TEST af Satch skoletaske i samarbejde med Helm.nu – Testfamilien
TEST af BonBon-Land sommeren 2023

TEST af Satch skoletaske i samarbejde med Helm.nu

Flere af vores testere har den seneste måned testet skoletasker fra Satch i samarbejde med Helm.nu. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot testet skoletaske fra Helm.nu. 

Følgende produkt er testet:

  • Satch Pack Special rygsæk i farven Nordic Blue 

Elliot Vergilius har tidligere testet en skoletaske fra Helm i mærket Ergo Bag og har været virkelig glad for den, men nu er det ved at være tid til en ny skoletaske. Han blev derfor virkelig glad, da han så pakken fra Helm. Elliot synes tasken er mega sej og virkelig flot. 

Skoletasken er fra Helm.nu, som er et familiefirma gennem flere hundrede år. De yder virkelig god service og tilbyder mange kvalitetsvarer.

Satch Pack Special rygsæk er virkelig fin med mange små detaljer. Derudover har den en polstret ryg, som har personlig tilpasning. Den har to skulderremme, en hank samt hofterem for at opnå den bedste komfort. Derudover er der også synlige reflekser. 

For mig var det vigtigt, at tasken netop var ergonomisk og komfortabel. Derudover er det vigtigt for mig, at Elliot nemt selv kan åbne og lukke samt tilgå de forskellige rum. Tasken har flere gode rum. Hovedrummet åbnes af en lynlås, hvor der er en stiklomme og bagerst en lomme til tablet / computer. Den har et andet rum samt forlomme, hvor der er en netlomme, to stiklommer og en lynlåslomme. 

For Elliot var det vigtigste, at den var sej og smart, og det synes han virkelig, at den er. 

En anden ting, som jeg virkelig synes er smart, er, at den er lavet af genbrugsflasker. Det er da virkelig genialt. 

Elliot kan slet ikke vente med, at det bliver første dag i skolen efter ferien, så han rigtig kan tage tasken i brug. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Satch er en skoletaske, som er virkelig god ergonomisk og samtidig er sej med en masse detaljer. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er virkelig tænkt over, at det er en taske, der skal holde mere end et år. Bl.a. ved at den kan vokse med barnet. 

Pris: GOD – Kvalitet og pris hænger sammen. Det er en virkelig god kvalitets skoletaske.

Kvalitet: MEGET GOD – Der tænkt over detaljerne, så barnet har en god taske, der er nem tilgå, samtidig er der tænkt på miljøet og komforten. 


Mie fortæller:

Nohr har fået en Satch pack 2.0 skoletaske. Han starter i 2 klasse efter sommerferien og har rundet de 140 cm. Derfor synes vi det, at ville være perfekt med en taske fra Satch, da den anbefales til børn fra de er 140 cm. Det er en lidt større taske, som han kan få gavn af i mange år, da den har 30 L.
Der er to store rum og et par små. Noget af det jeg særligt lægger vægt på er, at der er nogle gode skulderstropper i. Denne model har også et hoftespænde og ekstra polstret rygstøtte, som gør, at jeg synes, den sidder rigtigt godt på ham.
Nohr har valgt den sorte model med refleks mønster på, hvilket er meget betryggende, når han går i skole i det mørke vinterhalvår.
Derudover er designet meget neutralt, så det er ikke noget man rigtig vokser fra. Derfor kan tasken bruges i mange år.
En anden sjov detalje er, at der er brugt 20 genanvendte plastikflasker i fremstillingen.
Min vurdering af tasken er:
Kvalitet/holdbarhed: Man kan mærke, at der er lagt vægt på, at der er en god ergonomi i tasken.
Nytteværdi: Vi har mange år endnu med skolebørn, så skoletasker af god kvalitet, vil være vigtigt i mange år endnu hos os.
Pris: Tasken kan købes hos Helm til 1.099 kr. – en rimelig pris og på niveau med alle andre skoletasker.

Vores tester Malene har sammen med datteren Sophia på 11 år testet Satch Fly rygsækken fra Helm.

