TEST af MiiRHYTHM fra Miiego  – Testfamilien
ANMELDELSE af Lübker Golf & Spa Resort

TEST af MiiRHYTHM fra Miiego 

Flere af vores testere har testet MiiRHYTHM fra Miiego. Her kommer deres anmeldelser: 


 

Katrine fortæller:

Min familie og jeg har været utroligt heldige at få lov til at teste Miiegos bluetooth earbuds.

For min mand og jeg er de blevet en uundværlig del af vores daglig dag! Vasketøj, opvask og græsslåning, kom bare an. De daglige pligter er ingen sag med en lækker lydbog eller musik i ørerne.

Miiego er et dansk audio-brand med fokus på den aktive livsstil, design, funktionalitet og ikke mindst kvalitet. De har igennem de seneste år har fået international anerkendelse samt vundet flere priser og produkttest for netop deres fokusområder.

Der er nu gået to måneder med testen, og noget jeg særligt har elsket, er batterilevetiden. Med den travle hverdag med to små børn glemmer jeg ofte at få opladt diverse batteridrevne ting, men disse earbuds har jeg kun skullet oplade én enkelt gang, og de er blevet brugt i mange timer!

I pakken med høretelefonerne kommer der et etui, lader kabel og to sæt ørepropper i memory foam. Når høretelefonerne sidder i deres etui bliver de opladt helt automatisk.

Jeg var en smule skeptisk over for høretelefonerne i starten, fordi jeg tænkte ”Hvordan skal de dog blive siddende i øret, og ikke falde ud?” Men der er jeg blevet meget positivt overrasket. Aldrig er de faldet ud eller disconnected under brug. Og det skal nævnes, at de er blevet udsat for lidt af hvert; gang, løb, havearbejde, trampolin osv.

Lyden er supergod, og kommer altid klart igennem. Selv når jeg har været en tur rundt i haven på havetraktoren, har jeg kunnet høre lydbog uden de mindste problemer!

Nytteværdi: MEGET GOD – De kan bruges i alle situationer, om der så er snak om huslige pligter, eller træning. Man kan aldrig gå galt i byen med en god lydbog eller musik.

Holdbarhed: MEGET GOD – De er meget holdbare, da de har en vandtæthed på IPX5, sved- og vandafvisende.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er god, de er lavet i et lækkert materiale, og de forbinder med det samme.

Pris: MEGET GOD – Prisen er god og meget rimelig – kun 899 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE af Lübker Golf & Spa Resort