TEST af Lego Ninjago – Testfamilien
TEST af Lego Disney “Fortryllet prinsesserejse" (43216)

TEST af Lego Ninjago

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Ninjago – Kreative ninjaklodser (71787). Her kommer deres anmeldelser: 

Vores tester Mollie Bruhn har sammen med hendes barn Laurits på 6 år, testet en sej Lego pakke, med Ninjago tema.

Mollie fortæller:


En meget glad Laurits stod i døråbningen, da jeg kom hjem med pakken. Jeg havde på forhånd fortalt ham, at jeg skulle op og hente en pakke til ham. På ganske få sekunder blev pakket flået op, og en meget glad Laurits blev gik straks i gang med at samle alt, der var i kassen.

Ninjago Lego pakken kom i en plastik Lego kasse og var derfor lidt anderledes end de ellers normale papkasser. Det praktiske er, at man kan opbevare Legoet i den kasse efterfølgende.

Laurits elsker Ninjago, som et ninja univers, der er skabt af Lego. Laurits har på forhånd i forvejen en masse Ninjago, så det var nemt for ham at gå i gang med at lege med det hele, da det først var samlet. Ninjago er også lavet som en Lego serie, som kan ses i fjernsynet, som Laurits også har set. Og derfor kender han mange af historierne bag scenerne i Lego pakkerne.

I denne pakke, var det et træningstempel, hvor Ninjagoerne kunne træne alle deres ninja skills. Laurits elsker at sidde med Lego Ninjago træningstemplet, og især imens han ser Ninjago i fjernsynet imens, så han kan styre Lego figurerne på samme tid og måde, som de gør i fjernsynet.

Derudover har han også fundet ud af, at han også selv vil være Ninja når han bliver stor. Han drømmer om at komme med i Ninjago og bekæmpe alle de onde ånder og slanger.

Pakken er lige i hans målgruppe, og han passer den også aldersmæssigt helt perfekt. Lego er for alle, og alle kan være med. I Lego er der altid gode vejledninger med. Lego laver legetøj til børn og barnlige sjæle. Man kan få Lego pakker, der går fra 0-99 år. Forskellen er klodsens størrelse og mængden.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. VI bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/ Nytteværdi: MEGET GOD – Man kan altid samle og skille det hele igen, så man kan bygge på ny. Man kan vælge at følge den medbringende vejledning eller man kan bruge sin fantasi. Og bygge lige som man lyster.
 
Holdbarhed – MEGET GOD – Det jeg personligt elsker ved Lego er, at de aldrig bliver for gamle. Man kan altid hive en Lego frem og bygge det igen. Holdbarheden for Lego er uendeligt. Lego er lavet af hårdt solidt plastisk. Som kan passere fra generation til generation. Og det bliver nærmest ikke slidt.

Pris: GOD – Lego kan til tider være en smule krydret i prisen, men når man tænker på holdbarhed, lege/nytteværdi, samt den gode kvalitet. Så er de penge hurtigt givet godt ud. 

Kvalitet – MEGET GOD – Lækker design og ekstremt slidstærkt.


Vores tester Nadia har sammen med hendes datter Zoe testet et LEGO Ninjago sæt.
Nadia fortæller:
Hvis du spørger mig, er LEGO en ting som alle burde lege med. LEGO indeholder klodser, som er med til at styrke hånd øje koordinationen, finmotorikken i fingrene, styrker fantasien og sætter gode lege i gang.
LEGO Ninjago bringer børnene ind i en fantasiverden, hvor er der er gode og onde. Ninjaerne kan lave de super fede tricks, har fede gadgets som gør legen mega god. Sættet kan bygges efter manualen, eller du kan bygge din egen Ninjago borg efter fantasien.
De to køretøjer er super fede, kører godt og kan have en ninja på. Så har de mulighed for at springe direkte i kamp, når de kommer frem.
Vi har leget længe med det. Sættet byggede Zoe på 8 år helt selv. Der var en god og nem manual med, som var lige til at følge. Når der har været legekammerater med hjemme, er LEGO Ninjago blevet leget længe med og været meget populært.
Vi har været rigtig glade for at teste sættet, og det har været en fornøjelse at komme ind i ninja verdenen og lave fede tricks, når de små ninjaer kæmper.
Nytteværdi: MEGET GOD; LEGO kan bruges af alle aldre og kan bruges på utallige måder.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD; LEGO er meget slidstærkt og kan holde til at ryge en tur til vaske. Det kan samles igen og igen.
Pris: GOD. Sættet koster i gennemsnit 350 kr., og du får meget for pengene. Samt den røde LEGO kasse det kommer i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Disney “Fortryllet prinsesserejse" (43216)