TEST af Frida Swift Lift fra FILIBABBA – Testfamilien
TEST af helbredsundersøgelse med ultralyd, ved Austad Diagnostik

TEST af Frida Swift Lift fra FILIBABBA

Flere af vores testere har den seneste måned testet Frida Swift Lift fra FILIBABBA. Her kommer deres anmeldelser:


Lene har sammen med sin datter Esther på 3 måneder testet den nye Frida Swift Lift fra FILIBABBA samt deres tilhørende UV skærm, aktivitetsbøjle og silikone ringe.

Det første som jeg synes er vigtigt at nævne, og som adskiller denne og mange andre lifte, er længden. Den kan nemlig bruges op til 80 cm. Mange i min mødregruppe har allerede kigget langt efter min, da deres børn er ved at vokse ud af deres:) De indvendige mål på liften er 60-80 cm og bredden 28 cm. Liften udvides med spænder, dvs. der er ikke nogle løsthængende, snore som jeg synes er smart.

Jeg valgte Frida Liften i farven petal, da den duede lyserøde er så fin, neutral og feminin, uden at være sart på den forkerte måde. Liften kan nemlig vaskes på 30 grader, hvilket er genialt med en lille som enten gylper eller værre :). Liften kommer med en blød og aftagelig topmadras, så selve liften er godt beskyttet. Topmadrassen kan også vaskes. Der medfølger en fin brugsanvisning, så man er sikker på at passe bedst muligt på sin Frida Swift Lift.

Jeg var lidt spændt på om den ville passe ned i vores barnevogn, da den er meget smal, men det gjorde den. Udover at den passer ned i de fleste barnevogne, så passer den også ned i vores slyngevugge, hvilket er meget smart når jeg skal aflevere vores store børn. På den måde kan jeg putte hende i liften, ned i slyngevuggen mens jeg gør de to andre klar, og så kan jeg nemt løfte hende op fra slyngevuggen og over i barnevognen. Liften er testet og godkendt i forhold til den europæiske standard for lifte (EN-1466:2014), og dermed også certificeret til søvn. Om Esther har læst det ved jeg ikke, men hendes lure er ikke kortere end 3 timer, siden vi begyndte at putte hende i liften.

Materialerne til liften er økologiske og Gots certificeret, ligesom den er designet med Højteknologisk 3D airmesh, som sikrer høj åndbarhed for min lille guldklump.

I bunden af liften er der indsat en solid 6 mm træplade (som kan tages ud), når du skal vaske liften. Derudover har den med trykknapper hele vejen ned, på den måde kan man åbne lidt uden at skulle tage hele dækkenet af. Derudover har den to solide håndtag, som gør den nem at have med på farten, og to lommer til sutter, babyalarm med mm. Som noget smart har den ud over de store lommer i begge sider to små lommer polstret med velcro. Heri kan aktivitetsbøjle sættes ned, da der også på den ene side sidder velcro.

Silikone ringene kan man sætte hele vejen rundt langs kanten af aktivitetsbøjlen eller lave en lang snor med dem. Aktivitetsbøjlen gør det sjovere for Esther at ligge i liften, når hun er vågen. Hun kan enten række ud efter ringene eller ligge og kigge på farverne. Derudover kan de bruges, når barnet begynder at få tænder, eller når gummerne klør.

Vi har ikke haft testet UV kalechen endnu, så den kan jeg ikke skrive så meget om, ud over at den ligesom resten af liften virker til at være i god kvalitet, og som navnet beskriver beskytter dit guld med UV. Den klikkes ligesom dækkenet nemt på med trykknapper og foldes sammen, når den ikke skal bruges. .

Vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi:Der står, at den kun kan bruges fra 0-6 måneder, hvilket ikke lyder af meget, men omvendt hvis den kan bruges hver dag i 6 måneder, flere gange om dagen, så kommer den til at have stor værdi for dem, der køber den.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD: Liften virker til at være lavet af nogle meget gode, solide og økologiske materialer. At den kan vaskes forlænger levetiden på den.

Pris: GOD Liften koster 1000 kr. (uden bøjle og silikone ringe), så ligger på samme prisniveau som mange andre på markedet.

 


Vores tester Mette har sammen med sin søn Bertram testet Frida Swift Lift i farven Dark Grey med tilhørende aktivitetsbøjle,  UV-kaleche og ophængsringe i silikone.

Mette fortæller:

Frida Swift Lift fra FILIBABBA er i den grad blevet uundværlig i vores hverdag. Bertram tager hver eneste dagslur i den, for det meste bruges den i vores barnevogn, eller som babynest. Den har, specielt hen over jul og nytår, været guld værd at have med på farten, når vi har været hjemmefra, så Bertram altid har kunne få en god lur i trygge omgivelser.

Ideen med at lave en lift, som kan vokse med barnet er jo helt genial. Det er super nemt at udvide eller indsnævre liggefladen på liften mellem 60 og 80 cm via de justbare ender på Frida Swift Lift.

Aktivitetsbøjlen og silikoneringene er en tilføjelse til liften, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for, men som jeg ikke kan undvære! Det er jo helt fantastisk at kunne forvandle sovepladsen til hyggelig aktivitets- og stimuleringsplads på få sekunder. Dermed har man altid underholdning med på farten. Man sætter bare aktivitetsbøjlen ned i de to lommer på siderne af liften, som her hæftes med velcro, super nemt!

