TEST af The Nap Pillow – Testfamilien
TEST af Tupperware MandoJunior og grøntsagsskræller

TEST af The Nap Pillow

Flere af vores testere har den seneste måned testet The Nap Pillow. Her kommer deres anmeldelser: 


Malene fortæller:

NapPillow er ikke bleg for store løfter, men jeg må så også i samme åndedrag sige, at de holder hvert og ét af dem. “Den perfekte pude”. “Puden, der udrydder dine nakke-, ryg- og skuldersmerter.” Jeg har prøvet det på egen krop og er helt blæst væk over, hvor god en pude, det her er. Men lad mig starte fra begyndelsen.

Jeg har døjet meget med nakken og skuldrene i mange år. Nakken låser sig tit, og jeg har gået til både kiropraktor og fysioterapeut med det (mange gange). Det går jo ud over bevægeligheden, ryggen, overskuddet, søvnkvaliteten, det hele. Skuldrene er et helt kapitel for sig selv, og mit 2022 bød på både blokade og intensiv genoptræning over en lang periode. Så jeg må sige, at smerter kender jeg lidt til.

Selvsagt har det været svært at finde den rigtige hovedpude for mig. Jeg har prøvet MANGE, også nogle der har samme koncept med at tage fyld ind og ud efter behov. Men jeg fik hele tiden hold i nakken alligevel og sov generelt dårligt med meget let søvn, der hurtigt blev forstyrret. Udover smerterne, så også pga. et par x-faktorer: børn i sengen og en dårlig vane med at sove PÅ min arm. Ja ja, let behøver det jo ikke at være. Jeg har sådan en søstjerne ting kørende, når jeg sover.

Men.. Som The Nap så nonchalant siger: “Smerter behøver ikke at være en del af din søvnrutine.” De er endda så modige, at de giver 30 dages søvngaranti. Så lang tid behøvede jeg slet ikke. Det var nærmest fra dag 1, at jeg mærkede forskellen.

NapPillow ER den perfekte pude på alle måder. Jeg ved ikke, hvilken teknologi der ligger bag designet, men jeg kan understrege det med deres egne påstande og mine erfaringer.

Puden er:

Ergonomisk og støttende for bedre søvn. Selv med mit cirkus med arme og børn, der sniger sig ind under og over hovedpuden, så tilpasser den sig bare, og jeg sover stadig vidunderligt. Jeg har endnu ikke prøvet en dårlig nat, ikke engang middelmådig.

Justerbar højde og hårdhed til netop dit behov. Tag fyld ud eller tilføj mere alt efter, hvad du kan lide og sover bedst med. Puden er større end danske mål, men det var faktisk en detalje, der er kommet meget bag på mig (hvor godt det er). Jeg ELSKER min store pude. Ja, og det gør børnene også, men det er lige meget, for der er pludselig plads til flere. Man kan købe et super lækkert betræk i bambus, der passer til puden, men ellers så kan jeg da ikke lade være med at tænke, at jeg kan bruge muligheden for at sy mig noget nyt sengetøj.

Temperaturregulerende Could Touch® teknologi. Jeg havde ikke troet, at jeg ville blive SÅ glad for den her funktion, men den gør faktisk, at min pude føles som nyvasket sengetøj HVER dag. Den er så frisk og kølig at sove på. Jeg nyder den helt vildt meget.

Idéel uanset om du sover på siden, ryggen eller maven. Det er sandt. Det er fuldstændigt lige meget, hvordan jeg vender og drejer, eller hvor mange vi er, så sover jeg godt og vågner uden at være radbrækket. Det er en rimelig sindssyg præstation.

Allergivenlig & Oeko-Tex-100 certificeret. Det her er vigtigt. Min mand har alvorlig støvmideallergi, så det sætter høje standarder til vores sengetøj. Jeg ville ikke bruge andet end det bedste, fordi han ville mærke det med det samme og blive meget dårlig. Der har intet været overhovedet.

Jeg elsker min nye pude. Jeg har aldrig sovet bedre og vågner smertefri. Mit eneste problem er, at nu bliver jeg nødt til at købe til hele familien, for børnene elsker den også. Heldigvis har Nap Pillow også juniorpuder (op til 12 år).

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Den har været en gamechanger. Ingen smerter, fantastisk søvn, selvom med flere børn i sengen og min egen natlige uro og skavanker. Jeg sover normalt meget let, men siden jeg har fået den her pude, er jeg endda stoppet med at sove med sovemaske, for jeg sover meget tungere nu. De har tilmed råd om god søvn på deres hjemmeside. De tager min søvn alvorligt.

