TEST af FLEXA Nova babyseng og puslebord – Testfamilien
TEST af Ergobag skoletaske i samarbejde med HELM

TEST af FLEXA Nova babyseng og puslebord

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes søn Bille på 2 år, testet den nye serie “Nova” fra Flexa.

Følgende produkter er testet:

Anne-Louise fortæller:

Jeg blev utroligt glad, da jeg fik at vide, vi var valgt som testere på denne fede test! Bille havde en meget gammel original Juno seng fra 1950’erne, som desværre var ved at gå fra hinanden. Derfor var denne test helt oplagt og kom på et helt perfekt tidspunkt.

Jeg kunne selv vælge, om jeg ville modtage seng og puslebord i hvid eller i oak. Jeg gik med oak, da jeg syntes, den var utroligt flot og varm i farven.

Lidt om FLEXA:

FLEXA er et meget kendt og anerkendt brand fra 1972, som folk i hele verden kender. De skaber unikke børnemøbler og interiør, der forener dansk design med sikkerhed og kvalitet. Alle kollektioner er designet til at skabe et sikkert og stimulerende miljø for barnet. Navnet FLEXA henviser til den fleksibilitet, som deres design og produkter tilbyder. FLEXA udvikler nemlig produkter, som holder hele livet, og stimulerer børn og medvirker til, at de udvikler sig gennem søvn, leg og læring. FLEXA-konceptet er baseret på idéen om fleksible børnemøbler, der kan tilpasses efterhånden som barnet vokser.

Nova tremmeseng: 

Jeg modtog hele sendingen på en stor palle, og så var det ellers igang med at samle. Man mærker meget hurtigt, at Flexa er høj kvalitet. Det er virkelig lækkert materiale, og man kan bare mærke, der er kræset for detaljerne.

Flexa Nova tremmesengen i oak er et elegant og funktionelt møbel, der er designet til at vokse med dit barn. Den er lavet af FSC™-certificeret træ og kombinerer høj kvalitet og bæredygtighed. Den naturlige egefinish giver et varmt og indbydende udseende, der passer godt ind i ethvert børneværelse.

Tremmesengen er designet af Charlotte Høncke og er skabt til at kunne følge barnet og kan derfor ombygges til juniorseng, når barnet har brug for mere plads. Man kan tilkøbe et ombygningssæt, så sengen let går fra tremmeseng til juniorseng. Smart! Det giver barnet ekstra tryghed, da sengen stadig er den samme, men blot bliver forlænget. Vi startede med at samle sengen som en klassisk tremmeseng med alle sider på.

Bille ville dog ikke have side på, da han heller ikke havde det på den gamle seng. Derfor lavede vi den hurtigt om, så der kun var 3 sider på. Sengen er så flot og klassisk i sit design og passer perfekt ind hos Bille. Vi kæmpede lidt med, at han røg ud af sengen om natten, så vi blev rigtigt glade, da FLEXA eftersendte en sengehest til babysengen. Den gav en ekstra tryghed for både Bille og os.

Sengebunden kan sættes op, så man kan bruge den de første måneder af barnets liv, uden at man skal få ondt i ryggen, når man skal bære babyen ind og ud af sengen.

Vi modtog også ombygningssættet til juniorsengen, og ændrede derfor tremmesengen til juniorseng i slutningen af testperioden. Juniorsengen er så smuk, enkel og klassisk i dens design. Bille er vild med den ekstra plads, og den står så smukt på hans værelse. Når sengen er lavet til juniorseng, kan man ikke bruge sengehesten. Jeg frygtede lidt, at Bille igen ville falde ud af sengen – men han er kun røget ud én gang. Vi sørger altid for at ligge lidt puder, så han lander blødt – bare for en sikkerheds skyld.

Jeg er iøvrigt vild med, at sengen er høj (både som tremmeseng og junior), da det giver mulighed for masser af opbevaring under sengen. Bille har både et par kasser, bObles og en stor brandbil under hans seng.