Det mærkes tydeligt, at Frida Swift Lift er af høj kvalitet. Liften er blandt andet lavet af GOTS-certificeret økologisk bomulds kanvas, bomuldspercaleforing og 3D polyester airmesh for bedre åndbarhed.

Liften er utrolig nem at holde ren og pæn, og med en baby, som døjer en del med gylp, er det en kæmpe fordel. Når først skummadras og bundplade er taget ud, kan resten af liften nemt vaskes i vaskemaskinen.

Frida Swift Lift vejer kun 2065 g, så den er super let at løfte rundt på, og selvom det er en blød lift, så er den utrolig stabil grundet den stærke 6 mm tykke bundplade og robuste stropper. Det er noget jeg vægter meget højt, da vi bor på 1. sal, og derfor skal løfte lift med baby i op og ned af en del trapper.

Lege-og nytteværdi: MEGET GOD – Frida Swift Lift er både fantastisk i nytteværdi, da den gør livet lettere med en nyfødt. Men samtidig scorer den også højt i legeværdi, da den kan forvandles fra tryg soveplads til et skønt aktivitetsmiljø.

Holdbarhed: MEGET GOD – på trods af at vores Frida Swift Lift har været brugt flere gange hver eneste dag, i over en måned, og har været i vaskemaskinen, så fremstår den fuldstændig lige så flot, som da vi modtog den.

Pris: MEGET GOD 999,95 kr. for selve liften er en fantastisk pris. Derudover er 99,95 kr. for aktivitetsbøjlen og ophængsringe i silikone til 129,95 kr., en fantastisk god pris. Man vil helt sikkert ikke fortryde det tilkøb.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på Frida Swift Liften er bare helt fantastisk, der er intet at sætte en finger på. Man kan virkelig mærke, at der er brugt materialer af høj kvalitet.

 


Vores tester Stephanie har sammen med sønnen Oscar testet Frida Swift liften fra FILIBABBA. 

Stephanie fortæller: 

Vi har været så heldige at få lov til at teste Frida Swift liften fra FILIBABBA over den seneste periode. Jeg var utrolig spændt på testen, da Oscar er en lang dreng, og han allerede var vokset ud af den første lift, vi selv havde købt til ham. 

Til testen modtog vi: 

  • Frida Swift liften 
  • UV-kaleche 
  • Aktivitetsbøjle 
  • Ophængsringe i silikone 

Jeg var meget begejstret allerede, da vi pakkede liften ud, fordi størrelsen på den er helt fantastisk. Faktisk er de indvendige mål: 28 cm i bredden og en længde på 60-80cm. 

Oscar var omkring 4 mdr., da vi modtog liften, men allerede en lang dreng på over 60 cm. 

Derfor var det virkelig dejligt at kunne have ham i en lift, hvor der var plads til ham, og han ikke var helt klemt både i bredden og længden. 

Udover den skønne størrelse, skal designeren af liften virkelig have en stor ros! Liften er lavet i det blødeste materiale, så den er utrolig behagelig for baby at ligge i. Personligt sætter jeg stor pris på komfort, og jeg synes derfor det er fantastisk at kunne tilbyde en god komfort til Oscar også. 

Både bund og hanke på liften er meget solide, hvilket giver en god tryghed, når man løfter liften med baby i den, hvilket er noget jeg vægter meget højt, når jeg skal vælge produkter til mit barn. Der medfølger cover til liften, så man kan bruge den både med og uden – det samme gør sig gældende for UV-kalechen. Jeg elsker at kan ”bygge” liften lige efter vores behov. 

Når Oscar har sovet i den indenfor, har vi brugt den uden cover – men når han har været med på tur i klapvognen eller sovet lur i barnevognen, har vi kunne sætte coveret på for at beskytte mod vejret. 

En bonus er, at tager man bundpladen og madrassen ud, kan alle andre dele af liften maskinvaskes, hvis det skulle blive nødvendigt. Og som andengangsmor ved jeg, at det tidspunkt kommer – og når uheldet så sker, så vil jeg elske at kunne vaske liften. 

En af de funktioner, som vi virkelig har nydt godt af, er aktivitetsbøjlen. Vi er en familie på farten, som tit besøger venner og familie – og her har Frida Swift liften bare gjort vores liv med baby så meget nemmere, for vi har haft seng og aktivitets ”tæppe” i en. Oscar elsker at ligge i liften og lege, så den har virkelig været en gave at have med på farten. 

Helt generelt, har det bare været en kæmpe fornøjelse at teste liften, og jeg har været meget positiv overrasket. Vi bruger liften hver eneste dag til lure i barnevognen, vi har den med på gåture i klapvognen, og den er med hver eneste gang, vi besøger familie og venner. 

Nytteværdi: MEGET GOD – For os er en lift et must! Jeg ville ønske, vi havde haft Frida Swift liften fra starten. Den er på alle måder en fantastisk lift, og den får vores allervarmeste anbefalinger. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt liften hver eneste dag, og det kan man på ingen måde se på den. Den er meget slidstærk. 

Pris: MEGET GOD – 1220,73 kr. for lift, kaleche, aktivitetsbøjle og ophængsringe i silikone er en utrolig skarp pris. Synes virkelig man får meget for pengene. Især når man også tænker på, hvor længe barnet kan bruge liften pga. af det lange liggemål. 

Kvalitet: MEGET GOD – Liften er ultra blød, har en høj komfort og fokus på sikkerhed. Jeg har følelsen af, at der ikke er sparet på noget fra designerens side. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af helbredsundersøgelse med ultralyd, ved Austad Diagnostik