TEST af Miiego M1+Re:duce og Charge one Re:duce – Testfamilien
TEST af MiiRHYTHM fra Miiego 

TEST af Miiego M1+Re:duce og Charge one Re:duce

Flere af vores testere har den seneste måned testet M1+Re:Duce og Charge one Re:duce fra Miiego. Her kommer deres anmeldelser: 


Christina fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af, at teste de to produkter herhjemme:

  • M1+Re:Duce
  • Charge one Re:duce

Vi var meget spændte på kvaliteten af højtaleren, og hvordan den var at anvende.

Højtaleren har et pænt design og er lille og nem at have med sig. Den har en rigtig god lyd og er meget simpel at anvende.

Vi har den ofte med i haven, når det er tid til leg. Specielt familiens mindste på 14 måneder synes, det er en fest at have musik med ud til sandkassen, så kan der rokkes lidt imellem legen med sandet.

Opladeren, vi modtog, er vi også blevet rigtig glade for. Den har nu en fast plads i stuen, hvor man nemt kan ligge både højtaler og telefonen på, når det er tid til strøm. Så nu er det ikke længere nødvendigt at lede efter en ledning, når det er tid. Den har ligeledes et pænt design, så det er pænt at have den liggende fremme.

Nytteværdi: MEGET GOD. Højtaleren er meget anvendt herhjemme og kan nemt haves med rundt i huset og haven. Vi har fået et stort udbytte af at have den og mange hyggelige timer med musik.

Holdbarhed:MEGET GOD. Trods den har været med rundt i hjemmet og ude i haven, så fremstår den stadig ny og pæn. Dette tiltrods for den også har været i hænderne på en lille 14 måneders dreng.

Kvalitet: MEGET GOD. Produkterne fremstår pæne og er af god kvalitet. Højtaleren har god lyd og er nem at anvende.

Pris: MEGET GOD. Det fås til en pris på 599 kr., hvilket jeg mener er en rigtig god pris for produkter i så god en kvalitet.

 


Vores tester Amanda på 26 år har sammen med sin kæreste Nick på 30 år og sønnen Benjamin på 2,5 år været så heldig at få lov at teste produkter fra Miiego – nemlig en M1+ RE:DUCE højtaler og en CHARGE ONE RE:DUCE BY MIIEGO.

Amanda fortæller:

Vi har testet M1+ RE:DUCE vandtætte højtaler og en fast CHARGE ONE RE:DUCE BY MIIEGO, der er produceret af det danske audiobrand Miiego, der er specialiseret i trådløs lyd til en aktiv livsstil. Produkterne har et flot og enkelt design, og samtidig er mængden af plastik reduceret i produkterne, og der er benyttet mere miljøvenlige materialer. Det er en win win.

Vores familie hører altid musik, når det er muligt, og vi har derfor haft virkelig stor glæde af M1+ RE:DUCE vandtætte højtaler, da den har kunne bruges alle steder. Højtaleren fik hurtigt en fast plads hver gang én af os skulle i bad. Vi satte en krog op i bruseren, hvor højtaleren kan komme med, da den er 100% vandtæt, og den kan faktisk komme i vand helt ned til én meters dybde, hvilket er rigtig godt, når man har en søn på 2,5 år, som rigtig gerne vil have musik med, når man skal i badekar 😊

Højtaleren har desuden en batterilevetid på 20 timer, hvilket er dejligt, fordi så skal man ikke tænke på, at den skal lades op hele tiden – det er rart, at man kan have den med på tur uden, at den skal oplades undervejs. Vi har dog brugt den trådløse oplader CHARGE ONE RE:DUCE BY MIIEGO, når højtaleren har skulle lades, og den er genial, da den er en fast charge oplader, så alting lader op på meget kort tid. Opladeren viser desuden med lys, når enheden der skal lade, er placeret korrekt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

  • Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem kan leve uden en trådløs højtaler? Jeg kan ikke mere!
  • Holdbarhed: MEGET GOD – Højtaleren og opladeren har begge en god holdbarhed, de holder, trods vores søn kom til at tabe højtaleren på gulvet, var der intet at mærke eller se på den. 
  • Pris: MEGET GOD – Ved at vælge produkterne fra RE:DUCE fra Miiego får man meget for pengene, da højtaleren er funktionelle med en god lyd og fast charge opladning. 
  • Kvalitet: MEGET GOD – pænt og stilrent design som holder 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MiiRHYTHM fra Miiego