TEST af Lego 42151 – Bugatti Bolide – Testfamilien
TEST af Succulent Glow natlampe fra Skip Hop, Amvina.se

TEST af Lego 42151 – Bugatti Bolide

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego 42151 – Bugatti Bolide. Her kommer deres anmeldelser: 


Lasse på 12 år har haft den fornøjelse at få lov at bygge en Lego Technic Bugatti, og det har han glædet sig meget til. Da han så æsken sagde han WOW, fordi den var så fed.

Lasse er vild med biler og særligt racerbiler, så derfor gik han i gang med at bygge bilen med det samme.
Det fede ved Lego Technic er, at det indeholder mange realistiske mekanismer og bevægelser fra den virkelige udgave, hvilket Lasse også kom og viste flere gange undervejs i byggeriet.

Sværhedsgraden på byggesættet er 9 år+ og har uden tvivl nogle udfordrende byggedetaljer undervejs, og det kræver en god tålmodighed at holde fokus på byggemanualen. 

Byggesættet indeholder 905 dele.

Lasse lavede et par enkelte byggefejl undervejs, og nogle af dem kunne han selv løse, men nogen måtte jeg hjælpe med at få lavet om.

Selve bilen er 31 cm lang, 13 cm bred og 8 cm høj.
Den er inspireret af originalen med det sorte og gule farvetema, og der er klistermærker, der giver en god detalje.

Bilen har saksedøre og mange fede detaljer såsom sæde, styretøj og computerskærm inde i bilen. Derudover har den en W16 motor, hvor stemplerne bevæger sig op og ned, når bilen kører.

Bilen passer lige ind på drengeværelset som pynt.

Lasse har brugt lige omkring 6 timer på at bygge den, og han har bygget hele bilen selv med undtagelse af den ene byggefejl, som jeg måtte hjælpe med at lave om.

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD,

MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man interesserer sig for Lego og biler, så er lege- og nytteværdien meget god. Bilen er dog mere en modelbil end en legetøjsbil, og det mærkes også, da der nemt kan falde en del af den, hvis man leger for meget med den. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på Lego skuffer aldrig. Det holder bare!
Et godt råd: Man skal ikke have Lego stående i direkte sollys, da det faktisk er det eneste der kan påvirke holdbarheden, da det får solskade.

Pris: MEGET GOD – Prisen er 449,-
Jeg synes, at prisen er meget god i forhold til kvalitet, byggeoplevelse og den bilmodel, du kan have stående fremme bagefter.


Thomas fortæller:

Jeg har altid holdt meget af Lego, både som barn men også som voksen. For år tilbage samlede jeg på Lego Technic modeller, så da chancen for at bygge en Bugatti Bolide i Lego dukkede op, kunne jeg ikke sige nej.

I pakken er der 4 nummerede poser med klodser, hvori der er 2 mindre poser med små dimser. Manualen er inddelt i 4 sektioner svarende til disse posenumre.

Man starter selvfølgelig med pose nummer 1, og denne opdeling af klodser er rigtig god, da man ikke starter med et bjerg af klodser, som skal sorteres. Manualen er velillustreret, men det kan nogen gange være svært med sort-på-sort når dele skal sættes sammen. Jeg præsterede to gange at samle fronten forkert, så jeg måtte skille den ad, da jeg næsten var færdig. Helt min egen fejl, da jeg holdt ikke øje med, hvordan delene vendte på billedet i manualen, så jeg fik lavet nogle dele spejlvendte. 

Der er mange timers underholdning i denne model, og det er lige noget for motorentusiaster. Jeg var en smule arrogant før jeg begyndte at samle den, da jeg anslog, at jeg kunne samle modellen på et par timer. Jeg blev hurtigt klogere, og jeg vil tro jeg endte med at bruge cirka 12 timer på at samle den. Men det gør jo ikke noget, det var underholdende hele vejen.

Nytteværdi: MEGET GOD. Timevis af underholdning.

Holdbarhed: MEGET GOD. Modellen er solid og holdbar, når den er samlet.

Pris: MEGET GOD kr. 299,- 

Kvalitet: MEGET GOD. Som altid er Lego modellen i den kendte Lego kvalitet.

 


Anna Kathrine fortæller:

Vores tester Anna Kathrine har sammen med hendes søn Philip på 7 år testet Lego Technic Bugatti Bolide bil.

Er der noget, som er et hit herhjemme hos os, så er det Lego. Børnene fordyber sig i et spændende univers, hvor der er fuld koncentration og nysgerrighed under samleprocessen. Stille og roligt begynder universet at komme til live i form af Legoen, som bliver samlet og drømmene og fantasien kan bare få frit løb i de efterfølgende lege. 

Philip modtog med stor glæde Lego Technic Bugatti Bolide model 42151 og fluks gik han i gang. 

Det var første gang, at han skulle prøve og samle Lego Technic, som er lidt sværere end det Lego, som han tidligere har samlet. Han var dog helt klar, og de første poser blev flået op. Der medfølger altid en god og nem brugsvejledning, som børnene selv kan bruge og forstå, der er bl.a. illustreret og vist, hvilke Legoklodser, der skal bruges hvor.

Jeg synes, at det er så dejligt at se, hvordan Philip bare sidder og hygger sig med at samle, og hvor stolt han bliver, når endnu en pose er samlet. 

Til slutspurten fik Philip lidt hjælp af sin Onkel Allan, som også elsker at samle Lego. Der kom den sejeste Bugatti Bolide bil ud af byggeriet, og jeg er så imponeret over det, som bilen kan. Den er fx samlet således, at det ligner, at motoren er i gang – mega sejt. Derudover ligner bilen næsten ikke Lego.

Bilen er både blevet leget med og vist stolt frem. 

Vi kan kun anbefale Lego, universet er helt unikt og børnene får lov til at bruge deres fantasi, være koncentreret og kan bruge mange timer på at bygge og lege med deres Lego. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er skønt, når ens børn finder legetøj, som de kan fordybe sig i og bruge lang tid på, og det kan man med Lego. Der er mange timers leg både i samleprocessen, men også efterfølgende. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er tydeligt både at se og mærke, at kvaliteten er i top. Vi har meget Lego, og aldrig har jeg oplevet af noget Lego er gået i stykker.  

Pris: MEGET GOD – Lego Technic Bugatti Bolide står til 449 kr., hvilket jeg synes er en god pris med tanke på alle de timers leg, som er i Lego. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Succulent Glow natlampe fra Skip Hop, Amvina.se