Flexa Nova tremmesengen i oak er en fremragende investering for forældre, der ønsker en fleksibel og holdbar løsning til deres barns sovemiljø. Den smarte design og høje kvalitet af materialerne sikrer, at sengen kan bruges fra spædbarn til junioralderen, hvilket giver både tryghed og kontinuitet i barnets liv.

Babymadras og forlængerstykke: 

Betrækket på madrassen er fremstillet af 100% bomuld, hvilket giver en blød og behagelig overflade. Betrækket kan nemt tages af og maskinvaskes, hvilket gør det let at holde madrassen ren og hygiejnisk. Under betrækket er der et åndbart vådliggerlagen, der effektivt beskytter madrassen mod uheld og også kan lynes af og vaskes nemt. Det er virkelig smart – og man slipper dermed for at have et klassisk vådliggerlagen på, som ofte skøjter rundt.

Når barnet er klar til at rykke op i en juniorseng, kan man tilkøbe et forlængerstykke til denne madras. Dette gør det muligt at forvandle babymadrassen til en juniormadras, hvilket forlænger levetiden af ens køb og giver økonomisk værdi. Denne fleksibilitet sikrer også, at ens barn kan nyde den samme komfortable madras, selv når de vokser.Hele madrassens konstruktion er certificeret efter OEKO-TEX® STANDARD 100, hvilket betyder, at den er grundigt testet og fundet fri for skadelige stoffer.

Sengerand, sengetøj, lagen: 

Vi fik den fineste sengerand med til sengen, i en skøn rolig farve Warm Gray. Sengeranden er super blød, og med dens 2,5 cm tykke skum, giver den en dejlig blød polstring til indersiden af tremmesengen. Sengeranden sørger på samme tid for, at bamser, sutter mm., ikke falder ud af sengen. Sengeranden monteres let med bindebånd, og den passer til de fleste tremmesengen. En ting jeg er helt vild med ved denne sengerand – og som jeg ikke tidligere har set – er at den har en aftagelig front. Det vil sige, at man kan fjerne en side, så den sengeranden stadig passer perfekt, når man fjerner den ene tremmeside. Det er virkelig genialt!

Betrækket er fremstillet af 100% bomuld og certificeret OEKO-TEX® Standard 100 – din garanti for, at produktet er helt fri for skadelige stoffer. En skjult lynlås gør det nemt at tage betrækket af og maskinvaske det ved 40 grader.

Vi modtog også faconsyet lagner i både baby og junior størrelse, som er lavet i 100% naturligt bomuld. Lagenet er virkelig blødt og føles skønt mod huden. Der er elastikkant hele vejen rundt, så lagenet bliver, hvor det skal.

FLEXA Dawn sengetøj fås i flere lyse og friske farver, der passer perfekt til ethvert børneværelse. Det er fremstillet af 100% bomuld, som er vævet for at sikre holdbarhed og farvebevarelse over tid. Sengetøjet er utroligt blødt og har høj åndbarhed og er ideelt for børn, der har det varmt om natten. Den smarte kuvertlukning uden knapper, bindebånd eller lynlåse sikrer, at dynen er behagelig at ligge på. Bille ligger dog ret uroligt, og derfor ender dynen ofte med at ryge ud af betrækket. Derfor ville jeg nok foretrække enten lynlås, knapper eller bindebånd.

FLEXA Dawn sengetøj bevarer sin form og farve selv efter mange vaske. Den høje kvalitet af materialet sikrer, at det forbliver blødt og ser nyt ud længe.

Puslebord: 

Flexa Nova puslebordet i Oak er et smukt og funktionelt møbel, designet til at gøre pusletiden så behagelig og praktisk som muligt. Det er ligesom sengen, lavet af FSC™-certificeret træ, som gør dette puslebord både robust og bæredygtigt. Den naturlige egefinish tilføjer et varmt og stilfuldt element til børneværelset, hvilket jeg er helt vild med. Netop derfor valgte jeg puslebordet og sengen i oak og ikke i hvid. Puslebordet er virkelig smukt og passer så fint ind i vores indretning.