Holdbarhed: MEGET GOD. Den holder sin form og friskhed nat efter nat. Intet mindre.

Kvalitet: MEGET GOD. Hovedpuden er 100% justerbar i højde og hårdhed. Hvis du vil ændre på noget, så justerer du bare med fyldet. Der følger endda ekstra med. Det er dælme smart. Puden er lavet af økologisk og bæredygtig bambus. Der er nærmest tænkt på alt. Den er ren luksus.

Pris: MEGET GOD. Puden står til 899,- (tilbud 599,-), og du kan købe to for 1.198,- (999,-) kr. Det synes jeg er en god pris, for man får en eminent pude, der holder i rigtig mange år (jeg har læst, at producenterne selv har haft deres i 5 år nu). Juniorpuden koster kun 349,- kr.


Anne-Louise fortæller: 

Puden kommer vakuumpakket i en mindre kasse for at minimere emballage. Puden skal gerne ligge 5-7 timer før brug, så den har tid til at folde sig rigtigt ud. Den er lavet af revet memory foam, som er det perfekte fyld til en hovedpude, da det former sig fleksibelt efter din krop og nakke uden at miste facon eller blive for hård. Det smarte ved denne pude er også, at den kan tilpasses alle. Den kommer med én mængde fyld, men via en lynlås i puden, kan man let fjerne noget af fyldet, hvis man ønsker en fladere pude. Der er også en lille pose med ekstra fyld, hvis man ønsker en højere pude.

Puden er lavet med to forskellige sider, en blå og en hvid. Den hvide side er lavet af økologisk bambus som er dejlig varm og utroligt blød. Den blå side er med cold touch-technologi, der sikrer en let svalende pude, hvilket er en stor fordel, hvis man har tendens til at have det varmt om natten.

Puden måler 50*70 cm, altså en lidt anderledes form end den klassiske hovedpude. På The NapPillows hjemmeside kan man tilkøbe lækkert sengetøj i bambus, som passer perfekt i størrelsen. Sengetøjet er ultrablødt og kan vaskes ved 60 grader.

Puden er desuden allergivenlig og Oeko-tex certificeret.

Der har været kamp om puden herhjemme, da både min mand, vores ældste datter og jeg selv gerne ville sove med den. Jeg selv sov med den de første nætter og kunne mærke tydelig forskel fra mine normaler puder til denne. Den ér virkelig fantastisk og gør en stor forskel for ens søvn. Vores pige Silje fik dog efter overtalelse, lov til at låne den også og har ikke ville slippe den igen. Hun lider selv af hovedpiner og er helt vild med den kølige side og den støtte puden giver. Man kan også få puden i juniorstørrelse, som er velegnet til børn i alderen 2-12 år. Silje er 9 år, men hun kan godt lide en stor pude med god støtte.

Vi overvejer stærkt at tilkøbe flere puder herhjem til, så alle mand kan få en bedre søvn – hvem ønsker ikke det?

I dette tilfælde bliver vurderingen således: 

Holdbarhed: MEGET GOD. Den holder sin form, er let at fylde.

Kvalitet: MEGET GOD. Hovedpuden er 100% justerbar i højde og hårdhed. Man kan let ændre højden ved at tage fyld ud eller tilføje ekstra. Det er super lækkert at puden har to sider, en varm og en kølig. Puden former sig efter ens ryg og nakke og giver den helt optimale støtte.

Pris: MEGET GOD. The NapPillow koster til 899,- (tilbud 599,-), og du kan købe to for 1.198,- (999,-) kr. Det synes jeg er en super god pris for en pude i denne kvalitet. Juniorpuden koster kun 349,- kr.

 


Sara fortæller:

The nap er den perfekte pude. Det er en justerbar pude med memoryskum, som er i små stykker. Det er muligt både at tilføje og fjerne fyld, så puden kommer til at opfylde lige præcis dine behov. Det geniale ved puden er, at den blå side er kølende, og den hvide side er en lun side. 

Puden fra the Nap er godkendt af hele familien. Lærke er vild med at låne puden nede i sofaen, når hun sidder og ser fjernsyn eller ser noget på iPaden. Lærke udtaler, det er skønt at sidde med puden, fordi jeg så ikke behøver havde 3 puder i ryggen for at sidde godt, og så er den også dejlig at sove med. 

Med en pude fra The Nap, får du en pude der er ergonomisk, støttende, justerbar i både højde og hårdhed, den er temperaturregulerende, og så er den allergivenlig. 

