TEST af Blandede produkter fra Pixum – Testfamilien
TEST af Cybex Anoris T i-size

TEST af Blandede produkter fra Pixum

Flere af vores testere har den seneste måned testet forskellige fotoprodukter fra Pixum. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Malene har testet online fotoprodukter fra www.pixum.dk.

Malene fortæller:

Jeg ved ikke noget bedre end fotogaver. Jeg laver hvert år både fotobøger og fotokalendere, som jeg giver i gaver til familien. Fotogaver kan også noget helt særligt, når det kommer til minder – og dér kan jeg rigtig godt lide at gå lidt andre veje end de “gængse” fotoprodukter.

Hos Pixum er der netop produktfoto til enhver lejlighed og foto-stjernestund. Der er alt fra fotobøger til vægbilleder, fotokalendere og julekalendere til sjove fotogaver og fotoprint i forskellige materialer, du kan matche med din indretning – og kvaliteten er tilmed helt fantastisk.

Du laver dine fotogaver via deres mobilapp eller software til computeren. Hvis du har gjort dit forarbejde og fundet billeder frem, så er det bare at finde det produkt, du kunne tænke dig, og så er du nærmest allerede i mål. Det bliver ikke nemmere.

Min datter valgte en snekugle med hjerter i. Hendes far døde for fire år siden, og hun har valgt et helt særligt billede, hvor de er sammen. Hun er ikke særligt gammel på billedet, og han har givet hende en stor sort paryk på. Det billede er nok noget af det tætteste, hun kommer på hans personlighed og væsen. Snekuglen står fremme sammen med et andet billede af dem. Det er både et smukt motiv, som hun kan tale med vennerne om, men det er også en sød lille detalje, at hun kan ryste kuglen og sende kaskader af små hjerter rundt, når hun tænker på ham. Det er virkelig et godt produkt, RIGTIG godt til minde om ham, og jeg kommer helt sikkert til at bruge idéen til at give en gave en anden gang. Det kunne fx være en sød bedsteforældergave, gave til yndlingspædagogen, osv.

Jeg lavede også en snekugle til mig selv. Der brugte jeg ét af de første billeder, der er taget af min mand og jeg. Vi havde lige mødt hinanden. Jeg valgte også glitterhjerter her, da det passede bedre til situationen end snefnug – men vi har faktisk et fælles familiebillede i sneen, som kun være rigtig sjovt at lave som god gammeldags snekugle. Billedet i kuglen er for øvrigt udskifteligt. Det synes jeg er vanvittigt smart.

Jeg har valgt at få lavet min ældste drengs nonfirmationsbillede i flot akryl med fod. Det ankom godt beskyttet i skumpakning og med folie på overfladen, som var lige til at tage af. Det er en ny tradition, som vi har taget hul på med en nonfirmand i huset – og akrylfotoet var helt perfekt til at forevige hans store dag. Det står nu så fint på en reol i stuen. Gennem det 5 mm tykke akrylglas virker billedet helt strålende, og jeg er super tilfreds med produktet. Hos Pixum er der også mulighed for at tilføje grafik og tekst, hvis man fx gerne vil have dato på for nonfirmationen (eller konfirmationen). Det er ret fint tænkt, synes jeg.

Èt af de produkter, der har betydet allermest for mig, er glasfotoet af min mormor. Det er en meget stilren dekoration, der passer ind overalt i hjemmet. Fotoet er direkte trykt på 19 mm glas, og jeg er fuldstændigt blæst bagover, hvor smukt hun står dér bag det kølige glas. Helt vidunderligt minde om hende.

Den sidste ting, jeg fik lavet, var en drikkeflaske. Den var egentlig til min mand i fars dags gave, men jeg er så vild med den, at jeg beholder den selv! Kvaliteten er simpelthen så god, og billedet står knivskarpt. Jeg kan rigtig godt lide det smarte skruelåg med læderrem. Jeg har tænkt mig at bruge den på arbejde og i bilen. Det er nemlig en termoflaske i rustfrit stål, så den holder mit vand koldt (eller kaffe varm).

Pixum fotogaver er jo som skabt til at værdsætte det, man har – og dem, man savner. Jeg er VIRKELIG vild med alle produkterne, og fornemmer lidt at det bliver svært at stoppe igen. Jeg har næsten planlagt alle julegaverne!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle herhjemme elsker at kunne mindes, store som små – rejser, oplevelser, mennesker i vores liv. Det spreder glæde og bringer os tættere sammen, når vi deler vores minder på den måde – og det er også de bedste gaver at give. Vi kan slet ikke leve uden.

Holdbarhed: MEGET GOD. Dine fotoprodukter er pakket godt ind, når de ankommer, og er lige til at stille op. De lever jo så længe, du vil have dem stående – og lidt til. Du kan endda selv skifte billederne i snekuglerne.

