TEST af KK 3 Fold Sofa Single Soft fra by KlipKlap – Testfamilien
TEST af Cirkus Mascot

TEST af KK 3 Fold Sofa Single Soft fra by KlipKlap

Den seneste måned har to af vores testere testet KK 3 Fold Sofa Single Soft fra by KlipKlap. Her kommer deres anmeldelser:


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine tvillinger Ella og Noah på snart 3 år samt Milas på snart 5 år, testet KK 3 Fold Sofa Single Soft fra by KlipKlap.

Herhjemme er vi tosset med by KlipKlap møbler. Vi har flere produkter såsom børnestol KK Kids, KK 4 fold og KK 3 fold og alle produkter har vi haft i over 4 år, uden at de har mistet hverken farve, facon eller form. De holder sig stadig pænt på trods af daglig brug, hvor alle møbler flittigt bliver flyttet rundt fra rum til rum og anvendes forskelligt alt efter behov og ønske.

Da vi hørte, at vi var så heldige at skulle teste et produkt fra by KlipKlap, var mor her lykkelig, da jeg er kæmpe fan af deres fantastiske koncept. Det kom som en overraskelse, at det så ovenikøbet var KK 3 Fold Sofa Single Soft, som jeg har haft et godt øje for længe. 

Vi har i en periode over otte uger testet produktet og må bare sige kæmpe WAUW, utrolig lækker og funktionel samt vild smart med alle de funktioner, den har. 

Produktet er en lækker udgave af KK 3 Fold Sofa Single, som er lavet af toplag af memory foam, hvilket gør den ekstra lækker både at sidde og ligge i, og soft delen gør den ideel som ekstra seng. Vi har brugt den i vores soveværelse, da begge vores tvillinger kommer ind til os om natten, så vores seng bliver ret klemt, og her har madrassen været et godt alternativ til vores dobbeltseng. Både Ella og Noah sover uroligt om natten, og der har været få episoder, hvor Ella er røget ud af sengen og har bare lagt sig til at sove på gulvet, men nu sover hun videre på madrassen.

Madrassen er lavet i et stilrent design, og vi har modtaget den i farven beige w. sand. Den er utrolig flot og enkelt i sit udtryk, hvilket gør, at den passer nemt ind i et rum samt i enhver indretning. Den fås i flere forskellige farver, som er lige så smukke, som den vi har modtaget. KK 3 Fold Sofa Single Soft har et behageligt ryglæn, som kan anvendes på forskellige måder, den kan også bruges med opslået ryglæn, hvor den pynter rummet med sit minimalistiske design. Der følger desuden en pude med til madrassen, som du kan gøre brug af både liggende men også siddende. 

Der er ingen tvivl om, at der er brugt masse af tid til at fremstille produkterne i den højeste kvalitet, hvor man nøje har udvalgt de bedste produkter til fremstilling. Både skummet og betræk er fremstillet i den højeste kvalitet, selvom ungerne adskillige gange har hoppet på den, flyttet den rundt, tabt den undervejs – er der ikke et eneste brugsspor. Ydermere har madrassen bevaret sin form, hvilket gør, at den står kniv skarp, trods vi bruger den dagligt. 

Det som kendetegner by KlipKlap er deres smukke unikke knap, som også gør sig gældende her, hvilket giver et ekstra touch og giver et eksklusivt look.

Madrassen måler, H:12 cm, B:70 cm og H: 210 cm, når den er foldet ud, og hvis den er foldet som en sofa/laungemøbel har den længden: H:36 cm B:70 cm og L:70 cm.

Som alle andre by KlipKlap møbler medvirker denne madras også til at stimulerer børnenes motoriske udvikling samt fantasi. Vores børn har brugt den til at hoppe i, når de springer fra ribben, lavet hule, den er brugt en del til gemmeleg, som forhindringsbane, til afslapning, til læsning eller til at ligge i og se tv mm. 

