TEST Voksi Carry Me – Testfamilien

TEST Voksi Carry Me

Flere af vores testere har den seneste måned testet Voksi Carry Me.  Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Nora har sammen med datteren Enya på 4 måneder testet Voksi  “Carry me” babylift i beige. 

Voksi har igen formået at skabe noget helt fantastisk, praktisk og nemt – for det må det gerne være, når livet med småbørn tilgengæld ikke altid er nemt.

Jeg har haft stor glæde af babyliften og dens funktioner, når vi har været på farten med Enya. Og ærligt er jeg altid gået udenom noget, der kunne foldes ind, foldes ud osv. for har ikke tænkt, det var noget jeg ville få brug for – og jeg tog i den grad fejl! For ikke nok med at det har været skønt og nemt, at hun kunne sove i sin lift, når vi er ude på besøg eller andet, så har det været mega praktisk, at babyliften kan foldes ud og helt fladt og bruges som legetæppe.

Enya har en alder nu, hvor hun er meget nysgerrig på omverdenen og vil meget gerne være med, kigger nysgerrigt, observerer omgivelserne og hygger sig – og det er super smart, at når vi er ude af døren, på besøg hos min mor, mødregruppe, babycafe, svømmehallen eller lign, at babyliften kan foldes ud og bruges som legetæppe eller der kan pusles, hvis bleen er fyldt, og der er ikke er andre muligheder.

Voksi babyliften har en klassisk, rektangulær udformning med sider og brund af åndbart 3D air-mesh samt en integreret, fiberplade i bunden for stabilitet. Den har Soft Release-hjørner, bæres i to bærehanke, hvor det er muligt at sikre bærehanken ved at lukke dem sammen, og når det er foldet helt fladt, er det nemt at trække sammen igen. Babyliftens topcover er vind- og vandafvisende, giver ekstra beskyttelse og kan nemt sættes af og på med lynlås.

Vi bruger liften i barnevognen, når Enya sover middagslure, og nu når vejret er så godt, er topcoveret helt fint, når hun ligger i dynen og giver ekstra beskyttelse for vinden.

Det er nemt lige at bære liften ud barnevognen og tage hende med ud, så hun ikke behøver at komme op af vognen, hvis det er koldt. 

Babyliften har fået en miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating uden brug af fluor (Bionic Finish Eco) og vaskes i vaskemaskinen på 40°C (uden fiberpladen).

Voksi babyliften passer til næsten alle barnevogne. Anbefalet alder 0-7 mdr. og maks. belastning på 9 kg. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Voksi “Carry me”:

Nytteværdi: MEGET GOD: kan benyttes helt fra spædbarn af og op til 7 måder eller 9 kg. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD: høj kvalitet og flot design. Fine detaljer på underlaget med print af små beige vinger. 

Pris: MEGET GOD: Prisen er 1.299,95 kr., hvilket er lige som det skal være for så praktisk en sag, der gør både besøg og ture med en baby meget nemmere. 

 


Vores tester Janni har sammen med sin søn William testet Voksi Carry Me.

Janni fortæller: 

Voksi Carry Me er en åndbar og blød babylift, hvor barnet trygt kan sove i uanset om det er indenfor til lur eller nat, eller udenfor i klap- eller barnevognen. Den er nem og behagelig at flytte barnet i, hvilket nemt og trygt gøres i de to bærehanke. Håndtagene er kun tilgængelige, når hjørnerne er låst og foldet op, hvilket gør den ekstra sikker at bære på, da man automatisk trækker hjørnerne med op, så snart man løfter op i håndtagene. 

Liften kan desuden også bruges som et legetæppe, da hvert hjørne helt lydløst kan åbnes individuelt, på siden eller i fodenden, hvilket er rigtig rart, når man er på tur, at man samme tid har et underlag med mere plads, barnet kan bevæge sig på. 

