TEST af Voksi®Adventure – Testfamilien
TEST af hjernevridere og siddepude fra Randomshop

TEST af Voksi®Adventure

Flere af vores testere har den seneste måned testet Voksi® Adventure. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Sofie har sammen med hendes datter Saga My på 18 måneder testet Voksi Adventure fra Voksi, i farven dark seagreen – seashell sand.

Sofie fortæller:

Vi har tidligere testet både Voksi Urban og Voksi Skylight, som vi har været meget glade for, så vi var spændte på at modtage Voksi Adventure. 

Man modtager Voksi Adventure i en kompressionspose. Det gør, at køreposen kan gøres meget mindre og nemt kan tages med på ture og rejser. Den er udstyret med en klik-lås, hvilket gør det super nemt at spænde den fast på cykel eller barnevognen, når man er på tur. 

Denne adventure vejer nærmest ingenting. Den er vindtæt og dejlig varm, da den er produceret i polyester med fyld bestående af 90%dun og 10% fjer. Den er nemt at pakke tæt rundt om barnet, grundet dens materialer. 

Også denne model har samme smarte åbning i ryggen, hvilket gør man kan bruge den i både barnevogn, klapvogn, cykelvogn mm. 

Vi har desuden brugt den til de kølige morgener på cykelsædet. Det har været så dejligt for Saga at sidde i den på vej til vuggestue, i stedet for at skulle pakke hende ind i mange lag inden en lang cykeltur. 

Det smarteste ved denne Adventure pose er, at der er lavet åbninger til armene, så barnet kan bruge sine arme på turen, samtidig med at barnet holdes varmt. Det har Saga hvert fald haft stor glæde af. 

Der er lavet snore, som gør, at posen kan strammes ind, både ved hovedet og ved benene. Dette gør, at man kan stramme posen godt ind, så den omfavner barnet ved fødderne, hvis det er et mindre barn. Lynlåsen er to vejs, så man kan nemt tjekke barnets temperatur undervejs, uden at skulle lyne den hele op. 

Køreposen kan bruges i alderen 0-3 år. Og vi glæder også virkelig til at bruge den de næste mange måneder til vores cykelture og gåture. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterie: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG
. 

I dette tilfælde bliver vurderingen. 

Brugsværdi: Meget god – den er praktisk og brugbar i mange år.

Kvalitet: Meget god – den er let at montere i alle køretøjer (klapvogn, barnevogn, cykel mm.) samtidig med den er super lækker for barnet. 

Pris:  God – prisen på denne Voksi Adventure er 1.499,- hvilket for nogen er mange penge. Men hvis ens intention er at bruge den frem til ens barn er 3 år, så synes jeg bestemt ikke det er dyrt. Pris og kvalitet hænger i min optik hvert fald rigtig fint sammen her.

 


Vores tester Helle har sammen med sin søn Walther på 2,5 år samt datter Mynte på 6 måneder testet køreposen Adventure i Dark Sea Green fra Voksi.

Helle fortæller:

”Vi har haft den store fornøjelse at teste køreposen Adventure, og som ægte fans af Voksi havde posen noget at leve op til. Jeg må bare sige, at posen er luftig, lækker, blød og varm – og den lever på alle måder op til forventningerne. Den gør det nemt at være en familie på farten og komme ud i naturen sammen. Begge børn har elsket at være i posen, som giver en tryg base uanset om det er til en lille lur eller til oplevelser. Vi anbefaler Voksi og denne pose til alle vi kender”

Vi har tidligere testet køreposen Sky Light fra Voksi til forårs- og sommersæsonen. Nu er det blevet koldere og tid til at finde Adventure frem. Køreposen kommer i en kompressionspose, så den kan foldes helt sammen under transport. Posen er blød og både Mynte og Walther er blevet pakket tæt i den lette pose, der er fyldt med 90% dun og 10% fjer og har medium isolering. Selvom der er 10 kg forskel på de 2 børn, så gør de bløde materialer, at man kan putte den tæt om barnet uanset størrelse.

Voksi står for kvalitet og denne pose er ingen undtagelse – posen er syet, så den forhindrer de kølige luft i at komme ind i posen. Yderstoffet er vindtæt og har et vandsøjletryk på 3000 med BIONIC-FINISH®ECO, og alle materialerne er OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 certificeret. 

