TEST af Succulent Glow natlampe fra Skip Hop, Amvina.se – Testfamilien
TEST af Lego Ninjago

TEST af Succulent Glow natlampe fra Skip Hop, Amvina.se

Flere af vores testere har den seneste måned testet Succulent Glow natlampe af mærket Skip Hop fra Amvina.se. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Ann-Charlott har sammen med sin søn, Charlie på halvandet år, testet Succulent Glow natlampe fra Skip Hop, Amvina.se

Ann-Charlott fortæller: 

Vi har testet denne søde sukkulent natlampe. Inden testen gik i gang var vi super spændte på om lampen mon kunne have en effekt på vores lille Charlie, der har svært ved at falde i søvn om aftenen, kæmper med at fastholdes i søvnen og vågner meget. 

Selve lampen er rigtig hyggelig og fin til børneværelset. Den kan skifte lys til flere forskellige farver og spille fire forskellige melodier og fire forskellige lyde. Derudover kan man installere den til at stoppe efter et bestemt tidsinterval. 

En virkelig smart feature ved lampen er, at den har en græde censor. For det første kan man indspille eller optage sin egen stemme, så lampen/højtaleren i lampen afspiller ens egen stemme, når barnet græder. Det er mega smart – og noget vi kan se virkelig har en effekt. Vi har f.eks. indspillet ”Sch Charlie, puttesove”, ligesom vi siger til ham, når vi er ved siden af.

Tidligere har han nået at vågne mere op inden, vi har kunne tysse på ham og få ham til at sove videre. Lampen opfanger gråden med det samme og starter med at afspille vores lyd, så snart han græder. Han synes selv, det er lidt sjovt og ved godt, at man kan trykke på en knap og så ”taler” vi ud af lampen. Om dagen kan han godt finde på at komme og ville trykke på knappen og griner helt vildt, når han hører os. Så den bidrager til lidt sjovt om dagen og har altså en god effekt om aftenen. 

Hvis ikke man bryder sig om at optage sin egen stemme, fungerer de medfølgende sange og lyde ligeledes rigtig fint. Vi er særligt blevet glade for en, der ændrer lydstyrke. Vi voksne får lidt en ”association” til, at man ”falder ned/ind i søvnen” i takt med musikken, lyden og den skiftende volumen, der ændrer sig, mens lyset ligeledes lyser svagere og kraftigere i takt til lyden. 

Udover at man kan installere lyden til at starte, når barnet græder, kan man ligeledes få lyset til at gøre det samme. Det vil sige, at når Charlie falder i søvn til lampen, er det til en bestemt sang og lys. Når han så vågner i løbet af aftenen, har vi sat lampen til at tænde igen med samme lys/lyd, så Charlie egentlig bare oplever, at når han vågner og klynker, at der stadig er musik og hyggelig belysning, hvorefter han vender sig om på siden og sover videre. 

Jeg vil sige, at vi har stadig mange opvågninger herhjemme, og Charlie er stadig svær at få til at sove. Lampen er dog blevet en fast del af vores putterutine, noget genkendeligt, der hjælper ham bedre tilbage i søvnen. Alt i alt kan vi mærke en forskel, efter vi er begyndt at bruge lampen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste har en eller anden form for natlampe til deres børn. Denne er for os blevet helt uundværlig med de smarte lyd- og lysfunktioner. Det bedste er klart muligheden for stemmeoptagelse, og at lampen kan slukke og starte af sig selv igen ved gråd. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt den mange gange, og den holder sig god og pæn.

Pris: MEGET GOD – Prisen på 499 kr. er meget fair og rimelig i forhold til kvalitet og nytteværdi. 

Kvalitet: GOD – Kvaliteten på lampen er god. Det ville dog være endnu bedre, hvis den ikke behøvede at sidde i stikkontakt hele tiden, men kunne lades op, og at der fulgte en adapter med til ledningen. 


Vores tester Malene har sammen med sin søn Theodor på 8 måneder testet succulent glow natlampe fra Amvina. 

Natlampen kan afspille 8 forskellige melodier, lyse i flere forskellige farver og er desuden udviklet med en ”grådsensor” som gør, at natlampen kan gå i gang, når den registrerer gråd. 

Malene fortæller:

Jeg så virkelig frem til at skulle teste denne natlampe fra Amvina i forbindelse med, at vi gerne ville have Theodor på eget værelse. Især grådsensoren samt det faktum, at man kan optage sin egen stemme for yderligere tryghed, syntes jeg var vildt smart! 

Da vi skulle have lampen i brug, fandt vi desværre ud af, at den ikke kan bruges uden ledning, som vi ellers troede. Vi havde planer om at tage den med på farten for ekstra tryghed, men det kræver en stikkontakt tæt på – og der følger desuden ikke en adapter med, så det skal man lige være opmærksom på. Vi har ikke selv en adapter i overskud, så vi skal tage fra vores andre opladere hver gang vi skal bruge lampen. Vi havde ellers virkelig håbet, at den var trådløs, det havde været SÅ smart. 

Efter at have prøvet lampen af en måneds tid kan vi nok konkludere, at Theodor ikke er helt gammel nok til den. Han synes mere bare den er spændende og sjov end den skaber ro og tryghed, så den har desværre ikke helt den ønskede effekt. Jeg tror dog på, at den kan vise sig nyttig senere, så vi ser frem til at få prøvet den af igen, når Theodor er lidt ældre. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Vi havde fået mere ud af lampen, hvis den kunne bruges uden ledning.

Kvalitet: GOD – Lampen virker til at være i god kvalitet

Pris: MIDDEL – Prisen er i overkanten taget i betragtning, at der ikke medfølger strømstik, og at den ikke kan bruges uden (dvs. lades op)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Ninjago