TEST af Najell Sleepcarrier vol 3 – Testfamilien
LÅGE 1 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023

TEST af Najell Sleepcarrier vol 3

Flere af vores testere har den seneste måned testet Najell Sleepcarrier vol 3. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Sahra har testet Najell Sleepcarrier vol. 3 i Sage green

Sahra fortæller:

Jeg har været så heldig, at få lov at teste denne Najell Sleepcarrier vol. 3, og jeg kan kun tale godt om denne lift, som ikke kun er en lift, men også et legetæppe.

Den er godkendt til at babyer må sove i den. Alle tekstiler er certificeret efter ÖKO-TEX® Standard 100, klasse 1, hvilet er det bedste for barnet. Alle sider i liften er lavet af åndbar airmesh, som noget nyt i forhold til de andre sleepcarrier. Dette materiale er et åndbart materiale, så ender din babys hoved inde i kanten af liften, kan det fortsat trække vejret. Liften har en fast bund, hvilket både gør det sikkert at bære dit barn i, men også mere sikkert, hvis barnet får vendt hovedet ned i madrassen.

Najell sleepcarrier vol.3 fås i mange forskellige farver, hvilket også gør den stilren og kan matche ind i et hvilket som helst hjem. Jeg valgte Sage green, da jeg synes den farve var så fin og mild og passede fint til vores hjem og i vores barnevogn. 

Liften passer perfekt ned i en barnevogn og er nem at transportere til og fra barnevognen eller rundt i hjemmet. Liften er meget let og vejer ikke ret meget. Den er 265 g lettere end de forrige Najell lifte. Vores dreng har sovet i barnevognen i den de første måneder af hans liv, og hvis ikke han var færdig med lur, var det let at tage ham med indenfor at sove videre på sofaen. 

Man kan klikke hankende sammen, hvilket gør den let at transportere og mere sikkert, for så er man sikret at have godt fast i begge hanke, så man ikke taber den. 

Najell Sleepcarrier vol.3 har en integreret sele, hvilket gør, at du altid har en bærer med på farten, når du har din lift med rundt. Hanken er gemt inde i liften under en lynlås, så den er nem lige at tage ud. 

Selen klikkes i med to klemmer, men hver klemme har forskellig størrelse, så du kan ikke klikke den forkert i, hvilket gør det mere sikkert. Stroppen er dejlig bred, så den er behagelig for ens skulder at have på.

Jeg har haft min Najell Sleepcarrier vol. 3 med rundt på farten, så min søn altid har haft en fast base at ligge på, når vi var ude, den kan foldes ud, så den kan bruges som legetæppe. 

Der er snore hele vejen rundt på liften, som man kan justere liftens størrelse i, som gør det let, at udvide eller indskrænke pladsen for dit barn. Jeg har brugt den foldet tæt sammen, da min søn var helt spæd, da det gjorde ham tryg og med alderen foldet den mere ud, så han har haft mere plads. 

Alle vores tests og testanmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Najell sleepcarrier vol. 3, giver et trygt sted for baby at sove de første måneder og ”lege på”, når man er ude af huset. 

HOLDBARHED: MEGET GOD – Vi har brugt den dagligt, og den er så fin i stoffet stadigvæk.

PRIS: MEGET GOD – Prisen for Najell sleepcarrier vol. 3 er 1.249 kr., og det kan lyde af meget, men når baby bliver født, synes jeg, det er vigtigt med en tryghed både hjemme og ude. Liften er gennemtestet, hvilket gør den 100% sikker for baby at sove i og være i døgnet rundt. 

KVALITET: MEGET GOD – Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Liften er både smuk og behagelig for baby at være i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 1 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023