TEST af Kreafunk Kids: Buzz, Paddy, Glowie og Roar – Testfamilien
TEST af Kragerup Go High børnebaner

TEST af Kreafunk Kids: Buzz, Paddy, Glowie og Roar

Flere af vores testere har den seneste måned testet produkter fra Kreafunks nye serie “Kreafunk Kids“. Her kommer deres anmeldelser: 


Anne-Louise fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste en masse nye skønne produkter fra Kreafunk Kids. Følgende produkter er testet:

  • Buzz i Cloudie Blue 799,995 kr.
  • Paddy – trådløs oplader i farven cloudie blue  199,95 kr.
  • Glowie – bluetooth højtaler og lampe i farven dusty green  – 499,95
  • Roar – bluetooth højtaler i farven cloudie blue 399,95 kr.

Vi har før testet produkter fra Kreafunk og ved derfor også, at Kreafunk altid leverer virkelig gode produkter i høj kvalitet. Netop derfor var vi også ekstra spændte på deres nye kollektion til børn.

Buzz

Krea Funk Kids har lavet Buzz høretelefonerne, som er skabt til at være de ideelle lydfølgesvende for børn. Disse høretelefoner kombinerer en fantastisk lydoplevelse med et stilfuldt design og enestående komfort. Buzz høretelefonerne imponerer med deres klare og afbalancerede lyd, der gør det til en fornøjelse for børnene at høre musik, se film eller spille. Ørepuderne er bløde som skumfiduser, hvilket gør dem ekstra komfortable.

De er designet med en indbygget begrænsning af lydstyrken op til 85dB, hvilket beskytter børnenes ører mod skadelige lydniveauer, samtidig med at de får førsteklasses lydoplevelse. Det synes jeg personligt er et kæmpe plus, da vores børn ofte skruer alt for højt op.

Høretelefonerne har ANC-funktion (Active Noice Cancellation ), som på magisk vis fjerner omgivende lyde, hvilket giver en bedre lydoplvelse, selv i støjende miljøer. Det er et stort plus herhjemme, hvor vi har 5 børn, og der ofte er uro på bagsædet. Med disse høretelefoner, kan børnene bedre lukke sig inde i sig selv med deres film, musik eller lydbog uden at blive forstyrret af søskende.

Høretelefonerne har derudover Qi-funktion, som gør det muligt at oplade trådløst på kompatible Qi-opladere.

Udover alle de fede funktioner, så er høretelefonerne også bare lavet i et super fint og enkelt design. Barnet kan vælge imellem 4 farver: Dusty Rose, Cloudie Blue, Dusty Green eller Ivory Sand, som alle er meget afdæmpede i farven.

De kommer med fint etui, som giver mulighed for sikker opbevaring og beskyttelse, når de ikke er i brug.

Der er kamp om høretelefonerne herhjemme, og børnene er enige om, at det er de bedste, de har haft.

Paddy

Kreafunk Kids har også lavet en super smart trådløs oplader, som de fleste børn vil elske. Man kan få den i samme farver som høretelefoner, og de er udformet som et bamsehoved. Man kan oplade telefon, høretelefoner mm. blot ved at lægge tingen, man ønsker opladt, på midten af Paddy opladeren. Den er robust og lavet i et materiale, der beskytter den mod stød og ridser under opladning og transport.

Roar

Roar højtaleren fra Kreafunk Kids er ikke blot en almindelig højttaler; den er formet som en bedårende bjørn, der tilføjer et charmerende touch til ethvert rum. Det smarte design gør den til et attraktivt stykke tilbehør på et børneværelse eller til udendørs eventyr. Selvom Roar ikke brøler med stor kraft, leverer den en harmonisk og velafbalanceret lyd. Den tilbyder en behagelig lytteoplevelse, der passer perfekt til børn og deres sensitivitet over for høje lyde.

Roar er designet til at passe ubesværet ind i din livsstil. Uanset om du ønsker at hænge den op på et børneværelse eller tage den med på udendørs eventyr, giver dens bærbare og trådløse design dig frihed til at nyde musikken hvor som helst.

Med bekvemmeligheden ved Qi-opladning kan du trådløst oplade Roar ved hjælp af en Qi-trådløs oplader. Dette gør det nemt at holde Roar fuldt opladet til enhver tid uden behov for besværlige ledninger.

Roar højtaleren fra Kreafunk Kids er en perfekt blanding af charmerende design, behagelig lydoplevelse og praktisk funktionalitet. Med dens unikke bjørneform og trådløse opladningsmuligheder, er den ideel til at tilføje en legende atmosfære til ethvert børneværelse eller udendørs eventyr.

Glowie

Glowie fra Kreafunk Kids er en alsidig højtaler, der kombinerer funktionerne af både en lampe og en højttaler i en enkelt enhed. Denne kombination af funktioner gør den til den perfekte bedste ven for alle aldre, fra babyer til ældre børn.

For de små har Glowie integrerede funktioner med beroligende lyde, der kan hjælpe dem med at falde i søvn. Som vi kender det fra white noise.  Med evnen til at holde et dæmpet lys tændt om natten skaber den også en afslappende atmosfære, der fremmer en god nats søvn.

