TEST af MUUD fra Randomshop – Testfamilien
TEST af My Little Pony bøger fra Forlaget Alvilda 

TEST af MUUD fra Randomshop

Vores tester Christine har testet en MUUD Denver læder computertaske i farven whisky fra Randomshop.

Christine fortæller:
Jeg er selvstændig og arbejder både hjemmefra, men er også ude hos kunder et par gange om ugen. Ofte skal jeg have mere end en computer med, og det er endnu ikke lykkedes mig at finde en taske som var stor nok til to computere plus mine kontor-artikler.

Denne MUUD computertaske passer fantastisk til mine behov. Den er virkelig rummelig og kan netop indeholde to computere.

Ikke nok med, at den er virkelig praktisk og passer godt ind i mine behov, så er den virkelig også stilren og i et smukt og tidsløst design. Den er udstyret med mange flotte detaljer og et stort MUUD på forsiden. Tasken har to store rum med lynlås. Det store rum har et polstret laptop-hylster. Der er desuden masser af plads til dokumenter, bøger osv. i det store rum.

Foran er der et ekstra lynlås rum til tilbehør og kontorartikler eller hvad man måtte have behov for at have med. Forlommen har praktiske stiklommer til alle dine skriveredskaber såsom kuglepenne, tuscher og kabler. Tasken er desuden designet med små lommer til kort.

Der hører en aftagelig og justerbar skulderrem med, men tasken kan også bæres i de to læderhåndtag.

Tasken er håndlavet og måler H: 31 cm L: 41 cm D: 4 cm.

Lige siden jeg fik tasken, har den været med mig ud til mine kunder. Jeg er virkelig glad for den! Den opfylder alle mine behov, og så synes jeg den er virkelig smuk.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I mit fag er det et must med en computertaske, for beskyttelse samt for at have alle mine ting samlet.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig en lækker kvalitet! Jeg kan ingen brugstegn se på den.

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen. MUUD Computertasken koster 998,95 kr., og du kan få 10% med koden: “10muud”. Personligt ville jeg gerne give denne pris for en kvalitetstaske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af My Little Pony bøger fra Forlaget Alvilda