Pris: MEGET GOD. Det er meget almindelige priser for markedet – mine produkter ligger mellem 119,- og 299,- – og som en gave, så er det jo ikke, fordi budgettet eksploderer. Jeg synes, det er meget rimeligt at betale, når man får så meget for pengene – skønne minder, der holder, og fantastisk kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er for vild. Jeg er meget imponeret over alle produkterne. De er meget flotte, knivskarpe (trods de fleste billeder er taget med en telefon) og virkelig lækre.


Sara fortæller:

“Det’ hurtigt · Det’ let · Det’ sjovt!”

Kender du Pixum? I dag tager de fleste rigtig mange billeder, som oftes bare ender med at være på telefonen, hvor ingen rigtig får gavn af dem. Med Pixum kan du hurtigt og let lave forskellige fotominder med dine billeder. Jeg er vild med alle de forskellige muligheder de har.

Vi har valgt at få foreviget et fælles familiebillede som et skønt puslespil, som vi kan tage frem igen og igen. Tænk at have vores lille familie som mindre fra Tobias store dag. Derudover har ungerne og jeg været inde og kigge på forskellige fars dags gaver. Ungerne har blandt andet valgt, at Jesper skal forkæles med en fin kop og en nøglering med et billede af dem på. Jeg er vild med, at man med Pixum kan personliggøre sine gaver.

Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at lave de fineste fotobøger. Vi havde til Tobias konfirmation valgt at lave en fotobog over hele hans barndom, som han fik den dag han blev konfirmeret. Både Tobias og alle gæsterne var henne og kigge i den i løbet af dagen, og Tobias har da også kigget i den efterfølgende igen. Den er en skøn måde at gemme minder på, og så giver det god anledning til at samtale om alle de skønne billeder, der er i bogen. Børnene bliver hurtigt store, så det er en oplagt mulighed for at få de små magiske øjeblikke ned i en skøn bog.

Vi skal helt sikkert også have bestilt en skøn fotobog over Tobias konfirmation, som vi kan tage frem og mindes den store dag både selv og sammen med gæsterne, når de kommer på besøg.


 

Vores tester Mollie har sammen med hendes familie, testet produkter fra Pixum.

Mollie fortæller:

Jeg går ind i Pixum appen og vælger at ville lave en fotobog. Appen er nem og overskuelig, og man kan sætte sine billeder ind, direkte fra sin telefon. Pixum giver altid 100% tilfredsgaranti, og hvis ens billede ikke har en ordentlig kvalitet, så får man information herom, så man har mulighed for at ændre billedet. “Det er hurtigt, det er let, det er sjovt.” Det er Pixums motto, og man må sige, det lever op til deres motto – det er nemlig både hurtigt, let og sjovt.

En fotobog rammer vidt og bredt og egner sig til alle aldersgrupper. Man kan lave en fotobog over alt mellem himmel og jord. Da jeg modtager mine produkter, mærker man hurtigt, hvor lækker kvaliteten er, og at det er professionelle materialer, der er blevet brugt.

Udover fotobogen, valgte vi også at bestille et puslespil. Herhjemme går vi meget op i kvalitetstid og især, at højne fokus på at komme væk fra skærmen og finde andre fælles interesser. Vi elsker alle at sætte os med et glas saftevand og samle puslespil. Derfor var det også oplagt at bestille et puslespil, med et print af begge børn på.

Begge børn sætter sig fint op til bordet, i det jeg fortæller, at de skal hjælpe mig med at samle noget. Deres øjne blev store, og deres hænder vilde, da de spotter, at motivet er dem selv. Vi valgte et motiv, hvor de står sammen og holder i hånden. Vi har tænkt fokus på farver for at sikre, at puslespillet stadig var nemt og overskueligt at samle. Børnene elskede puslespillet og har allerede lagt et ønske ind om flere puslespil med flere print af dem selv.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/ Nytteværdi:
PUSLESPIL: MEGET GOD – Man kan altid samle og skille puslespillet igen, så man kan samle på ny.
FOTOBOG: MEGET GOD – Jeg elsker at have dem til at stå fysisk på en reol, og jeg personligt værdsætter billederne meget mere, når jeg sidder med dem fysisk i hånden.

Holdbarhed:
PUSLESPIL:  GOD – Som alle andre puslespil, så bliver de slidt med tiden.
FOTOBOG: GOD – Passer man på sin ting, så holder sådan en fotobog for evigt.

Pris:
PUSLESPIL / FOTOBOG: GOD – Pixum kører generelt med gode priser, og ofte har de sideløbende nogle gode kampagnetilbud.

Kvalitet
PUSLESPIL: GOD – Puslespillet er printet på en god kvalitet og kan holde til noget.
FOTOBOG: MEGET GOD – Lækkert design og virker godt slidstærk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Cybex Anoris T i-size