Alle materialerne i Voksi Carry Me er OEKO-TEX® standard 100, klasse 1 certificeret, hvilket er et kvalitetsmærke, der indikerer, at ingen af ​​materialerne i produktet indeholder skadelige kemikalier. Det er derfor ikke nødvendigt at vaske produktet, før det tages i brug. Voksi Carry Me har 3D mesh på hele indersiden for at sikre et åndbart, komfortabelt og sikkert sted for barnet. Der medfølger et enkelt, vaskbart underlag i økologisk bomuld med 3D mesh, som gør det endnu mere behageligt for barnet. Mens lignende produkter på markedet ofte har skum på indersiden, fravælger Voksi bevidst skum for at bidrage til mere miljøvenlige alternativer. Ydersiden er lavet af genanvendt polyester og bunden har en beskyttende overflade, der kan tørres af, for at holde den ren i hverdagen. En indvendig fiberplade i polyester gør produktet solidt.

Liften har desuden et topcover, som der er nemt at sætte på og tage af med lynlås. Topcoveret er desuden vind- og vandafvisende. 

Voksi Carry Me fåes i øjeblikket i fire flotte farver. Vi har modtaget liften i den flotte Misty Green farve. Designet er flot og tidløst. Liften er til den lille side, hvilket desuden også gør den ekstra behagelig at gå med, da den ikke er så tung og stor, men helt ideel fra barnet er nyfødt. Liften kan bruges indtil barnet er maks 9 kg. William er nu fem måneder og kan stadig lige være i den længde mæssigt. 

 

Nytteværdi: MEGET GOD – Voksi Carry Me, gør det trygt for barnet at sove i de første måneder både inden- og udendørs. Den kan ligeledes anvendes som et legetæppe. 

HOLDBARHED: MEGET GOD – Vi har brugt den dagligt, og den er stadig som ny. Underlaget kan nemt vaskes efter behov. 

PRIS: GOD – Prisen for Voksi Carry Me er 1299,- hvilket jeg egentlig ikke synes er dyrt i forhold til andre babylifte, hvor denne desuden har et mere nyt og lækkert desuden og den ekstra anvendelses mulighed, at den også kan bruges som legetæppe. 

KVALITET: MEGET GOD – Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Liften er både smuk og behagelig for barnet at være i.

 


Celina fortæller:

Voksi Carry Me har været uundværlig for os som familie, siden vi fik vores lille søn for knap en måned siden. Alle, der har haft en baby / lille barn ved, at der kan være utrolig meget oppakning, når man skal ud ad døren. Voksi Carry Me er multifunktionel, da den både kan bruges som lift og som legetæppe, hvilket er superpraktisk. Vores baby er dog helt lille endnu, så legetæppefunktionen er blevet flittigt brugt til nakketræning. 

Desuden er jeg helt vild med, at siderne på liften er ’fast’, så vores lille drengs ansigt ikke bliver mast sammen, når vi løfter ham rundt i den. Derudover er det utrolig praktisk, at der ikke er snørrefunktion på liften, når den skal justeres fra lift til tæppe, men at man blot justerer den ud og ind ved hjælp af håndtagene på liften. Har man en sensitiv baby, der nemt vågner, så er begge disse funktioner, jeg netop har nævnt, slet ikke til at undvære. Vi som familie, og ikke mindst vores lille baby, er stor fan af dette produkt. 

Nytteværdi: Meget god – produkter som er multifunktionelle, er i høj kurs hos os, da man både sparer plads og penge. 

Holdbarhed / kvalitet: Meget god – Når man har Carry Me i hænderne, er den lækker at gå med. Man er ikke i tvivl om, at det er god kvalitet vi har med at gøre. Vi har brugt den dagligt, og på trods for, at den er beige, har vi endnu ikke haft behov for at vaske den. Et slidstærkt materiale, uden tvivl. 

Pris: GOD – 1.299,- synes jeg er en rigtig fin pris eftersom den både kan bruges som lift i barnevognen eller klapvognen OG som legetæppe. Man kan altså undlade at købe en alm. Lift til sin barnevogn, og blot investere i denne fine Carry Me, og så tilmed have et legetæppe med samtidig. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af lampen Ellie fra Kreafunk