TEST af Lego City Gade skaterpark – Testfamilien
TEST af LEGO FRIENDS 41745 ”Autumns Hestestald” 

TEST af Lego City Gade skaterpark

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego City Gade skaterpark. Her kommer en af anmeldelserne: 


Daniella fortæller:

Vi har testet “Lego City Gade skaterpark”. Sættet kommer med en let læselig og tal opdelt byggevejledning, så både barn og forældre let kan hygge sig om samleprojektet og er man lidt ældre end mit barn, kan børn også selv samle ved at byggevejledningen er meget børnevenlig

Sættet består af en rampebane, cykel, skateboard, løbehjul, rulleskøjter, skatere (en af dem med benprotese) og mange små søde detaljer som sodavand, spraymaling, basketball mål, radio, mobiltelefon mm.

Det er virkelig et sæt børnene hygger sig med og snakker om, fordi de kan genkende delene fra virkeligheden.

Der følger også en LEGO vejplade med til sættet, så hvis barnet vil bygge større kan dette sæt godt kombineres med andre Lego City sæt.

Mit barn har altid elsket Lego, og han var ikke særlig gammel første gang han blev introduceret for det og legede med det meget længe.

Lego har også her formået at skabe små dele, som børn kan relatere til. Det starter en god leg, da de ved, hvad de leger med og lettere stimulerer til den fantasifulde leg.

Liam brugte sætninger som “det er farligt”, når skaterdrengen hurtigt kom ned af de store ramper, og “han drikker sodavand”, fordi der er lavet et lille rum, hvor der ligner der er en sodavand på bordet. Han tog også spraymalingen og sprayede på klistermærket, vi havde sat på.

Lego har godt med farver på deres klodser for de mindre børn og holder intet i neutrale farver. Det er også med til virkelig at fange børnenes opmærksomhed.

Jeg vil slutte af med at fortælle, at den her Gade skaterpark har virkelig været sjov for min dreng at lege med, og den er blevet hevet frem mange gange på hans legetøjshylde. Jeg er så glad for Lego og især dette sæt, vi har testet, som virkelig styrker hans finmotorik.

Nytteværdi: MEGET GOD

Lego er for mig noget af det bedste legetøj mine børn kan have. Det sætter gang i en god og kreativ leg. Mit barn får lov til at udfolde sig kreativt, bygge og bruge sin fantasi. Sammenligne leg og det virkelig liv, ved at kunne spejle sig i hans leg på skaterbanen selv.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg har endnu ikke prøvet, at noget LEGO er blevet slidt. Heller ikke efter mange ture i badet, som min dreng gerne vil sit Lego. Man skal dog passe på de mange små dele, der hurtigt kan forsvinde, hvis ikke det har en fast plads, kasse, skuffe eller ligende.

Pris: GOD. Vejledende pris står til 499,- Kan findes på nettet, til næsten halvdelen.

Jeg synes godt Lego kan være lidt til den dyre side af legetøj og alligevel ikke, når man går ind og sammenligner pris og kvalitet, og det er et produkt, der holder så længe.

Kvalitet: MEGET GOD

Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på. Lego holder jo nærmest evigt – år efter år. Selv det Lego jeg har hevet frem fra mine forældres tid fejler absolut ingenting og kan bygges igen og igen uden at være blevet “slapt”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO FRIENDS 41745 ”Autumns Hestestald”