TEST af lampen Ellie fra Kreafunk – Testfamilien
TEST af familie ophold på Kragerup Gods

TEST af lampen Ellie fra Kreafunk

Flere af vores testere har den seneste måned testet lampen Ellie fra Kreafunk. Her kommer deres anmeldelser: 


Karina (og hendes familie) har testet den æstetiske Lampe ELLIE fra Kreafunk

Karina fortæller:

Vi har de sidste par måneder testet ELLIE lampen fra Kreafunk herhjemme. I vores hjem er vi ikke fan af meget kraftigt lys, med mindre vi vitterligt har behov for det. Vi elsker små bordlamper og hyggebelysning rundt i hjemmet, og derfor har det været det oplagt at teste ELLIE lampen. Den kæmpestore bonus er så, at Ellie ikke bare er en lampe! Det er en smart-lampe med nogle vildt fede features. Og at lampen fås i hele 5 smukke farver gør, at den er nem at integrere samt indrette med i alle hjem.

Kreafunk formår at levere et produkt der lever op til deres navns budskab: “Kreativitet” & “Funktionalitet”. Det er nemlig disse to Key Words, der har givet brandet sit navn. Der hersker ingen tvivl om, at vi synes, det er en god sammensætning herhjemme. Jeg går op i hjemmets indretning og er tilhænger af det minimalistiske. Hvorfor, især jeg, synes det er helt fantastisk at kunne samle bl.a. Lyskilde, opladning & højtaler i et og samme produkt. Det sparer jo både plads og stikkontakter!
For at Ellie lampen kan fungere optimalt, kræver den en kontinuerlig strømtilslutning via 9v/2A (18 W) adapter. Vi købte således en adapter for, at lampen kan stå tilsluttet en konstant strømkilde.
Efter at have testet Ellie i ca. 2 måneder er vores erfaring at den mest brugte funktion er selve lyskilden. Derefter kommer opladningsfunktionen efterfulgt af højtalerfunktionen. Faktisk har vi kun testet, at mikrofonfunktionen virker til at besvare opkald, men ikke rigtig brugt den siden, vi testede det af. Jeg tænker dog helt klart, at den ville blive brugt mere, hvis lampen stod på kontoret. Vi har bare valgt at integrere lampen i stuemiljøet, hvor vi har mest gavn af lampens andre funktioner.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, der spænder fra MEGET GOD, GOD. MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG
Nytteværdi: MEGET GOD – I de fleste hjem har man brug for både en lyskilde, en oplader & en musikafspiller. Som bonus er disse funktioner samlet på ét sted.
Pris: GOD – For bare Kr. 499,95,- får du både lyskilde, oplader, højtaler og mikrofon. Det vil ikke være nogen nem opgave at gå ud og købe de ting hver for sig til samme pris.
Holdbarhed: MEGET GOD – Produktet er flot udført og virker holdbart. Stangen er bøjelig og kan rettess op, ned og til siderne så man får lyskilden i den ønskede vinkel. Det ses ikke selv om vi har rettet på den et utal af gange.
Man skal dog være opmærksom på at ved opladning skal telefonen ligge meget præcist på lampefoden for at oplade, -men er man det, er der ingen hindring til, for at få ladet sin største livline helt op, mens man nyder lampens hyggelige skær.
Ellies funktioner:
-10% genbrugsplast
-Understøtter trådløs Qi opladning
-Output power 10W
-3W digitale forstærkere
-3 dæmp bare lysindstillinger
-Indbygget mikrofon
-Bluetooth 5.1
-Rækkevidde op til 10 m.
-USB-C kabel inkluderet

 


Vores tester Anne har sammen med familien testet lampen ”Ellie” fra Kreafunk.

Anne fortæller:

Vi har den seneste måned testet den multifunktionelle lampe fra Kreafunk. En lampe som har været rigtig populær herhjemme og ofte er blevet flyttet fra det ene rum til det andet.

Lampen har rigtigt mange forskellige funktioner:

  • Kan lyse med 3 forskellige lysstyrker/typer
  • Trådløs opladning af telefon eller airpods
  • Indbygget højtaler
  • Indbygget mikrofon

Man tænder lampen på knapperne på foden. Det kan være lidt svært at ramme knapperne præcist – specielt i mørke, da der ikke rigtigt er nogen forhøjning i pladen. Det er nok måske den eneste negative ting, jeg kan sige om lampen. Jeg kunne godt ønske mig, at det var lettere at finde knapperne – at de var mere markerede – evt. lidt forhøjede, så man ikke er i tvivl om, hvor de er. På højre side af stangen tænder man lyset og på venstre side aktiverer man bluetooth, så telefon eller lign. kan tilsluttes. Når dette er sket, kan man nemt afspille musik, høre lydbøger eller lign. gennem den indbyggede højtaler med en 3W forstærker, som sidder på bagsiden af lampe ”hovedet”. Det er virkeligt nemt og smart og giver en rigtig fin lyd.

Jeg ligger ofte på langs og slapper af efter arbejde. Det er rigtigt fedt, at jeg kun skal bruge lampen og ikke både lampen OG en bluetooth højtaler, når jeg har lyst til at høre musik. Rækkevidden er op til 10 m.

Hvis min telefon ringer, mens jeg slapper af, kan jeg tage opkaldet og føre samtalen uden at tage mobilen op til øret. Den indbyggede højtaler gør, at jeg nemt kan besvare opkaldet.