Ældre børn vil elske Glowies legende side, herunder dens musikalske funktioner og farvede lys. Denne højtaler og lampe kan øjeblikkeligt forvandle ethvert rum til en dansefest og holde børnene underholdt i timevis med dens sjove og livlige funktioner.

Med sin bærbare størrelse er Glowie nem at flytte rundt på, hvilket gør den ideel til at tilføje stemningsbelysning og musik til ethvert rum i huset. Den trådløse funktion gør den også nem at bruge, hvilket giver frihed til at placere den hvor som helst uden bekymring for ledninger.

Glowie har et charmerende og legende design, der vil appellere til både børn og voksne. Den er fremstillet med fokus på detaljer og kvalitet, hvilket giver en holdbar og stilfuld ledsager til ethvert børneværelse eller legeområde.

Kreafunk Kids Glow højtaler og lampe er en fantastisk tilføjelse til ethvert børneværelse eller legeområde. Med dens multifunktionalitet, beroligende funktioner og underholdende egenskaber er den designet til at skabe glæde og komfort for børn i alle aldre.

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

Lege/nytteværdi : (MEGET GOD) Kreafunk Kids produkter, herunder Buzz høretelefoner, Paddy høretelefon-etui, Roar Bluetooth højttaler og Glowie højtaler og lampe, tilbyder en betydelig lege- og nytteværdi for børn i alle aldre. Fra underholdende lydfunktioner til praktiske tilbehør som høretelefon-etuiet og den multifunktionelle Glowie, leverer disse produkter en bred vifte af aktiviteter og muligheder for børnene at udforske og nyde.

Holdbarhed: (MEGET GOD) Med deres robuste konstruktion og højkvalitetsmaterialer demonstrerer Kreafunk Kids produkter en imponerende holdbarhed. Deres evne til at modstå daglig brug og slid sikrer, at de kan holde længe og forblive i god stand over tid.

Pris: (GOD) Prisen på Kreafunk Kids produkter afspejler deres kvalitet og funktionalitet. Mens de ikke er de billigste produkter på markedet, tilbyder de en god værdi for pengene med deres alsidighed og holdbarhed.

Kvalitet: (MEGET GOD) Kvaliteten af Kreafunk Kids produkter er tydelig i deres design, konstruktion og ydeevne. Fra klare lydoplevelser til robuste og stilfulde design leverer disse produkter en høj kvalitet og tilfredsstillende brugeroplevelse.

Samlet set leverer Kreafunk Kids produkter en fremragende kombination af legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet, hvilket gør dem til en værdifuld tilføjelse til ethvert børneværelse eller legeområde.

 


Vores testere Karla (9 år), Alfred (7 år) og Sofus (2 år) og deres forældre, Trine og Mads, har testet dele af Kids-sortimentet fra Kreafunk.

Mads fortæller:

Kreafunk præsenterer selv deres Kids-serie som et legende univers for de små med fokus på kvalitet, innovation og miljøansvar. Efter vi har prøvet Kids-produkterne, kunne vi ikke være mere enige: Der er kvalitet i udtryk og lyd, da produkterne prioriterer volumenbegrænsning, skånsom belysning og materialer af høj kvalitet. Alle produkter er designet med fokus på genanvendt plast og miljøvenlige materialer, og dertil kommer, at produkterne er skabt til børn med bl.a. vandafvisende design og lang spilletid. 

Således er Kids-serien børnevenlig for alle børn over 3 år – og vi har testet produkterne Roar (Bluetooth højttaler), Paddy (trådløs oplader), Glowie (Bluetooth højttaler med lys) og Buzz (høretelefoner), og vores børn har haft stor glæde af produkterne i dagligdagen.

Roar er en lille Bluetooth højttaler, der har form som en sød bjørn. Selvom bjørnen ikke ”brøler” med stor kraft, leverer den alligevel god lyd. Vores børn har haft den med på havetrampolinen og benyttede den til lydbog og musik, når der var behov for solskinsskyggehygge i haven. Vi har også haft den hængende på børnenes værelser, når der i forbindelse med bl.a. lektielæsning var behov for en pause. Den er nem at oplade ved Qi-opladning, og vi har bl.a. benyttet Paddy-opladeren og de to produkter supplerer hinanden perfekt.

Paddy sikrer opladning, når produkterne er ved at løbe tør for batteri. Paddy er nem at bruge og leverer opladning til din Qi-kompatible mobil, høretelefoner eller højttaler. I stikkontakten med Paddy, og enheden ovenpå – så er opladningen i gang. Det er nemt og smart, og selv Sofus på 2 år kan forstå det. 

Glowie er højttaler og lampe i samme produkt. Det er primært Karla der har benyttet produktet som natlampe og som højttaler, når der var behov for at trække sig ind på værelse i fred for de små brødre. Lyset er beroligende og giver dæmpet lys – både almindeligt og farvet lys, og derfor er den perfekt som natlampe. Også denne højttaler har god lyd og kan let omdanne værelset til en dansehal, da lyset skifter til musikken.

