ANMELDELSE af Lübker Golf & Spa Resort – Testfamilien
TEST af BOOM BY MIIEGO

ANMELDELSE af Lübker Golf & Spa Resort

Annonce/test af Lübker Golf & Spa Resort

Mie og hendes kæreste Thomas har haft fornøjelsen af, at teste Lübker Golf & Spa Resort. Opholdet bestod af en overnatning i ferielejlighed, spil af 18 hullers golf, spa og wellness, morgenmad, frokost og tapas.

Der findes en masse forskellige opholdspakker hos Lübker – så der er noget for en hver smag.

Læs om mulighederne her.

Mie fortæller:

“Det var første gang, at vi skulle på en fælles golftur. Jeg er ny golfspiller fra i år med handicap 47 og min kæreste Thomas har spillet i mange år og har handicap 16.

Jeg har kun spillet på en 18 hullers bane tre gange tidligere – så jeg glædede mig til endnu en runde i disse smukke omgivelser og  var spændt på om det nu også var noget for mig, med mit forholdvist høje handicap.

Thomas forsætter:

Banen består af 3 sløjfer: Sand/Sky/Forest og vi fik lov til at spille alle 3 sløjfer.

Banen er lang og kan være ret “ondskabsfuld” med velplacerede bunkers og lynhurtige greens med masser af “run off areas”.

Tænker man sig om og tager sig tid til at analysere sine slag samt valg af jern/kølle, kan man “besejre” banen og give sig selv en golfoplevelse ud over normalen.

Man er ikke i tvivl om, at der venter en golfrunde i høj klasse, allerede når man drejer af hovedvejen og kører op mod klubhuset.

Lübker Golf & Spa Resort er med sine fine faciliteter i den høje ende når vi taler danske golfbaner, lige fra en varm velkomst i receptionen til man går op imod drivingrangen for at varme op.

Lübker Golf har Trackman Range, hvor det enten på en fast monteret skærm eller på sin mobil er muligt, at se sine længder og tekniske data på dine slag. Et fantastisk værktøj til den lidt mere nørdede golfspiller (men også til nybegyndere).

Efter opvarmning på rangen er det videre til indspil og puttegreen for at afslutte opvarmningen og derfra kan man gå de sidste 20 meter til 1. tee på Sand sløjfen.

Starter runden på Sky eller Forest, er der en stor puttegreen lige foran Restauranten. Der er altså gode muligheder for en solid opvarmning inden dagens runde.

Banerne

Teestederne er af høj standard og der er mange sværhedsgrader at vælge imellem. Fairways er som tykke gulvtæpper og meget ensartet i overfladen. Greens er lumske kuperede og lynhurtige – og putter du for langt risikerer du et indspil igen på 5-10 meter eller mere (har vi hørt).

Lübker er en bane du aldrig lærer helt at kende og ALDRIG bliver træt af at spille. Thomas har spillet banen så mange gange at han slet ikke har styr på antallet længere. De mange teesteder, giver dig nye og uventede udfordringer.

Vi valgte at leje en buggy at køre rundt i. Vi gik 2 x 18 huller – så det var rart at hvile benene lidt. Men det vil også være en super fin bane at gå.

Om det er noget for en nybegynder? Mie fik reduceret sit handicap fra 47 til 45 og scorede 42 point. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at turde kaste sig ud i sådan en bane, selvom man måske ikke har det laveste handicap.

Lejligheden

Lejligheden vi boede i er 70 m2 stor og har plads til 4 gæster.

Den er placeret i forlængelse af Lübker Lodge (klubhuset), få meter fra 1. tee, driving range og restauranten Brasserie Lübker hvor vi både nød en yderst lækker morgenmad og frokost.

Ferielejligheden har 4 sengepladser i 2 separate soverum. Der er stue, fuldt udstyret køkken, bad/toilet, altan/terrasse samt TV og gratis Wi-Fi

Vi fik en tapas serveret i vores lejlighed, da vi var hjemme fra dagens runde efter restaurantens lukketid. En virkelig god service og maden var helt i top.

Spaen

Spaen er ikke særlig stor. Men der er præcis det der skal være. Man bestiller tid, så man har 3 timer – og det er rigeligt til at komme hele vejen rundt.

Der er bl.a. dampbad, fodbadsfontæne, spabade og sauna.

Det udendørs område er super hyggeligt og meget indbydende – især om sommeren.

Der er også et skønt indendørs afslapningsområde, så man lige kan snuppe sig en lille lur inden dagens golfrunde.

I øvrigt har de fine omklædningsfaciliteter og du får udleveret badekåbe og håndklæde når du ankommer.

Samlet set er vores oplevelse af  Lübker Golf & Spa Resort MEGET GOD. Vi vil helt klart anbefale andre at aflægge et besøg. Er man ikke golfspiller, så er der rig mulighed for at nyde spa-området – evt. imens ens bedre halvdel går en runde golf.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For os som elsker golf, god mad og forkælelse – så har sådan et ophold en meget stor nytteværdi. Ikke nok med, at man er tanket op på batterierne efter sådan en tur – så er det også en god måde at pleje parforholdet på. Vi skal helt sikkert afsted igen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Gode oplevelser bliver til gode minder, som varer for evigt. Vi kunne sagtens have brugt et par dage mere.

Pris: GOD – Prisen for vores “pakke” er ca. 2.500 kr. pr. person. Det kommer lidt an på ankomstdatoen og selvfølgelig indholdet i pakken. Vi synes, at man får rigtig meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at alt fra indkvartering, faciliteter, golfbane og spa er i høj kvalitet. Der er faktisk ikke en finger at sætte på noget som helt – vi kan kun give topkarakter herfra.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BOOM BY MIIEGO