TEST af Etly Klarborgs sommerkollektion Dansk Sommer – Testfamilien
TEST af FLEXA Nova babyseng og puslebord

TEST af Etly Klarborgs sommerkollektion Dansk Sommer

Flere af vores testere har den seneste måned testet produkter fra Etly Klarborgs sommerkollektion. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Anne har testet sommerkollektionen fra Etly Klarborg.

Anne fortæller:

Jeg har i den seneste tid testet de smukke sommerfigurer fra Etly Klarborgs sommerkollektion. Jeg har ikke tidligere vidst, at Etly Klarborg laver andet end nisser, så det var et MEGET positivt bekendtskab, da pakken kom ind ad døren. Etly Klarborg er også nisser, men det er også så meget mere end det!

Et udpluk af sommerkollektionen har nu stået på min kommode og pyntet i en måneds tid. Jeg må indrømme, at det har været en trøst at kunne se på figurerne og drømme sig til sol og sommer, mens regnen har stået ned i stride strømme. For det er netop DET, Etly Klarborgs figurer kan! De vækker vores minder og får os til at tænke på alle de gode stunder, vi har haft tidligere i livet. For mit vedkommende har jeg kigget på børn, der leger på stranden. Det får mig til at tænke på min egen barndom med ferier, sol, strand og vand, men også alle de gode minder jeg har med mine egne børn. De gør mig glad – og kan opmuntre mig, når vejret har været dårligt.

En anden ting jeg sætter stor pris på ved Etly Klarborgs produkter er, at det nærmest er magisk, når man ser de forskellige figurer eller læser om hele historien bag. Det hele EMMER af fantasi og forskellige historiefortællinger. Når jeg ser figurerne synes jeg, at de nærmest fortæller mig en historie om, hvad de laver, hvor de er på vej hen eller lign. Jeg er vild med, at der er kælet for detaljerne og at ikke to figurer er ens – de har hver deres personlighed. I sommerkollektionen har Etly Klarborg været inspireret af sine egne børnebørn Sia, Huxi og Marley. Det er da lidt fint.

Vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra flg. kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingerne:

Nytteværdi: MEGET GOD – Figurerne har pyntet smukt i vores hjem. Vi har ikke så mange pynteting, men figurerne fra Etly Klarborg er helt sikkert nogen jeg meget gerne vil have stående fremme. De er så fine og vækker rigtigt gode sommerminder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Figurerne er ikke skrøbelige. De er robuste og kan holde til lidt. Det er klart, at man ikke skal smide rundt med dem, men jeg er omvendt heller ikke bange for, at de brækker bare ungerne tager dem op eller der sker det mindste med dem. 

PRIS: MEGET GOD – Prisen på sommerfigurerne ligger fra 170 kr. til 300 kr pr. stk. Vi har i alt fået produkter for 810 kr. Det er ikke billigt, men omvendt synes jeg, prisen svarer meget godt til det, man får. Nogle super søde og fine figurer, som pryder rummet.

 


Vores tester, Ann-Charlott, har sammen med sin familie testet Etly Klarborg – Sommerkollektion.

Ann-Charlott fortæller: 

Vi har været så heldige at få lov at teste sommerkollektionen fra Etly Klarborg. 

Generelt set ELSKER vi hele Klarborgs univers, hvorfor det er en fast del af vores sæsonpynt herhjemme, både når det kommer til julepynt og dekorationer, påskepynt, mors dags bamserne og nu sommerkollektionen. 

Vi har testet følgende fra sommerkollektionen:

  • Stribben 
  • Vandkanten
  • Huxi badebarn
  • Sia badebarn 

Etly skriver selv på hjemmesiden, at hun inspireres af hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi, der er nogle af ord, hun bruger i sin design proces. Vi kan konstatere, at det virkelig kommer til udtryk i hendes kollektioner. Den fine sommerkollektion har været et stort samtaleemne herhjemme for særligt vores børn. Vores to piger på 10 og 11 år har flere gange sagt, at de kommer i rigtig sommer stemning, feriestemning og bliver så glade af at kigge på sommerkollektionen. Vores søn, Charlie på 2 år, synes det er rigtig sjovt at kigge på den lille sommerdreng og pige og fortæller om badebolden, stranden, at han også har en badering osv. Der er god mulighed for at skabe gode snakke, få gang i børnenes fantasi, bringe minder frem, eller glæde sig over det, der kommer. Og derudover er det jo virkelig bare nogle super fine pyntefigurer.

Etly Klarborg er en del af hyggen herhjemme hele året, og vi glæder os hver gang over at finde de forskellige kollektioner frem igen, der passer til de forskellige sæsoner.

Jeg elsker, at der på æsken af hver figur i sommerkollektionen står en lille historie eller beskrivelse af indholdet, hvilket skaber glæde og en god fortælling og tilblivelsen af produktet. Herhjemme kalder vi alle nisserne, bamserne, påskelam og påskeharer ved navn, og børnene synes det er så hyggeligt, når vi ved hver ny sæson finder pynten op af kasserne og hilser på figurerne. Derfor har det ligeledes bragt stor glæde hos os at byde Huxi og Sia fra Sommerkollektionen velkommen i vores hjem. Navnene gør det mere personligt, hvilket vi synes er enormt hyggeligt. 

