TEST af KK Kids Chair XL – Testfamilien
TEST af KK backrest fra By Klip Klap

TEST af KK Kids Chair XL

Vores tester Christine har sammen med hendes datter Vega testet en KK Kids Chair XL.


Christine fortæller:

For 7 år siden købte jeg en KK Kids Chair XL til min søn Joshua, som nu er 12 år, og en KK Kids Chair til min datter Josephine, som i dag er 10 år. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg her 7 år efter stadig skulle have vores KK Kids Chair XL – ret imponerende at denne stol nu er brugt af 3 børn dagligt igennem de sidste 7 år. (to nedenstående billeder er 7 år gamle)

Hvis I ikke allerede kender By KlipKlap stolene (eller deres andre produkter), så er det møbler med flere funktioner fyldt med koldskum, så de både føles bløde, men de også holder formen. Alle møbler har et slidstærkt betræk i et hav af farver. Stolen er både blød og robust, og den er nem at løfte, skubbe og tumle med for barnet.

KK Kids Chair fås i to forskellige størrelser: Den “lille” som har en lav sæde højde på 14 cm, perfekt til børn i alderen 0-3 år.
KK Kids Chair XL er lidt højere med sine 23 cm, og den egner sig rigtig godt til de små i børnehavealderen.

Vores to store børn bruger faktisk stadig stolene, når de sidder ved sofabordet eller ser fjernsyn, så man bliver vist aldrig rigtig for stor til én KK Kids Chair. Det er heller ikke løgn, når jeg siger, at jeg ofte selv sidder i den, hvis der er noget spændende sport i fjernsynet, så kan den nemt rykkes tæt på fjernsynet, når jeg skal være ekstra opmærksom. Eller når jeg leger med Vega, kan jeg også ofte tage mig selv i, at sidde i den.

Vega har modtaget en én af de nyere farver, nemlig en Brown W. sand – jeg er vild med farven!

Så nu kan begge vores piger på 4 år og 10 år sidde i hver deres stol 🙂

Hvordan ser vores 7 år gamle stol så ud? Ja, faktisk er den stadig virkelig fin. Vi kan godt mærke der er forskel i “fastheden” på de to stole og selvfølgelig har den “gamle” også fået nogle pletter hen af vejen, men ellers fungerer den faktisk stadig helt perfekt. Vi har for et par måneder siden renset stolen med en tæppe/møbelrenser – det gav virkelig fine resultater!

KK Kids Chair XL er ikke de eneste By KlipKlap produkter vi har, vi har faktisk en del! Jeg er vild med at købe noget, der VIRKELIG holder. Det kan tåle leg, at blive slæbt rundt med, at voksne bruger tingene (uden det betyder noget), og møblerne også passer æstetisk flot ind i vores indretning.

Vi har løbende købt møbler fra By KlipKlap, som vi stadig har, og som jeg ikke kunne drømme om at gå af med, da vi dagligt bruger alle tingene. Vi har én KK 3 fold sofa, én KK 4 fold, én KK 3 fold sofa XL soft og én KK Backrest 

Vi elsker By KlipKlap!

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – KK Kids Chair XL bliver brugt dagligt – ja det gør alle vores By KlipKlap møbler. Alle tre børn har simpelthen brugt denne stol SÅ mange gange igennem de sidste 7 år, så jeg slet ikke kan se, hvordan vi skulle undvære den.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Fantastisk kvalitet! KK Kids Chair XL holder sin form og blødhed, og med sit slidstærke betræk har den de bedste forudsætninger for et langt liv, som vi selv har oplevet herhjemme.

Pris: GOD – Prisen er 2.500 kr. for en KK Kids Chair XL. Det er selvfølgelig en sjat penge, men når møblet holder SÅ godt i SÅ mange år, så syntes jeg bestemt, at prisen er rimelig. En KK Kids Chair kan fås til 1.900 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KK backrest fra By Klip Klap