Jeg har igennem en længere periode døjet med slem hovedpine hver morgen, når jeg vågnede. Men efter jeg nu har testen puden den seneste måned, er jeg vågnet markant mindre op med ondt i hoved og nakke. DEN VIRKER!!! Det er fantastisk, at en pude kan gøre så stor en forskel for mig og mine smerter. Du kan desuden købe et lækkert smukt og blødt pudebetræk med til din nye The Nap Pillow. 


Nadia fortæller:
Hovedpuder er en ting alle har brug for til at få en god nats søvn, men desværre kan en dårlig hovedpude gøre din søvn til et mareridt. Jeg har selv i snart 20 år døjet med et piskesmæld, som gør, at jeg ikke kan sove med hvilken som helst hovedpude. Det er meget vigtigt, at der især er støtte ved nakken, så jeg bliver støttet hele natten igennem.
Hovedpude fra The Nap tilpasser sig din soveposition, da den er lavet af memoryskum, og derfor kan forme sig efter din position. Der er to sider på puden med forskellig virkning. Den kølende, den blå side, har en god effekt, hvis du foretrækker en mere kølende søvn. Den varmende, hvide side, har derimod en effekt, som kan virke smertestillende, da varme virker godt på nakken. Så puden kan vendes efter behov.
Med puden kommer der en lille ekstra pude med mere memoryskum, som kan tilføjes puden, hvis der ønskes en hårdere pude. Desuden kan der også tages skum ud, hvis den bliver blødere. Personligt kan jeg bedst lide, når hovedpuden er fast og hård, da det giver mig den bedste støtte til en god nats søvn.
Jeg har sovet super godt med den. Jeg startede ud med at bruge den i den hårdhed den var, og jeg har skiftet mellem de to sider løbende. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg bedst kan lide af den varme eller kolde side. Jeg kan mærke en kæmpe forskel på min søvn, og mine nakkeproblemer har også været meget bedre. Jeg har haft stor succes med den. Jeg har sovet som en drøm.
Nytteværdi: MEGET GOD; Hovedpuden har været super god, da den kan ændres efter behov, og der ikke kun er en måde, den kan bruges på.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD; Efter en måneds brug kan jeg ikke se nogen brugsspor på puden, den virker som ny.
PRIS: GOD; Hovedpuden koster 599 kr. lige nu, da der er 33 % rabat – normalt koster den 899 kr. Det er en dyr hovedpude, men da den er rigtig god og kan indstilles efter behov og flere personer, så mener jeg, at prisen er god i forhold til, hvad du får for pengene.

 

Ann-Charlott fortæller:

Jeg har været så heldig at få lov at teste puden fra The Nap. Jeg har været virkelig spændt på denne test. Jeg er meget sart, når det kommer til hovedpuder og har altid haft svært ved at finde den helt rigtige for mig. Det kommer sig nok af, at jeg døjer meget med migræne og nakkesmerter. Jeg havde læst godt om The Nap og var spændt på, om den mon var ligeså god, som den lød. 

Jeg må bare erkende, at The Nap kan noget, som ingen andre puder, jeg har prøvet, kan. Det er en anbefaling direkte fra hjertet, og det må være en af de aller bedste tests, jeg har været en del af. Jeg anbefaler puden varmt til alle jeg kender. Vi har allerede besluttet os for, at vi skal have en til os alle herhjemme. 

Hvorfor er puden så god? Det skal jeg sige dig. Puden tilpasser sig ens soveposition, og man kan selv vælge, hvor hård/blød den skal være ved enten af tage noget af indholdet ud eller tilføje mere fyld. Selve indholdet er lavet af revet memory foam. Materialet former sig fleksibelt efter ens krop og nakke uden hverken at miste formen eller blive for hård. For mit vedkommende var den lige høj nok, da jeg modtog puden, men jeg fjernede lidt af fyldet, så den passede perfekt i forhold til, hvordan jeg gerne vil ligge med mit hoved/nakke. 

Derudover har puden en cold-touch teknologi, der gør, at den ene side er køligere. Det er virkelig behageligt, at man selv kan vende den alt afhængig af, hvad man har mest lyst til og få en kølende effekt. Den anden side af puden er lavet af økologisk bambus, der er dejligt blødt og varmt i de kolde måneder. Man kan simpelthen vende puden, så den passer til sæsonen.