Malene fortæller:

Vi har gennem en periode testet den lille fine letvægtsrygsæk Satch Fly. Den vejer kun 500 gram og er på 18 liter fordelt på ét stort rum samt en forlomme. Men man må nu ikke undervurdere den af den grund. Den beskrives ganske vist som en turtaske, der er ideel til udflugter eller fritidsaktiviteter, men min datter har virkelig nydt at bruge den hver dag i skolen:

“Jeg ELSKER min rygsæk!!!” sagde hun allerede efter et par dage, da hun skulle pakke den en aften. “Jeg har jo tusinde ting i, mor! Min chromebook, madpakke, bøger, drikkedunk, telefon, oplader, høretelefoner – og jeg kan slet ikke mærke, at jeg har den på jo!”

Satch Fly fra Helm har været et rigtig godt valg til Sophia.Hun elsker, at tasken er så let og lille, men faktisk har den jo rigtig god plads til hendes ting.

I hovedrummet er der en polstret lomme til hendes Chromebook . Den kan nemt være der, selv med cover på, og hun har stadig plads til sine bøger, penalhus og madpakke. Udenpå er der en forlomme, plads til drikkedunken, en holder til høretelefoner og en skjult lynlåslomme til småting (som hun er særligt vild med).

Skulderstropperne er polstrede og regulerbare, så det er ikke løgn, at man knap mærker, at man har den på. Tasken er desuden vand- og pletafvisende og er udstyret med reflekser foran på tasken, så hun er synlig i trafikken. Det kan jeg rigtig godt lide, da hun både tager bussen og cykler i skole.

Tasken er desuden fremstillet af 100% genanvendelige PET flasker og samtidig er PFC-fri, hvilket jeg sætter pris på.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god

Alle børn har brug for en god rygsæk – både til skole og til de mange ture, de skal på. Så den er helt sikkert need to have. Når hendes søskende bliver større, så vil jeg helt sikkert skæve mod Satch Fly eller lignende fra producentens side til den tid.

Holdbarhed: Meget god. Hvis man vil have testet sine produkters holdbarhed, så skal man bare give det til Sophia. De har et hårdt liv, da hun både er meget på farten og også er meget aktiv med sport i sin fritid. Den har holdt RIGTIG flot ind til videre. Jeg synes, den leverer imponerende ifht. at være vand- og pletafvisende, hvilket jeg var meget spændt på.

Pris: Meget god. Jeg synes bestemt ikke, at 449,- kr. for en god rygsæk er til at klage over. Man får virkelig meget for pengene her. Samtidig kan du donere din gamle rygsæk til Helm og få 50,- i tilskud til en ny. Din brugte skoletasker samles ind til børn i Tanzania – det er ret fantastisk!

Kvalitet: Meget god. Lækker taske af lækre materialer. Den virker på ingen måde sart, selvom den er så fin lyserød. Elastikker, lynlåse, læderdetaljer, polstring, mv. er slidstærkt og af rigtig fin kvalitet.


Vores tester Maria har sammen med sønnen, Noah på 6 år, testet Satch skoletaske fra Helm.

 

Maria fortæller

Noah starter i 1. klasse efter sommerferien, og vi har længe kigget på at skulle opgradere hans gamle skoletaske, da han er en meget høj dreng, faktisk rammer han 140 cm, hvilket er minimumshøjden, for at kunne passe Satch skoletasken. Da vi fik muligheden her gennem Testfamilien takkede vi pænt ja tak

 

Tasken består af et stort rum, og ind mod ryggen er der en stor lomme, som sørger for, at de tunge bøger holdes ind mod ryggen. Foran er der et mindre rum,og her er der fin plads til madpakken og penalhuset. Allerforrest er der endnu et rum, til evt nøgler, kantine kort og småting.

 

Satch skoletasken har en helt fast bund og ryg, der giver en ergonomisk støtte. Ryggen kan desuden justeres efter barnets højde, så tasken passer helt perfekt, samtidig med at skoletasken vokser med barnet og kan bruges i mange år. Det er nemt og enkelt at justere den. Derudover er der et justerbart brystspænde samt et hoftebælte.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den bliver brugt dagligt og så sidder den godt på ryggen som er vigtigt, når man skal have en masse med frem og tilbage til skolen, hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD – Rigtig god holdbarhed og tasken kan bruges flere år.

Pris: GOD – Skoletasken står til 1.199 kr. En god pris til meget holdbar taske.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker skoletaske i kraftige materiale.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BonBon-Land sommeren 2023