TEST af Keune – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Mini GT 2

TEST af Keune

Flere af vores testere har den seneste måned testet hårprodukter fra Keune i samarbejde med Street Salon. Her kommer deres anmeldelser:


 

Vores tester Katrine har testet produkter fra Keune so pure serien Følgende produkter er testet:

  • So pure Restore Conditioner refill
  • So pure Restore Shampoo Refill
  • So Pure Dispenser x2

Jeg har tidligere testet produkter fra Keune, som er et familieejet firma og er produkter i høj kvalitet. Der lægges hjerte og sjæl i alle deres produkter. 

Den genopfyldelige So Pure-flaske kan bruges med bl.a. Restore shampoo eller balsam. På denne måde sparer du plastik. Da refill-poserne er lavet med mindre plast.
Derudover er So Pure shampoo og balsam 10% mere koncentreret, hvilket betyder, at du skal mindre produkt pr. Vask.
På din refill pose sidder et klistermærke, som du nemt påføre din So-Pure genopfyldningsflaske.

 

So Pure Restore shampoo og conditioner er til tørt og beskadiget hår. De får begge håret til at se sundere og mere fugtet ud. De har en mild, skånsom rengøring til tørt, beskadiget hår. De indeholder kaktusekstrakt, som hjælper med at fugte hver hårstrå indefra og ud. Derudover skal man huske, at den er mere koncentreret, så du sparer på produktet. 

Ved at afslutte din hårrutine af med en balsam sikre du at håret lukker og sikre at det ikke knækker så let. Derudover plejer og gør den håret nemmere at rede igennem. 

Begge produkter er virkelig lækre og som skrevet drøje i brug. De har en mild og dejlig duft. Derudover er designet på So Pure Dispenseren enkelt og elegant.

Alle produkterne er veganske og ikke testet på dyr. De er fri for gluten, silikoner, sulfater og kunstige farver. 

Det er virkelig nogle lækre produkter og som er i høj kvalitet.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig lækre og af god kvalitet. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkter er meget drøje i brug. Derfor holder de også længere, end jeg først havde troet. 

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen. Det er virkelig nogle lækre produkterne. 

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig af høj kvalitet. De er lækre og effektive. 

 


Mette fortæller:

Uanset hårtype og alder er StreetSalon.dk for alle, om det gælder hårtab, skæl, tørt hår eller noget helt andet. Filosofien er således, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hårprodukter giver.

Hos Street Salon finder ud et stort udvalg af produkter fra det Hollandske mærke Keune Haircosmetics. Keune går aldrig på kompromis når det kommer til kvaliteten. De bruger altid de bedste ingredienser i alle deres varer.

Jeg har testet shampoo, balsam og dispensere fra Keune So Pure, som er deres genopfyldelige hårplejeserie. So Pure serien er blevet lanceret med henblik på miljø og en bæredygtig fremtid – derfor refill metoden.

 Produkterne er veganske, CO2 neutrale og med bæredygtige ingredienser. Yderligere info; Hvis man vasker efter ”Curly Girl- metoden” kan disse produkter også bruges da de er fri for silikone, sulfater og andre udtørrende alkoholer.  

Shampoo og balsam kom i poser frem for flasker. På den måde kan man lettere begrænse omfanget af plastik. Poserne kan købes med både 400ml og 1000ml. Derudover fulgte der to smukke støvgrønne dispensere med, som kan genbruges igen og igen. Dispenserne skal købes separat.

Jeg fik tilsendt Keune So Pure Restore som er til tørt og beskadiget hår, hvilket var helt perfekt. Hvis du kan forestille dig det, så er hvert enkelt af mine hårstrå tykke (samt der er rigtig meget af det) og håret ved ikke om det skal være glat eller krøllet. Det vil sige, at det ofte ser kruset og tørt ud.

Jeg var ved første øjekast VILD med looket på dispenserne og duften af produkterne. Dejlig friskt! Shampooen skummede ikke så meget som jeg var vant til, men jeg følte den gjorde lige præcis det den skulle.

Derimod var jeg noget skeptisk over for balsamen… Jeg er vant til den billige balsam fra supermarkedet, der er så glat når man hår den i hænderne, at man taber flasken og håret kan nemt finger-friseres når den er i.

Mit hår føltes uglet og filtret da jeg gik ud af badet, MEN tro det eller lad vær- så gled hårbørsten lige gennem mit hår, som var det nyklippet hos frisøren. Det var en vild oplevelse. Jeg erfarede også, at jo mindre produkt jeg brugte i mit hår, jo bedre blev resultatet.

Jeg skulle vende mig til, at mit hår faktisk rent faktisk blev mættet af gode ingredienser. Faktisk så meget, at det ikke kunne tage mere ind – Det virkede ikke fedtet, men tungt til tider. Jo længere tid jeg brugte produkterne, des mere fortrolig blev jeg med dem, og lærte hvor meget (eller hvor lidt) der faktisk skulle bruges, på trods af min manke er stor.

Mit hår blev tæmmet af produkterne, og aldrig har jeg oplevet det SÅ LIDT kruse.

____________________________________________________________________________________

Min vurderingen, ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: GOD – Jeg blev glad for shampoo og balsam da jeg først fandt ud mængden der skulle bruges. Mit hår ser mindre kruset ud og krøllerne kommer mere til sin ret. Dispenserne er flotte, men det er svært at få det sidste produkt ud af dem, pga. pumpesystemet. Jeg endte med at måtte skrue låget af, og banke det sidste ud – og så forsvinder det eksklusive lidt ☺

Holdbarhed: GOD – Selvom jeg fik skruet ned for mængden af produkt, ville jeg gerne at både balsam og shampoo holdte længere tid. Generelt synes jeg, at mit hår suger mere end hvad godt er, men det er ikke kun med Keune’s produkter. Min frisør siger det også; både med hårfarve, shampoo og balsam. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en super lækker kvalitet. Shampoo og balsam dufter himmelsk og dispenserne ser super flotte ud.

Pris: MIDDEL – På trods af jeg har mærket på eget hår, at produkterne fra Keune er meget bedre end de billige fra supermarkedet, så synes jeg stadig de er dyre. Og de bliver især dyre, når mit hår er stort og jeg ofte vasker det, pga. bad efter sport. Dispenserne er smukke og helt klart prisen værd- de er instagram worthy, men jeg ville ønske at selve produkterne var billigere.

Keune So Pure restore shampoo 400 ml.: 298 kr.

Keune So Pure restore shampoo 1000 ml.: 596kr

Keune So Pure restore Balsam 400 ml.: 298 kr.

Keune So Pure restore Balsam 1000 ml.: 596kr

Keune So Pure restore dispenser small 400 ml.: 60kr (oprindelig 69 kr.)

Keune So Pure restore Dispenser Large 1000 ml.: 84kr (oprindelig 96 kr)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Mini GT 2