Puden er allergivenlig og vegansk, hvilket er et stort plus herhjemme, da vores piger har støvallergi. Det er tydeligt at mærke, at det er en pude i god kvalitet, hvor der er gjort nogle gode overvejelser om detaljer, udseende og funktion. Siden med den kølende effekt er blå/hvid ternet, hvilket er en del af pudens signatur, mens den bløde bambus side er hvid. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Den bedste pude jeg nogensinde har prøvet. De fleste mennesker sover med hovedpude, så hvorfor ikke vælge en, der kan tilpasses den enkelte?

Holdbarhed: MEGET GOD – Den virker til at være lavet i materiale, der har god holdbarhed. 

Pris: MEGET GOD – Den koster 599 kr., hvilket jeg ikke synes er dyrt for en pude af den kvalitet og med de funktioner. 

Kvalitet: MEGET GOD – Man kan se og mærke, at det er en lækker pude af god kvalitet, hvor der er kredset for omhyggeligheden. 


 

Charmille fortæller:

Nap pillow er en justerbar pude, som lige netop kan tilpasses dit behov. Hvis du spørger mig, så er den uden tvivl den bedste pude, jeg har prøvet.

Den har for det første en lækker ”cold touch” funktion, der betyder, at hvis du ønsker en kølig pude kan du vende den blå side opad. Dette er særligt rart, hvis du er en af dem, der har tendens til at få det varmt om natten.

En anden fordel ved Nap pillow er, at den er fremstillet af revet memory skum, hvilket betyder, at du selv kan justere puden ved at fjerne noget af fyldet eller tilføje mere for at tilpasse den til din krop med ønsket fasthed og højde. Udover det er den ovenikøbet også allergivenlig.

Efter blot et par nætter har vi oplevet en markant forbedring i vores søvn. Vi har kun en pude i øjeblikket, men skal bestemt have købt en mere, så vi har en hver.

Det er værd at bemærke at ”The Nap Pillow” også findes i juniorstørrelse – så den kan altså også købes til børn.

 

Nytteværdi: MEGET GOD – en pude med mange funktioner og er uden tvivl den perfekte pude, jeg har prøvet på markedet.

Holdbarhed: MEGET GOD – jeg bruger den hver dag uden nogen problemer. Godt materialevalg med memory skum, der kan tilpasses ens individuelle behov.

Pris: MEGET GOD – afspejler kvaliteten og matcher produktets værdi.

Kvalitet: MEGET GOD – Den helt perfekte pude, som efter min optik bør prøves af alle.


 

Lone fortæller:

Herhjemme har vi de sidste 3 uger været så heldig at teste Nap Pillow. Den perfekte hovedpude fra TheNap (dansk virksomhed – grundlagt i 2018).

Grundlæggers idé er at skabe produkter, der kan forbedre søvnkvalitet og optimere ens daglige produktivitet. 

Da jeg modtog pakken, var mit førstehåndsindtryk var meget positivt. Puden er med sit ikoniske design nem at genkende og dejlig blød at røre ved.

I pakken var der også ekstra fyld til puden (revet memory foam) og 1 stk. pudebetræk. 

Pudens ydre består af et betræk, som har to forskellige tider. Den blå side består af ”Cold Touch teknologi”, som giver kølende effekt – hvorimod den hvide side består af økologisk bambus, som er ultrablød og varm i de kolde måneder.

Hvis man lyner betrækket op, så har man en silke pude – der kan lynes op indtil memory skummet, således du kan fjerne eller tilføje skum, så puden passer perfekt til ens selv.

Det er jo vidt forskelligt, om man ønsker en blød og lav pude eller en høj og hård pude fx.

Jeg synes selv, at jeg har haft svært ved helt at finde den rigtige hovedpude, så derfor var jeg spændt på, om puden kunne leve op til sit store ego ”Den perfekte hovedpude”. 

Der var dog stor konkurrence om, hvem der først skulle teste puden herhjemme – Mille og Emma meldte sig hurtigt 😊

Hvad kan jeg sige – JEG ELSKER DEN PUDE! 😊 Den er seriøst kommet for at blive! Puden former sig fleksibelt efter ens hoved, så man sover som en drøm.

Jeg har sågar købt tre mere (egenbetaling), så mine forældre og min bedre halvdel også kan få en hver 😊

 

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Puden er den perfekte hovedpude, der kan tilpasses alle, 

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Holdbarheden og kvaliteten er god, det er lækre materialer og med pudebetrækket holder puden i lang tid.

Pris: MEGET GOD – Den vejledende udsalgspris er 599 kr. for Nap Pillow. Jeg synes, at prisen er meget fair, henset til kvaliteten og levealder.


 

Vores tester Jane har den seneste måned testet ”Den perfekte hovedpude” fra The Nap.

