TEST af Voksi Move Light – Testfamilien
TEST Voksi Carry Me

TEST af Voksi Move Light

Flere af vores testere har den seneste måned testet Voksi Move Light. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Janni har sammen med sin søn William testet Voksi Move Light.

Janni fortæller:

Voksi Move Light er en letvægtsisoleret kørepose, og derfor helt ideel hele året rundt, men særligt de varmere måneder over foråret og sommeren. Køreposen er designet specielt til autostole, klap- og barnevogne og beskytter barnet for vind og vejr.

Køreposen kan bruges fra nyfødt og kan nemt justeres med båndet rundt om hovedet for at imødekomme barnets behov under skiftende vejrforhold.

Voksi Move Light kan nemt og sikkert monteres i autostolen med det unikke design på bagsiden med åbninger til selen, som sikrer en god tilpasning til selen. Når Voksi Move Light bruges i en autostol, giver det en god isolering, der erstatter overtøj. På den måde kan selen i autostolen sidde tættere på barnets krop, end hvis de var iført kraftigt overtøj, som dækker skuldre og overkrop. Den centrale lynlås i køreposen giver nem adgang til barnet, hvis det afhængig af vejret er nødvendigt at åbne posen, så barnet ikke får det for varmt. Køreposen er rigtig smart til autostolen, da man undgår at barnet sparker et tæppe/dyne af sig.

Voksi Move Light er lavet af naturlige og kvalitetssikrede materialer, såsom økologisk bomuld på indersiden. Den har et fyld med genanvendt polyester, der giver let isolering og holder barnet tør og lun i skiftende temperaturer. På ydersiden er autostolposen belagt med BIONIC-FINISH®ECO, som gør autostolposen naturligt vandafvisende. Alle materialerne i Voksi Move Light er OEKO-TEX® Standard 100, Klasse 1 certificeret, hvilket indikerer, at ingen af ​​materialerne i produktet indeholder skadelige kemikalier.

Når barnet skal på tur eller sove til lur i sin klap- eller barnevogn, er det ligeledes nemt at anvende Voksi Move Light køreposen, uanset om der skal monteres en barnevognssele eller ej. William sover dejlig trygt i køreposen, og det er nemt at regulere hans påklædning efter vejret, når man sover i Voksi Move Light. Vågner barnet fra lur mens resten af familien er udenfor, er det ligeledes nemt fortsat at holde barnet varmt, når man beholder barnet i køreposen, uden at skal gå indenfor. Jeg kan kun anbefale denne kørepose til foråret og de lune måneder.

Alle vores tests og testanmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Voksi Move Light er alle pengene værd og med mange anvendelses muligheder, da den både kan bruges i autostolen, klap- og barnevognen.

HOLDBARHED: MEGET GOD – Vi har brugt den dagligt, og den er stadig som ny. Får man behov for det, kan den nemt vaskes.

PRIS: GOD – Prisen for Voksi Move Light er 599,- hvilket jeg synes er et rigtig fornuftigt prispunkt for dette kvalitetsprodukt.

KVALITET: MEGET GOD – Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Liften er både smuk og behagelig for baby at være i.

 


Vores tester Nora har sammen med datteren Enya på 4 måneder testet Voksi kørepose Move Light.

Når man er mor til 3, med to lidt ældre børn, der dagligt skal afleveres og hentes i børnehave, og samtidig skal transportere en baby med hver vej, så må det gerne være nemt. Der synes jeg, det bliver med Voksi køreposen. Både fordi hun bliver puttet i den uden overtøj, hvilket gør det nemt, når vi skal ud af døren flere gange på en dag, men så varmer den simpelthen også godt.

Med velcroåbninger i ryggen er den nem at tilpasse enten en autostol eller klapvogn, og vi har indtil videre været glade for den i autostolen. Inden længe vil det blive for varmt for Enya, og vi kan dernæst bruge den i klapvognen, når hun er klar til at sidde i sådan en til efteråret. 

I ryggen er der åbninger, som passer til en 5-punktssele, og et stykke af ryggen sidder fast med velcro og kan derfor tages af, så der kommet en åbning, så det er nemt at spænde hende fast i selerne på klapvognen, barnevognen eller autostolen, faktisk også uden at Enya skal ud af den lune kørepose. Som en praktisk detalje er der i venstre side af hætten et mærke, som kan bruges til at sætte en suttesnor fast.

Voksi køreposen åbnes fortil med en lynlås med dobbelt vindstolpe, og toppen kan strammes ind med en snøre, der er gemt under en flap med velcro.

Den er af blødt bomuldsfor, og den har en let vattering af polyester. Og så elsker jeg farven beige med små print af beige vinger. Den kan vaskes skånsomt ved 40°C, er miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating uden brug af fluor, og så kan den anvendes fra 0-12 måneder (85 cm).

Den samlede vurdering af Voksi kørepose:

Nytteværdi: MEGET GOD – kan benyttes helt fra spædbarn af og til ca. 12 måneder. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – høj kvalitet og flot design. Den er uundværlig i autostolen, når jeg bringer og henter de større søskende dagligt. 

Pris: MEGET GOD: Prisen er 599,95 kr. og bestemt en fantastisk pris til et produkt, vi ikke kan undvære. 

 


Celina fortæller:

Voksi Move Light er helt genial til bade autostol og barnevognen. Om morgenen når vores store søn skal afleveres i børnehave, og der stadig godt kan være lidt køligt, så er Voksi Move Light virkelig en nødvendighed. Normalt ville vi have lagt et uldtæppe over ham, men det er superupraktisk, da det hurtigt kommer til at fylde og blive klodset. Voksi Move Light har den helt perfekte tykkelse til sæsonen lige nu, så ens baby er passende pakket ind, uden at den hverken er for tynd eller for tyk. Tilmed har vi brugt den sammen med Voksi Carry Me i barnevognen. Carry Me for at skabe mindre rum i barnevognen, og Move Light i stedet for dyne / tæppe. 

Eftersom vi i Danmark bliver ramt at regn med jævne mellemrum, er den også blevet brugt i sådan et vejr. Og her er vi positivt overrasket over, hvor lækkert et materiale vi har med at gøre.


Regnen lægger sig blot ovenpå stoffet og bliver altså ikke våd igennem. Kæmpe plus. 

Desuden er posen så let, at det også er muligt at bære sin baby i den som et tæppe, hvis dette skulle blive nødvendigt. Et virkelig lækkert produkt til denne tid på året. 

Nytteværdi: Meget god – Perfekt til årstiden.

Holdbarhed / kvalitet: Meget god – Vi har et barn, der gylper en del, så alt vi ejer til ham, skal være nemt at vaske, og det må man sige, at Voksi Move Light er. Supernem at vaske, og lynhurtig til at tørre. What’s not to like. 

Pris: God – 599,- for en lækker kørepose, som kan bruges på flere forskellige måder, synes jeg er en helt fair pris. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST Voksi Carry Me