TEST Baby Jogger City Sights – Testfamilien
TEST af LEGO Friends Heartlake International School

TEST Baby Jogger City Sights

Vores tester Josefine har sammen med sin søn Alfred på 6 måneder testet klapvognen Baby Jogger City Sights. Klapvognen vejer 11 kg og kan bruges fra nyfødt og helt op til 22 kg. Der kan bl.a. tilkøbes lift.

Hvis du spørger mig, er den et must her til foråret med en lille baby, specielt hvis du bor i byen eller skal på ferie. Klapvognen er nemlig super nem at navigere rundt inde i byen og nem at have med i bilen og på tur. 

Sædet kan vippes godt ned, og fodstøtten justeres godt, så den er også rigtig fin til at sove i.

Den fungerer godt til et lille barn, da de sidder rigtig godt i 5-punktselen. Derudover kan klapvognsdelen vendes, så barnet kan blive skærmet lidt. Det fungerer godt til lille Alfred på 6 måneder, at han kan se mig og jeg ham. 

Klapvognen har desuden et meget rummeligt net under, hvor pusletasken eller indkøbene nemt kan ligge. Det kan faktisk rumme helt op til 5 kg. 

Vi glæder os til flere oplevelser til foråret og sommer med god ventilation og uv-beskyttelse. Den skal bl.a. medbringes på ferie, så jeg ved, at Alfred har et godt og trygt sted at sove. 

Vurdering af klapvognen er: 

Nytteværdig: Meget god – vi er super glade for den. Den kører så godt og er meget nemmere at navigere rundt med end de andre klapvogne, vi har prøvet til vores store pige. 

Holdbarhed: Meget god. Klapvognen virker til at være rigtig holdbar og lavet i gode materialer. 

Pris: God. Kvalitet og pris hænger sammen, og den er alle pengene værd. Selvom det er en lidt dyrere klapvogn, får du virkelig også kvalitet for pengene.

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten er i top, helt ubeskrivelig lækker. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Friends Heartlake International School