Jane fortæller:

Jeg modtog puden vakuumpakket i en lille kasse. Elsker konceptet med, at den er vakuumpakket, så forsendelsen bliver så minimal som muligt.

Den var nem at få foldet ud, og anbefalingen er, at den ligger i 6-8 timer, så den bliver fyldig igen efter, at fyldet har været krøllet sammen i flere uger.

TheNap er en justerbar pude med revet memory foam, som skal være med til at støtte nakkehvirvel og rygsøjle mens man sover. Højden kan nemt justeres, ved at tilføje ellers fjerne skum, for at opnå den optimale støtte og højde til ens krop og behov. Der medfølger en pose med ekstra skum, når man modtager puden. Jeg valgte at starte med puden, som den var, for lige at mærke efter om højden fungerede for mig, og det må det siges, at det gør, så det ekstra skum ligger stadig i posen.

The Nap har 2 sider, en blå side med Cold Touch teknologi, som virker kølende, mens den anden side er 100% økologisk bambus, som både er blød og kan holde en varm. Da jeg i mig selv er meget varm, har jeg kun benyttet den blå side og elsker den kølende fornemmelse.

Jeg har nu testet puden i 1 måned og er virkelig fan. Jeg har i de sidste 38-40 år sværget til Dunlupillo, faktisk i en sådan grad at ligegyldig hvor jeg var, havde jeg min egen hovedpude med. Den er nu udskiftet med The Nap, og jeg ved, at det fremadrettet vil være den, der kommer med mig. Når først man har fået så god en pude at ligge på, er det ikke rart at komme til en anden pude.


 

Kirsten fortæller:

Jeg har i tidens løb købt et utal af hovedpuder uden at finde en, der var perfekt for mig. Derfor blev jeg virkelig glad, da jeg fik lov til at teste denne justerbare pude fra The Nap. Ikke nok med, at den kan justeres i fasthed og tykkelse, så er den ene side af puden er med Cold-Touch teknologi, som giver den en dejlig kølende funktion. Det er super smart, hvis man hører til dem, der har det varmt om natten. 

Efter 25 års arbejde som lægesekretær har jeg fået slidgigt i nakke og skuldre. De mange års computerarbejde og bæren rundt på bunker af patientjournaler (før vi fik den elektroniske patientjournal) slider på kroppen. Det er derfor utrolig vigtigt, at jeg sover godt og ikke vågner mange gange i løbet af natten, fordi kroppen ikke kan finde hvile. Her betyder det rigtig meget, at hovedpuden passer godt, så derfor var jeg meget spændt på at prøve den justerbare pude fra The Nap.

En af de store fordele ved puden fra The Nap er, at der kan kommes mere fyld af revet memory-foam i puden, og man kan tage noget af fyldet ud, for at få den fasthed og højde, der skal til for at puden passer perfekt til en. Jeg kan godt lide, at puden ikke er for høj, men samtidig også er lidt fast i det, så jeg endte af flere omgange med at tage temmelig meget af fyldet ud før jeg følte den var perfekt til mig. 

Der skal bruges et 50 x 70 cm pudebetræk. I webshoppen hos The Nap kan der tilkøbes lækkert sengetøj i bambus, hvor pudebetrækket passer i størrelsen, og dynebetrækket fås i forskellige længder. 

Jeg ELSKER min nye pude og sover som en drøm uden at vågne mange gange hver nat. Det er også slut med at vågne med hovedpine og ondt i skuldrene, for puden giver mig mulighed for at få støtte præcis, hvor jeg har brug for det. Jeg har brugt min gamle pude et par nætter indimellem, hvor Bernd har prøvet puden fra The Nap, og vupti – så vågnede jeg igen med hovedpine og smerter i nakke og skuldre. Det er så dejligt at vågne uden smerter, så jeg kan varmt anbefales puden fra The Nap.

I dette tilfælde er vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Siden jeg begyndte at sove med puden fra The Nap, er min nattesøvn blevet meget bedre, og nu vågner jeg næsten aldrig med hovedpine og ondt i kroppen.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Puden virker robust og er af en rigtig god kvalitet, der kan holde i mange år. 

Pris: MEGET GOD – Lige nu er der 33 % rabat på puden hos The Nap, så prisen kommer ned på 599,- kr. Det synes jeg er en okay pris for en god pude med så mange funktioner. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en lækker justerbar kvalitetspude med fyld af revet memory-foam. Betrækket er lækkert allergivenligt, vaskbart og med den specielle Cold-Touch teknologi. Jeg synes helt sikkert kvaliteten er i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tupperware MandoJunior og grøntsagsskræller