Hos os har madrassen pt. ingen fast plads, da den dagligt bliver flyttet rundt og pga. dens minimalistiske og enkelte design, passer den ind alle steder i huset, sågar i stuen ser det godt ud. Når børnene har behov for, at madrassen skal flyttes, klarer de det selv ved at skubbe til den rundt.

 
Nytteværdi: MEGET GOD – KK 3 Fold Sofa Single Soft har mange funktioner, og kan bruges til netop det behov man ønsker. For os er skum madrasser uundværlige, og der er ingen tvivl om, at for os er prioriteten, når vi vælger madrasser, kvalitet samt funktionalitet, hvilket by KlipKlap i den grad opfylder.

Holdbarhed: MEGET GOD – En super holdbarhed. I vores testperiode på otte uger har vores børn flere gange været hårdføre, og der er absolut INGEN tegn på slidtage eller tegn på, at formen har ændret sig. 

Pris: MEGET GOD – 5.100.- kr. for KK 3 Fold kan lyde dyrt, men når man ser på, at alle tre børn kan bruge produktet i mange år, synes jeg, at det er fair. 

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl, at by KlipKlap er et af de førende producenter med deres unikke møbler, hvor man ikke går på kompromis med design, funktionalitet samt kvalitet 


Vores tester Mie har sammen med sine børn testet KK 3 Fold single madras fra By KlipKlap.

Mie fortæller:

By KlipKlap har en filosofi om, at møbler får en længere levetid, hvis de er multifunktionelle.

Derfor har man lagt stor vægt på at skabe produkter, der har mange funktioner og kan bruges på flere forskellige måder. By KlipKlap har haft en plads i vores hjem de sidste 6-7 år.

Det hele startede med deres berømte lænestol til børn, som drengene har haft i både den lille og store model. Stolene har fulgt dem igennem tiden, og i dag har vi stadig den store stol tilbage, som de begge stadig bruger i en alder af 5 og 8 år.

Kendetegnet ved By KlipKlap er, at de er nogle utroligt slidstærke møbler, som er skabt til børn.

Jeg har aldrig oplevet, at der er gået huller i nogen af tingene, og stoffet er blevet renset igennem tiden, så det stadig fremstår rigtig flot.

Vi tøvede derfor heller ikke med at teste en KK 3 Fold madras i single str. Den passer perfekt til drengenes alder, da de begge kan ligge på den samtidig med, at det er praktisk, at vi altid har en ekstra madras i nærheden, når de har venner, som overnatter.

Madrassen kan bruges som en lænestol, når den er foldet helt sammen, og til at slænge sig på, hvis man folder den ud, men bevarer rygstøtten. Man kan selvfølgelig også folde den helt ud som en madras.

Alle versionerne bliver flittigt brugt herhjemme, og drengene slæber den gerne rundt imellem værelser og stue. Fordelen ved denne model er, at man ikke lige vokser fra den, da selv vi voksne bruger den, så den vil også være et hit på værelserne, når drengene bliver teenagere.

Madrassen er 70 cm bred og 210 cm lang udfoldet, så der er plads at vokse på. Der findes et utal af måder at folde den på, som By KlipKlap selv har illustreret.

Vores vurdering af produktet bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Madrassen har en lang levetid og kan bruges af alle aldre. Derfor synes jeg, at det er et fantastisk produkt, da børnene ikke rigtig vokser fra madrassen, som de f.eks. gør med stolen.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Vi har aldrig oplevet problemer med vores produkter fra By KlipKlap igennem alle de år, vi har haft dem. De er nemme at rengøre for almindeligt snavs med en microfiber klud.

Pris: GOD – Madrassen koster 5.100 kr. og fås i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Det er selvfølgelig en lidt dyrere madras, men synes ærligt også, at man får meget for pengene. Man kan mærke forskel på kvaliteten af stoffet kontra andre lignende produkter. Det er lidt det samme som med en sofa.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Cirkus Mascot