbarn, da du kan købe adapteren, så du let kan klikke din City Go i-Size Autostol i vognen eller tilkøbe en BabyJogger Carrycot lift, som bliver fastgjort med to adaptere, der klikkes fast på stellet.

Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter – men jeg må sige, at vi altid har været glade for Baby Jogger. 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Babyjogger City Tour 2: 

Nytteværdi: MEGET GOD – God og rummelig vogn der kan bruges til med de 3 år. Selvom den er lille, så ligger barnet godt og har fint med plads.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at der er tale om god kvalitet og holdbart produkt. Slidstærkt stof i sædet og der skal en del til, at der opstår ridser og synligt slid. 

Pris: MEGET GOD – Pris, kvalitet og lækkert design hænger oftest sammen – vognen kan bruges i det daglige, til byture eller rejsen. Det er en lille vogn, men den er brugbar på alle fronter. 


Anja fortæller:

Vi har været så heldige at få lov at teste Baby Joggers nye City Tour 2 klapvogn. En smart lille klapvogn, som vil være genial til ferier, da den fylder meget lidt og vejer minimalt.

Klapvognen blev leveret i en lille papkasse (det fortæller lidt om, hvor lidt den fylder) og var næsten samlet – kun hjulene skulle klikkes på.

Den fylder hvad der svarer til en god taske, og det er faktisk hvad der følger med til klapvognen – en taske den kan opbevares i.

Med dens ca. 6,5 kg er den en perfekt rejsemakker, både til fly, men også kør-selv ferier.

Klapvognen kan anvendes fra barnet er helt lille, da den kan lægges helt ned, således barnet kan sove en middagslur. Fodstøtten kan tages op, så den er på linje med hele sædet og ryglænet, hvilket gør, at de lidt større børn også har mulighed for en powernap deri. Den er godkendt til børn op til 22 kg.

Den har drejelige forhjul, som også kan låses, og er nem at køre på faste veje – jeg synes dog det var en udfordring med en tur i skoven med denne vogn, som jeg ikke synes den egner sig så godt til.
Desuden er den udstyret med et vindue med velcroåbningen i kalechen, så man har mulighed for at se til sit barn.

Under vognen er den udstyret med en stor varekurv, som er godkendt til 7 kg.

Med den smarte 5 punktsele, som desuden kan justeres i 3 niveauer bagpå, er der optimale betingelser for sikkerheden for barnet, uanset alderen.

Det er muligt at tilkøbe liftdel samt frontbøjle til klapvognen, så den kan bruges fra nyfødt og til 3-4 år.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – den kan bruges længe, især ved tilkøb af liftdel. Jeg synes dog, at den er mere egnet til fly- og køreferier end til dagligdagsbrug, da den ikke har meget polstring til børnene i ryggen, og kalechen er meget åben.

Pris: MEGET GOD – til de 1.799 kr. synes jeg den konkurrerer godt med tilsvarende klapvogne på markedet.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – jeg synes, den er fin i kvaliteten, dog med små hjul som gør det lidt besværligt i andet terræn end asfalt/fliser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Simpl Go høretelefoner fra Miiego