Testen af en sommerkollektion har fået sat gang i ønskerne om endnu en sæsonkollektion. Personligt har jeg et stort ønske om en Halloween kollektion bestående af græskar, små spøgelser eller flagermus 😊

Etly Klarborgs fine sommerkollektion understreger igen hendes fantastisk, dygtige håndværk. Det er tydeligt at se, at hun gør sig umage i designprocessen og udviklingen af hver eneste figur. Alt lige fra detaljer, farver, former osv. Er nøje gennemtænkt, hvilket også i høj grad gør sig gældende i sommerkollektionen. Jeg skal helt sikkert ud at købe de resterende figurer i sommerkollektionen. Det er muligt at style figurerne / kollektionen, som man ønsker og bruge det enten som pynt på en kommode og lignende eller bruge kollektionen som bordpynt eller anden form for dekoration og styling i hjemmet. Konklusionen må være, at Etly Klarborgs magiske univers kan anvendes på mange måder i hjemmet, hvor de på forskellig vis skaber glæde. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Kan anvendes på mange måder som en del af pynt og hygge i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er god. Man skal selvfølgelig passe på figurerne, så de ikke går i stykker, men taget i betragtning af materialet, så synes jeg, at de er lavet på en måde, der gør dem mere ” robuste” og med mindre risiko for at gå i stykker. 

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, at priserne er meget gode og koster det, som jeg ville forvente for produkterne. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og ved Etly Klarborgs kollektioner får man, hvad man betaler for, samtidig med at priserne er fair. 

  • Stribben koster 299,95 kr. 
  • Vandkanten koster 169,95 kr. 
  • Huxi badebarn koster 169,95 kr. 
  • Sia badebarn koster 169,95 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker, lækker, lækker kvalitet. Fine detaljer, fine farver, bare rigtig fint. 

 


Vores tester Deepa har testet Etly Klarborgs sommerkollektion Dansk Sommer.

Deepa fortæller:

Vi er vant til at december måned er fyldt med Etly Klarborg nisser herhjemme og hvor er det dejligt, at der nu er kommet serien dansk sommer til Klarborgs Kollektion, så der også er noget til at pynte husets hjørner op om sommeren. Faktisk passer kollektionen til, at man kan have det fremme hele året, så giver det en god stemning af solskin og sommerbrise hele året. Børnene herhjemme elsker at se på de søde og charmerende detaljer, og det giver en god stemning og hygge, specielt på en gråvejrsdag. Kollektionen er inspireret af Etlys ture til stranden og badebørnene er opkaldt efter hendes egne børnebørn Huxi, Marley og Sia.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produktet pynter hjemmet og kan bruges hele året. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig godt kvalitet. 

Pris: GOD. 

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er af rigtig god kvalitet.  


Charmilie fortæller:

Vi har haft den store fornøjelse at teste Klarborgs smukkeste sommerkollektion, og vi er fuldstændig begejstrede. Klarborgs serie “Dansk Sommer” er utrolig fin og formår virkelig at fange hjertet og sjælen i vores kære sommerminder.

Kollektionen er fuld af fine detaljer, der vækker glæde og hygge. Hver del af kollektionen er designet med stor omhu, og det kan man tydeligt mærke. Vi elsker den, og den passer perfekt ind i vores hjem, hvor den skaber en stemning af solskin og sommerbrise.

Den nye kollektion, som vi har fået fornøjelsen af at teste indeholder de søde badebørn Sia og Marley samt badehuset og tilbehørspakken. Sia og Marley er to glade og kærlige badebørn, som elsker strandlivet og symbolisere den fantastiske strandhygge man kan opleve over sommeren. Badehuset er inspireret fra blokhuset og Løkken i Nordjylland.

Med Klarborgs Sommerkollektion kan du puste nyt liv i dit hjem eller sommerhus. Kollektionen bringer en frisk og forfriskende forandring, og den vil uden tvivl sprede hygge og sommerstemning i hver eneste krog. Uanset om det er i de lange sommeraftener eller på de grå vinterdage, vil denne kollektion minde os om de dejlige sommertraditioner og følelser, der definerer essensen af en skøn sommer herhjemme.

Vi har efterhånden en stor samling fra Klarborg og elsker deres kollektioner. Denne sommerkollektion er ingen undtagelse – den er så smuk og gennemført, at vi simpelthen ikke kan få nok af den. Klarborg har igen formået at skabe en kollektion, der ikke blot er smuk at se på, men også fyldt med ægte dansk sommerhygge.

Nytteværdi: MEGET GOD – en meget flot kollektion, som bringer sommeren ind på en magisk måde. Kollektionen skaber en hyggelig stemning med de små søde badebørn og -hus.

Holdbarhed: MEGET GOD – lavet ud af flot keramik med tyngde. Men man skal nok ikke tabe den på jorden.

Kvalitet: MEGET GOD – robust og solidt materiale. Der er rigtig mange detaljer og en fin historie bag alle produkterne.

Pris: MEGET GOD – helt fornuftigt og pengene værd både i forhold til kvaliteten og design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FLEXA Nova babyseng og puslebord