Puslebordet har en stor pusleplade med rigelig plads til et pusleunderlag og de nødvendige ting som bleer, vådservietter og skiftetøj. Dette gør det nemt at have alt lige ved hånden under bleskift, hvilket er en virkelig dejligt, når barnet fx har uheld. Under puslepladen findes et rummeligt skab med justerbare hylder og praktiske låger, som åbnes ved hjælp af et let tryk med fingrene. Skabet rummer virkelig godt, og det er dejligt at kunne have det hele samlet et sted. Der er god plads under puslebordet, som også giver mulighed for, at man fx kan have en kasse eller bObles under.

En af de største fordele ved Flexa Nova puslebordet er dets fleksibilitet. Når barnet er ude af blefasen, kan puslepladen nemt udskiftes med en almindelig top-plade, som medfølger i købet. Dette forvandler puslebordet til et skab / kommode, der kan bruges i ethvert rum i hjemmet. Denne funktion forlænger møblets levetid betydeligt og gør det til en økonomisk og praktisk investering.

Puslebordet er designet af Charlotte Høncke ligesom resten af Nova kollektionen. Hvis man både har seng og puslebord, skaber man en virkelig fin og harmonisk indretning, og det er tydeligt, at der virkelig er tænkt over både form og funktion, hvilket resulterer i et møbel, der både er praktisk og smukt!

Puslepude: 

FLEXA Dawn puslepuden gør tiden ved puslebordet både komfortabel og nem. Den tykke skummadras sikrer en blød og behagelig liggekomfort for din baby, hvilket gør puslestunderne endnu mere dyrebare.

Betrækket er fremstillet af 100% bomuld og er behandlet med en vand- og smudsafvisende coating, hvilket gør det både blødt mod babyens hud og let at rengøre. Betrækket kan nemt tages af og maskinvaskes ved 40 grader, hvilket er praktisk for travle forældre.

Puslepuden er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, hvilket betyder, at den er fri for skadelige stoffer. Den fås i flere blide farver, der tilføjer et roligt og rent udtryk til pusleområdet.

 

Samlet vurdering af denne fede test: 

Jeg er super glad for den sammenhængende indretning, som FLEXA Nova kollektionen giver, samt den fleksibilitet og kvalitet, der kendetegner produkterne. Den smukke egefinish tilføjeder et varmt og indbydende udseende til børneværelset, som jeg er vild med.

 

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

 

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne i FLEXA Nova serien tilbyder både lege- og nytteværdi. Fra den alsidige tremmeseng, der kan ombygges til juniorseng, til det funktionelle puslebord og den bløde puslepude, bidrager hvert stykke møbel og tilbehør til en tryg og stimulerende atmosfære for barnet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Materialerne og konstruktionen af FLEXA Nova produkterne er af høj kvalitet, hvilket giver dem en solid holdbarhed. Træmøblerne er FSC™-certificeret, og tekstilerne er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret, hvilket giver forældre ro i sindet vedrørende sikkerhed og lang levetid.

Pris: MIDDEL – Mens prisen på FLEXA Nova produkterne måske ligger lidt over gennemsnittet, afspejler det den høje kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet, som de tilbyder. Forældre, der værdsætter holdbare og alsidige møbler til deres børn, vil finde værdi i investeringen.

Kvalitet: MEGET GOD – FLEXA Nova produkterne opnår topkarakter for deres overordnede kvalitet. Fra det nøje udvalgte træ til de bløde tekstiler og robuste konstruktioner, er hver del af serien omhyggeligt designet og fremstillet for at imødekomme de højeste standarder for sikkerhed, komfort og æstetik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Ergobag skoletaske i samarbejde med HELM