TEST af BOOM BY MIIEGO – Testfamilien
TEST af KK 3 Fold Sofa Single Soft fra by KlipKlap

TEST af BOOM BY MIIEGO

Flere af vores testere har den seneste måned testet Boom by Miiego. Her kommer en af anmeldelserne: 


Vores tester Maria har testet de prisvindende BOOM, trådløse høretelefoner fra det danske mærke Miiego.

Maria fortæller:

Jeg har længe ønsket mig et par trådløse høretelefoner, som sad uden på ørerne. Jeg var bare ikke rigtig kommet videre end til ønsket, da jeg synes, at det var svært at finde ud af, hvilke der kunne lige det, som jeg søgte.

Så da jeg fik muligheden for at teste BOOM høretelefonerne fra Miiego, blev jeg simpelthen så glad.

Ud fra det jeg kunne læse om dem hos Miiego, lød de helt klart som et godt bud på de høretelefoner, jeg godt kunne tænke mig.

Når du køber dine BOOM by Miiego, medfølger der udover de trådløse høretelefoner;

  • Et ekstra sæt ørepuder i mesh – perfekt til sport og træning, da de kan vaskes. Og utrolig nemme at dreje af og på.
  • En lille stofpose, som du kan transportere dem i.
  • En stofklud til rengøring.
  • AUX lydkabel som kan bruges i telefonen.
  • Et mikro-USB opladekabel.

Og selvfølgelig en simpel og letforståelig vejledning, så man hurtigt kan komme igang med at nyde musikken, når den første opladning er klaret.

Hvad enten du hører musik eller lydbøger har BOOM by Miiego en virkelig god lyd. Samtidig lukker de godt og behageligt til om ørerne, så al støjen omkring en lukkes ude.

Høretelefonerne er nemme at parre med telefonen via Bluetooth, og efterfølgende er det simpelt at finde ud af de tre knapper, som blandt andet bruges til at tænde, slukke, justere på volumen, pause og skifte musik nummer.

BOOM by Miiego kan justeres i bøjlen, så alle kan bruge dem. Derudover kan de foldes sammen, så de nemt og sikkert kan transporteres i den medfølgende stofpose.

Jeg er virkelig blevet glad for mine BOOM by Miiego. De lever fuldt op til de ønsker og forventninger, som jeg havde til mine kommende høretelefoner.

Når nu jeg kan sætte hak ved alle ønskerne til lyd, kvalitet og komfort, er det altså også meget rart at kunne sæt hak ved det flotte, stilrene mat sorte design, som lige er mig. Og hvis man er til andre farver, fås de i hele 5 farvekombinationer.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er virkelig en fornøjelse at høre musik eller lydbøger med BOOM høretelefonerne. De er simple og nemme at anvende, lyden er virkelig god, og så er de behagelige og bløde at have på.

Holdbarhed: MEGET GOD – batteriet har en spilletid på helt op til 36 timer pr opladning. Selvom høretelefonerne har været i brug dagligt, fremstår de stadig som nye.

Pris: GOD – BOOM høretelefonerne koster 1.199 kr, en pris som for nogle kan virke høj. Personligt synes jeg, at man får, hvad man betaler for i lyd, komfort og design.

Kvalitet: MEGET GOD – høretelefonerne virker til at være meget robuste, og så er de lavet i materialer, som er dejlige at røre ved og bløde at have på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KK 3 Fold Sofa Single Soft fra by KlipKlap