Ved at lægge telefonen på lampens fod, kobles lampen automatisk til telefonen, og den oplades via den 10W trådløse opladningsfunktion. Det er super rart fx om natten, at man ikke skal huske at sætte et kabel i telefonen, men bare kan lægge telefonen på lampen, når man vil sove eller telefonen mangler strøm. En virkelig genial opfindelse.

Lampen har et lækkert stilrent design. Den findes i mange forskellige farver, så der er lidt til enhver smag og derved også rammer flere aldersgrupper. Vi valgte lampen i sort, da den passede bedst hos os. Jeg er vild med dens enkle udseende. Den er ikke for ”fancy” at se på, men passer ind de fleste steder.

Lampen er lavet af 100% genbrugsplast. Den kræver en kontinuerlig strømtilslutning via 9V/2A (18W) adapter.

I dette tilfælde bliver vurderingerne:

Nytteværdi: MEGET GOD– Vi har haft stor glæde af lampen og dens funktioner. Det er fedt, at man kun behøver 1 ting ved sengen/skrivebordet eller lign. og ikke både en lampe, oplader og højtaler.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lampen er stilren og passer ind de fleste steder. Den er lavet af 100% genbrugsplast.

PRIS: MEGET GOD – prisen på den multifunktionelle lampe ligger på 499,95 kr. og forhandles på kreafunk.dk. Det er en god pris på en fed lampe med så mange gode og brugbare funktioner.

 


Charmilie fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af at teste denne fantastiske Elie lampe fra Kreafunk, og den har virkelig imponeret os! Udover at være en en elegant lyskilde, fungerer Elie også som en højtaler, som kan afspille musik med god lydkvalitet.

Det bedste er, at den også er utroligt praktisk –  dens base kan fx oplade dine elektroniske enheder som telefoner, høretelefoner eller andre enheder, hvilket tilføjer en ekstra dimension af funktionalitet til lampen. Og med en indbygget mikrofon giver Ellie også mulighed for at besvare opkald direkte fra lampen.

Vi har længe haft lyst til at indrette vores kontor, men er først for nylig kommet i gang. I kontoret har vi nu fået denne smukke lampe til at stå på vores skrivebord, som passer så godt med både farverne og i stilen og blevet til en elegant løsning til både belysning og lydafspilning i rummet.

Elie lampen kan fås i mange flotte farver, så den passer perfekt ind i ethvert moderne hjem og kan på den måde matche ens personlige stil. Vi har selv valgt den i farven Ivory Sand, som passer perfekt i vores hjem. Lampen kan udover det nemt rengøres ved at bruge af en tør klud, og så vejer den næsten ingenting, hvilket er dejligt, så man også nemt kan flytte rundt med den, hvis man får behov for det.
Vi er virkelig imponerede over dens alsidighed og funktionalitet. Vi kan varmt anbefale den til enhver, der søger en elegant og smart løsning til både belysning og lydafspilning derhjemme og som ønsker en flot tilføjelse til deres hjem.
Nytteværdi: MEGET GOD –   Både praktisk og elegant løsning til belysning og lydafspilning – og så er den bare vanvittig smuk.
Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – kvaliteten er i top og lampen er robust. Den er en lampe, der vil holde længe.
Pris:  MEGET GOD – 499,95 kr. Jeg synes, det er en rigtig god pris for sådan en smuk og praktisk lampe.

Vores tester Jancy har sammen med familien, testet lampen ”Ellie” fra Kreafunk.
Jancy fortæller:
Vi elsker smarte løsninger til hjemmet. Derfor er vi mega glade for at få lov at teste den smarte Ellie fra Kreafunk. Lampen findes i 5 forskellige farver og vi har testen den i sort. Lampen koster 499,95 kr.
Denne lampe kom ind af døren, og jeg var ellevild med den. Jeg havde tænkt, at den skulle have plads på vores kontor, men vores søn, Santhosh på 13 år var hurtig til at ændre planerne. Vi har lige givet hans værelse en makeover, så den er gået fra et børneværelse til teenageværelse, og han mente, at lampen passede perfekt ind i hans værelse. Han er vild med 3 i 1 løsningen og er total fan af den trådløse oplader.
Ellie lampen er ikke bare en lampe, men en 3 i 1 løsning. Der er både lyskilde, højtaler og trådløs oplader i denne smarte lampe. Desuden er der indbygget mikrofon, så man kan besvare opkald, imens den oplader.
Lampen er så fin. Den ser utroligt eksklusiv ud i dens design. Kreafunks produkter er altid så fine og falder altid flot ind i husets indretning.
Ellie kampen er en flot lampe med mange fine detaljer. Lampen kan bøjes så den kan installeres efter ønske. Den har 3 forskelligt-farvede lys muligheder. Lysstyrken kan justeres til flere niveauer. Den er en 10W trådløs oplader i bunden, som nemt og hurtigt oplader telefonen. Der er også indbygget højtaler. Man tilslutter musikken via Bluetooth hurtigt og nemt, og når først man har skabt forbindelsen en gang, forbinder den automatisk herefter.
Vores vurdering af Ellie fra Kreafunk.
Nytteværdi: GOD – Hvis du ligesom os, elsker en god løsning til hjemmet, så er denne uundværlig.
Holdbarhed: MEGET GOD – Den er robust og er superfin til hjemmet.
Kvalitet: MEGET GOD – Man ikke i tvivl. Kvaliteten er i top.
Pris: MEGET GOD – Ellie koster 500 kr. Prisen er rigtig god, i og med det er en 3 i 1 løsning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af familie ophold på Kragerup Gods