TEST af Silver lining babygym træ fra Amvina.se – Testfamilien
TEST af Voksi® Sky Light

TEST af Silver lining babygym træ fra Amvina.se

Flere af vores testere har den seneste måned testet Silver lining babygym træ fra Amvina.se. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Michelle har de sidste 2 måneder testet ”Silver Linning Babygum trä” fra Amvina sammen med sin søn Theo på 4 mdr. 

 Michelle fortæller:

Theo har nu de sidste knapt 2 måneder testet den fineste aktivitets-/legebue i fyrretræ. 

Der medfølger den blødeste legemåtte samt den fineste og ikke mindst funktionelle skyformede pude. Derudover er der 3 stk. legetøj, der kan påsættes buen. De består af en rangle, der er formet som en sky, et spejl der er formet som solen og en bidevenlig stjerne.  

Det medfølgende legetøj er perfekt, hvis man har en dreng som Theo, der elsker at kunne følge med i verden udenfor vinduerne, for så er ’figurerne’ velkendte og interessante. 

Og ikke mindst meget interessante at få sig en lille small-talk med, give masser af kys og en lille krammetur. Selv store som små, kan buen holde beskæftiget og aktiver. Det er altså en bonus, når storesøster kan være lidt med. 

Theo har benyttet sig en del af den smarte skyformede pude, da den er genial til at støtte barnet, når de skal ligge på maven. Hvis ikke vi bruger puden, går der ikke mange sekunder før Theo bliver sur, men med puden kan han ligge og se på legetøjet i flere minutter.

Aktivitetsbuen kan indstilles i forskellige højder alt efter barnets størrelse. Og om der ligges på maven eller ryggen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nyttelsesværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. 

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

På baggrund af vores test ser denne således ud:

Nytteværdi: MEGET GOD – Stativet er funktionelt, kan bruges i forskellige aldre, og det er en god aktivitet/trænning for ens barn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er robust, og det medfølgende legetøj er solidt. Derudover er puden og tæppet i god kvalitet, så det vil kunne bruges alene, når de er for store til buen. 

Pris: GOD – Prisen er 929 kr., hvilket er en okay pris for produkterne, da de kan bruges separat. Dog vil jeg mene, det er den lidt høje ende. 


 

Vores tester Pernille har sammen med hendes søn testet Silver lining babygym træ fra Amvina.se. 

Pernille fortæller:

Vi har testet et aktivitetsstativ i træ fra Amvina.se. Pakken indeholdte et stativ i træ, 3 stk legetøj til at sætte på stativet, et underlag til at ligge baby på, og en pude, hvor legetøjet også kan fastgøres.

Da jeg modtog pakken fra Amvina.se fik jeg hurtigt pakket stativet ud. Det var nemt og hurtigt at samle, og efter det er samlet kan benene slåes sammen, så stativet kan pakkes væk, og det fylder minimalt.

Vi er blevet rigtig glade for stativet, da det ikke fylder ret meget og nemt kan flyttes rundt, hvor vi har brug for det, om det er i stuen eller i køkkenet. Derudover er det fint at have stående og meget neutral i farverne, hvilket er dejligt, når det står fremme hele tiden herhemme. De tre stykker legetøj, der fulgte med er også i neutrale farver, men det er nemt selv at sætte andet legetøj på stativet, hvis man føler det er nødvendigt.

Stativet kan indstilles i to forskellige højder, så barnet enten kan ligge under stativet eller så barnet kan ligge foran det, når der skal øves at ligge på maven. Når stativet er indstillet i den lave position kan barnet ligge foran stativet og løfte hovedet for at se legetøjet, som derved hænger i øjenhøjde, hvilket er virkelig smart. Deruover kan stativet klappes helt sammen, så det kan gemmes væk.

Udover stativet fulgte der også et underlag med, som passer under legestativet, og som ligesom resten også er i neutrale farver. Vi har brugt underlaget rigtig meget, også når vi har øvet at ligge på maven eller bare når de store søskende har skullet snakke med lillebror.

Som det sidste var der en pude med i pakken. På puden er der stropper, så man kan fastgøre legetøj til den. Dette tænker jeg kan bliver brugbart, når barnet begynder at krybe hen efter ting. Vi har selv brugt puden som underlag ved mavetræning, for at få barnet lidt op i højde, da det derved er nemmere at få løftet hovedet op og se omkring. Puden er i et fast materiale og er derfor god til mavetræning, når barnet er helt lille. 

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har brugt legestativet og medfølgende pude og underlag dagligt til mavetræning og generelt til underholdning.

Holdbarhed: MEGET GOD – Legestativet er lavet i træ og holder godt. Samlingen hvor man kan indstille højden af stativet er i plastik, men vi har dagligt justeret højden, og det virker stadig upåklageligt.

Pris: MIDDEL – Jeg synes, prisen ligger lidt til den høje side, men ved tilsvarende aktivitetsstativer i træ medfølger, der ikke underlag eller puden.

Kvalitet:  MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god, og legestativet er i et fint og lækkert design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Voksi® Sky Light