Posen har lynlås til armene, så der er mulighed for at få dem fri og på den måde være en større del af turen. Walther sad blandt andet i posen, da vi var i Legoland, og denne mulighed med de frie arme gav ham en større følelse af at være med, når han kunne pege og på den måde deltage i snakken om alle de små Legobygninger. For Mynte gav det mulighed for at sidde med lidt legetøj under turene. Posen kan både strammes til omkring fødderne ved det mindre barn samt justeres omkring hovedet. 

Med hullerne bagpå er det muligt at bruge posen både i barnevogn og klapvogn, da den passer til 5-punkts sele. Køreposen måler 105 cm i udvendig længde og passer til et barn op til 3 år. Den åbnes nemt med en lynlås i fronten, der kan lynes helt op. Det gør det nemt for barnet selv at kravle op og sætte sig til rette i klapvognen. Walther er i selvstændighedsalderen, og det betyder derfor meget, at det er nemt at komme i, selv lukke selen og til slut lyne posen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Køreposen er virkelig lækker og giver lyst til at komme på opdagelse i naturen. Den giver mulighed for at være aktivt deltagende, selvom man sidder i vognen, da armene er fri. Den putter sig tæt til kroppen og giver en tryghed uanset hvor man kommer hen.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi kender Voksi for rigtig god kvalitet i alle de forskellige køreposer vi har derfra. Denne pose er ingen undtagelse, og det er ikke til at se at vi har haft posen i brug.

Pris: GOD – 1500 kr. Man får meget for pengene. Posen er i lækre materialer, så man med god samvittighed kan sætte sit barn i den. Den er lækker, varm og skaber en tryg base i vognen.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er slidstærk og passer til børn i alderen 0-3 år. Den holder til at komme med på ture, og holder altid barnet varmt og tørt.


 

Majken fortæller:

Alva er en lille spilopmager på 14 måneder, der er nysgerrig på verdenen omkring sig, og derfor gerne vil udforske den.
Med Voksi Adventure har Alva mulighed for at bruge sine hænder frit selvom hun sidder godt og lunt i sin Voksi Adventure.
Vi er rigtig glade for at komme ud og tage på ture, og her er Voksi Adventure meget praktisk og behagelig at have med sig.
Den er endda også vandafvisende, hvilket køber os lidt tid til at finde i læ for regnen, uden at Alva bliver våd inde i posen.
Voksi Adventure er let og komprimerbar, men luner alligevel dejligt med dun og omslutter kroppen. Den er nærmest, hvad der minder om en let sovepose i dun, der kan tilpasses kroppen og justeres i længden med de påsatte snore.
Den perfekt til efteråret og foråret, hvor det godt kan være lidt køligt, men også til de køligere sommeraftener.
Alva sidder godt i den, og den er nem at omslutte hende, som en sovepose, hvis hun skal putte og sove. Når hun er vågen, har hun stor bevægelsesfrihed, da der er lynlåsåbning til begge arme.
Det er virkelig en succes for Alva, da hun kan bevæge arme frit og ubesværet.
Voksi Adventure er nem at benytte, og Alva har siddet sikkert og fastspændt, da det er nemt at bruge vognens seler. Der er nemlig skabt plads til vognens egne seler via åbninger i Voksi Adventure. Den er som tidligere nævnt komprimerbar, hvilket betyder, at den fylder meget lidt, når den er pakket sammen i den medfølgende obevaringspose.
Vi bruger Voksi Adventure som kørepose i klapvognen, men også som sovepose, når vi skal på tur og sove ude. Vi er virkelig glade for Voksi Adventure og kan anbefale den til de mindste fra 0-3 år.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Brugervenlig og nem at have med sig, da den fylder lidt og er komprimerbar og let kan pakkes ned i den medfølgende obervaringspose.
Giver bevægelsesfrihed for barnet, da barnet kan sidde i posen, men samtidig have mulighed for at bruge sine hænder frit.
Kan både bruges som kørepose og som sovepose, hvis man skal sove ude f.eks. på camping.
Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har testet den i en måneds tid, og den virker til at være slidstærk og god ved syningerne. Den har holdt barnet tørt, når det har småregnet.
Pris: GOD – Prisen virker ganske rimelig i forhold til kvalitet og den værdi, den kan give i hverdagen.
Kvalitet: GOD – virker til at være slidstærk og dejligt med bløde dun. Det virker til, at der er tænkt over at sammensætte gode materialer uden at skulle på på kompromis med komforten.
Samlet vurdering: Et godt køb som jeg selv ville investere i uanset denne test eller ej. Jeg anbefaler helt klart Voksi Adventure.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af hjernevridere og siddepude fra Randomshop