TEST af Najell bæresele “Rise” – nyhed – Testfamilien
TEST af krea-pakker fra CC Hobby (perler, maling, kreapakker)

TEST af Najell bæresele “Rise” – nyhed

Tre af vores testere har testet Najells nye bæresele “Rise – to the next level”.

Daniella fortæller:

Vi har modtaget den nyeste bæresele Najell har lanceret “Rise – to the next level”

Bæreselen findes i tre farver – sort, grå og beige.

Den kommer samlet og spændt i en flot kasse, så man skal blot tage den på og tilpasse til den der end skal bruge den.

I februar blev jeg mor for 2. gang. Noget af det der fyldte mest hos mig, var at jeg ikke følte jeg altid kunne slå til begge steder.

Bæreselen giver mig mulighed for at give en masse nærvær til min mindste, men også den store, ved at begge mine hænder er fri.

Min datter er en baby der har haft meget brug for at sove i en stilling der ikke er liggende, da hun er ørebarn og derfor har vi også brugt denne bæresele RIGTIG meget. Lige siden fødslen, har hun også døjet med opkast hver dag, så at den kan komme i vaskemaskinen på 40 grader har været vigtigt for vores familie og det kan ikke ses på stoffet, at den flere gange har været en tur i vaskemaskinen.

Jeg brugte også bæreseler fra andre mærker til Liam (min store) og det fungerede ikke for mig, da de blev for avancerede og oftest skulle man nærmest være to om, at få barnet i.

Der må jeg virkelig slå et slag for denne her vi har testet fra Najell. Den er simpelthen så nem og lige til, at bruge. Alt kan gøres selv og uden hjælp fra en partner.

Det unikke ved bæreselen er at den lukkes magnetisk, så den kan lukkes hurtigt og nemt med én hånd. Den magnetiske funktion, holdes sammen af et mekanisk beslag, så man skal ikke være nervøs for om det nu holder, for det gør det!

Bæreselen kan bruges fra nyfødt og op til femten kilo.

Barnet kan vende i tre forskellige positioner. Fremadvent, bagudvendt og på ryggen. Skal barnet vendes fremadvent, skal man indstille på frontpanelet så man giver mere plads til babyens ben, dette gøres også nemt med en hånd, hvor du blot skubber stoffet ind.

Isabella er lige under 5 måneder dog har vi haft brugt den fremadvente stilling, da hun kan holde hendes hoved selv og er en nysgerrig baby der gerne vil følge med i det hele.

Der er ikke kun tænkt på en ergonomisk korrekt stilling for både baby og bruger, men også MAX komfort.

Det brede bælte i ryggen, sørger for at man får en rigtig god støtte, ved brug af selen og man bliver ikke træt i ryg, lænd eller skuldre, ved længere brug – den yder en god aflastning for brugeren.

Har du brug for at barnet sidder tættere ind på kroppen til dig, hiver du blot med én hånd i side stropperne og så bliver selen spændt ind.

Vi har testet bæreselen i sommerperioden og her er jeg virkelig taknemmelig for Najells valg af et blødt, behageligt og luftigt stof som sikre en god luftcirkulation.

Stoffet er formbart så det giver den rigtige støtte, uanset om barnet sidder bagudvendt eller foranvendt. Jeg har hver gang følt at når jeg har sat hende ned i bæreselen, har hun siddet tæt ind til mig og rigtig godt, grundet det formbare stof.

Jeg vil lige slutte min begejstring for bæreselen af med, at fortælle om dens virkelig flotte design. Jeg synes Najell formår at skabe et ikke kun nytteværdigt produkt, men også en bæresele der har har et pænt, enkelt og stilfuldt udseende.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅLRIG

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD. Hvis ikke man kan fornemme det i min anmeldelse, vil jeg lige understrege her, at den er FANTASTISK! Det har været et uundværligt produkt for jeg og min familie. Den er ergonomisk for både bruger og barn. Den er nem og hurtig at bruge, fordi der netop er minimale indstillinger.

Holdbarhed:  MEGET GOD. Vi har allerede haft selen mange gange i vaskemaskinen, grundet min datters opkast og det kan ikke ses eller mærkes på bæreselen. Stoffet er stadig som nyt.

Pris og Kvalitet: MEGET GOD. Bæreselen koster 1299,-. Du får rigtig meget for pengene og kvaliteten er det værd.

Der er ikke gået på kompromis med komforten og materialerne.

Som jeg har nævnt flere gange, har de formået at lave bæreselen med minimale indstillinger – der gør at selv en nybegynder i bæreseler, let kan sætte sit barn ergonomisk korrekt.

