TEST af Harmoni kørepose fra Easygrow of Norway – Testfamilien
TEST af Numberblocks og Montessori Sorteringssæt fra Legeakademiet

TEST af Harmoni kørepose fra Easygrow of Norway

Vores tester Nanna har med sønnen Noah på 22 måneder testet Harmoni kørepose fra Easygrow of Norway.

Nanna fortæller:

Noah er vores tredje barn, og vi har lige siden vores første datter kom til verden i 2015 sværget til sove-/køreposer til barnevognen og klapvognen. Jeg føler en tryghed i at lægge mit barn ud i barnevognen velvidende, at de er omsluttet af en varm sovepose med dun eller uld, som de ikke bare kan sparke af i søvne, når de ligger ude i kulden i vinterhalvåret. 

Køreposen er Svanemærket og er den første på markedet til at opfylde de ambitiøse krav til Nordens officielle miljømærke. Køreposen har fyld af genanvendt polyester i ryggen, mens fyldet i resten af posen er af 90% dun og 10% fjer. Indersiden af posen er af økologisk bomuld, og yderside af slidstærkt polyester – vind- og vandtæt (3000 i vandsøjletryk).

Jeg havde ikke hørt om Easygrow før, men da jeg læste om Easygrows produkter, var jeg meget spændt på at teste! Alene det, at de har opnået Svanemærket, fortæller mig en masse positivt om virksomhedens mission og kvalitet. 

Posen er virkelig lækker! – sort på ydersiden med cognac-farvede detaljer og lysegrå på indersiden – den emmer af kvalitet! Den er lidt stivere i stoffet, end jeg er vant til, men det skyldes nok vand- og vindtætheden, som virkelig er et plus hos os. Bomulden på indersiden er blød og lækker at putte i 😊 Posen måler 95 cm uden forlængerdel og 130 cm med forlængerdel på. Jeg elsker baby- og børneprodukter med lang levetid, og det lever Harmoni køreposen virkelig op til! 

Noah er 22 mdr. og måler ca. 85 cm, så han vil kunne bruge posen flere år frem endnu. Det er nok primært i klapvognen, at han vil få glæde af den flere år frem, da barnevognsluren desværre nok er slut næste år 😥😊 

Jeg er så begejstret for køreposen til klapvognen. Det skyldes bl.a., at posen er vand- og vindtæt, men også at lynlåsen sidder i midten af posen og kan lynes helt ned, så Noah er nem at få ned i posen. 

Derudover har den nærmest en hætte omkring hovedet, som kan spændes ind og lukkes godt til, så kulden holdes ude. Noah elsker putte sig i posen, når vi er på tur! I øvrigt monteres posen ret nemt gennem huller i posens ryg – både klapvogns- og barnevognsseler. Det gør også, at posen ikke ”kører” så meget rundt i vognen, men bliver siddende, hvor den skal.

Noah nyder også posen i barnevognen! Han har sovet i den i oktober måned, hvor temperaturerne har svinget en del – 5-16 grader, men han har altid været dejlig lun og tempereret efter lur. Han puttes bare ud i det tøj, han har på indenfor. Når det bliver lidt køligere, vil han få en hue og evt. en uldsweater på ud. Jeg elsker, at vi ikke skal pakke ham ind i en masse tøj, når han skal sove lur. 

Jeg har været vant til en sovepose, som lukker til ude i siden – lidt som at putte en dyne over barnet. Det har ikke den helt store betydning, og Noah er med garanti ligeglad 😉, men skulle jeg vælge, ville jeg nok foretrække lynlås i siden til barnevognen og lynlås i midten i klapvognen, men begge dele fungerer så fint! 😊      

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Den er så praktisk! Man sparer på overtøjet, og posen flyttes nemt fra vogn til vogn.

Kvalitet: MEGET GOD – Harmoni Easygrow kørepose er lækker! Og så er den Svanemærket – kvalitetsstempel i sig selv!

Pris: GOD – Kvalitet koster. Prisen for Harmoni Easygrow er 2.099 kr. Det er mange penge, men den har, som nævnt lang levetid og er både sovepose og kørepose i én. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Numberblocks og Montessori Sorteringssæt fra Legeakademiet