Sofie har sammen med hendes datter Saga My på 14 måneder testet Najell Rise i farven Almond Beige. 

Sofie fortæller

Jeg valgte at vikle Saga My da hun var lille, da jeg synes det med bæreseler var en jungle at finde rundt i. Derudover synes jeg det virkede besværligt at lukke en bæresele, og der skal ofte justeres og lukkes spænder mærkelige steder. Men efter jeg modtog bæreselen fra Najell er mit syn virkelig ændret.

Saga er som sagt kun blevet viklet og jeg var derfor en del skeptisk over, om hun nu overhovedet ville gide at blive båret i bæresele. Men jeg håbede det ville blive en succes, da hun virkelig elsker at blive båret.

Og heldigvis blev det en succes. Saga elsker bæreselen lige så meget som jeg gør. Når jeg tager den frem, så kommer hun næsten løbende og vil op- Jeg elsker at den er nem og hurtig at tage på, så det er nemt at tage hende op, hvis behovet opstår.

Bæreselen er virkelig nem at få på. Man tager den let over hovedet og herefter skal man blot spænde den om hoften. Derefter kan man åbne til sædet hvor barnet skal sidde, ved hjælp af to magnet spænder på skuldrene. Man kan derudover justere den både ved hjælp af stroppe ved selerne og nede ved frontpanelet. På den både sikrer man den bedste position og rette stilling for barnet.

Udover at være super nem, så er der også tænkt komfort i højsæde, både for mor/far og baby.

Den er polstret med skum i tynde lag.  Dette er med til at gøre bæreselen blød og behagelig at have på i længere tid. Derudover er den let og åndbar for barnet.

Bæreselen har 3 bæreindstillinger. Dvs. barnet kan både være indadvendt, udadvendt og på ryggen. Man kan justere sædets bredde, så man sikrer sig den optimale støtte for barnet, uanset hvilken vej det vender.

Jeg synes dog det var lidt besværligt at få hende på ryggen, så det har jeg ikke gjort så meget.

Vi har været meget glade for denne bæresele og herhjemme er den altid med på farten.

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – med denne sele er det nemt at bære sit barn. Selen er behagelig for forældrene og ergonomisk god for barnet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg synes selen virker meget holdbar. Den er let at holde ren, da man kan vaske den i vaskemaskinen på 40 grader. Jeg har vasket den et par gange, og den ser stadig ud som ny.

Selen kan bruges fra nyfødt og til 15 kg.

Pris: GOD – selen koster 1299,- hvilket måske for nogle vil være dyrt. Men jeg synes det er en fair pris i forhold til man med denne sele er sikker på at den er ergonomisk for både forældre og barn, hvilket desværre sjældent er tilfældet ved de billigere bæreredskaber.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes virkelig det er en bæresele i topkvalitet. Materialet er super lækkert, den er nem at anvende, den kan indstilles så den kan bruges i lang tid, og så er den ergonomisk korrekt.


Josefine har også testet bæreselen Najell Rise i farve Almond Beige fra Najell sammen med sin søn Alfred på 8 måneder.

Josefine fortæller:

“Bæreselen kan løfte op til 15 kg og kan bruges fra nyfødt. Dermed får man en ergonomisk bæresele, som kan bruges fra dag et.

Bæreselen er lavet i 100% polyester, med forskellige lag af blødt skum – som gør den meget komfortabel at bære i, både for baby og forældre, og også i længere tid.

Med tre forskellige bære-positioner, kan man give sit barn den bedste bæreoplevelse, da man nemt kan justere på frontpanelet, så barnet sidder optimalt i alle positionerne. Dertil skal tilføjes, at den kan bæres i de forskellige positioner, uden en masse indstillinger pga. de magnetiske spænder.

Vi havde vores med på sommerferie i Grækenland – den var dejlig åndbart materiale, som gjorde det behagelig for baby selv i 30 graders varme. Derudover var det et must til lufthavnen og de længere gå/vandre ture på farten.

Vi glæder os til flere oplevelser til sommer, hvor Alfred skal med ud og opleve verden trygt og sikkert hos os.”

Vurdering af bæreselen er:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi er super glade for den. Den er nem at tage på. Dog svær at bære på ryggen, hvis man er alene.

Holdbarhed: MEGET GOD – bæreselen virker til at være rigtig holdbar og lavet i gode materialer.

Pris: GOD – Kvalitet og pris hænger sammen, og den er alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top, lækre materiale og dejlig bruger venlig.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af krea-pakker fra CC Hobby (perler, maling, kreapakker)