Afslutningsvis tester vi høretelefonerne Buzz, som med det samme er blevet favoritten hos alle børn. Høretelefonerne er superlækre med bl.a. bløde ørepuder, som giver en klar og afbalanceret lyd. Høretelefonerne begrænser lydstyrken til højst 85 dB, hvilket beskytter små ører mod høje lyde og indeholder desuden ANC-funktion (Active Noise Cancellation), som gør at omgivende lyd forsvinder. Alt i alt med til at give en perfekt lytteoplevelse – uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Buzz er nem at tilslutte en tablet – og alle børn har benyttet høretelefonerne, når der skulle hygges derhjemme eller når vi har været på farten. Derfor er det også godt, at høretelefonerne leveres i robust etui, der sikrer, at høretelefonerne altid er beskyttet. 

Et andet (stort!) plus er, at man kan lave lyd-deling via ledning, som gør det muligt at høre det samme, hvis man har et andet sæt Buzz-høretelefoner. Det fornemmer vi allerede nu kan give ro på bagsædet, når vi tager afsted til sommerens bilferie til Sydeuropa.

 

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle børn har haft stor glæde af produkterne. De er nemme at håndtere, ude og inde. Og så er de nemme at oplade – og det kan børnene selv ordne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkter er udarbejdet af kvalitetsmaterialer – og designet til børn. Det betyder, at produkterne kan tabes og der kan blive spildt på dem uden at de går i stykker.

Pris: GOD – Roar (399,95 kr.), Paddy (199,95 kr.), Glowie (499,95 kr.) og Buzz (499,95 kr.) kan købes på www.kreafunk.dk. Produkterne kan virke dyre, men kvalitet koster, og det får man. Sammenlignet med andre og lignende produkter er priserne er gode.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten af alle testet produkter er særdeles gode. Produkterne er bare ”lækre”, og vores børn har stor glæde af dem.

 


Vores tester, Helle, har sammen med sin datter på fire og søn på 3 år testet Roar, Glowie, Buzz og Paddy i Kidsserien hos Kreafunk.

Helle fortæller:

”Det var nogle meget glade børn, der åbnede kassen med de fine ting fra Kreafunk. Som mange andre børn, elsker de musik og bruger det både, hvis der skal danses, løbes og fjolles, men også hvis der skal slappes af og har brug for en pause efter børnehaven. Designet går lige i de små hjerter, og Mille og Walther blev begge meget hurtigt glade for de nye ting, som de har brugt på forskellige måder.”

 Kreafunk er dansk design og kommer af ordene kreativ og funktionalitet. De har siden 2011 haft ønsket om ”at gøre hverdagen lettere igennem lydens kraft”. Serien Kids er udviklet til både at underholde, inspirere og berolige. Som forældre har man helt ro i maven, da sikkerheden altid er i fokus med begrænsning af volumen, skånsom belysning og høj kvalitet. Alle produkter er udviklet af 100 % genanvendt plast og andre miljøvenlige materialer.

Glowie er en virkelig fin højtaler og lampe i ét. Glowie kan både virke som hygge ved putningen med sine beroligende lyde og det dæmpede lys, og den kan bruges til at starte en fest med blinkende forskellige farver til musikken. Walther har fundet en stor tryghed i lampen og har nærmest brugt den som en bamse på sofaen, hvis han er kommet træt hjem fra børnehaven. Herudover er den blevet brugt til hygge ved kreative projekter og som stemningsskaber til både dans og ved løb frem og tilbage i haven. Højtaleren er vandafvisende og har op til 40 timers spilletid. Den har 5 forskellige LED farver og tilkobles nemt ved Bluetooth 5.3.

Roar er en Bluetooth højtaler, der er formet som en bjørn. Jeg er virkelig imponeret over, hvor god lyd der kan være i sådan en lille og fin højtaler. Vi har haft den med på farten og brugt den til leg i haven. Den oplader nemt ved brug af Paddy – og de to passer simpelthen så fint sammen i deres design. Paddy sluttes til stikkontakten og leverer nem opladning til Qi-kompatible enheder.

Buzz er høretelefoner, perfekt designet til børn – de er smukke og meget behagelige at have på med de bløde ørepuder. For mig var den vigtigste egenskab, at lydstyrken er begrænset til højst 85 dB, så man ikke behøver at bekymre sig om skader på de små ører. Buzz har Active Noice Cancellation, så barnet kan tage en velfortjent pause fra lyde og forstyrrelser efter en lang dag. Der medfølger et fint etui, og de foldes nemt sammen, så de er lette at have med på farten. Buzz har ligeledes Qi-funktionen og kan bruge Paddy til nem opladning.

Nytteværdi: GOD – det betyder virkelig meget, at produkterne er designet med fokus på miljøet. Det søde udtryk er virkelig på børnenes præmisser og den gode lyd gør, at både børn og voksne er glade for produkterne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt produkterne meget, både ud og inde. Alle produkter fremstår som da vi modtog dem.

Pris: GOD – Produkterne er ikke alene lyd, sikkerhed og tanke på miljøet, de er også virkelig fine i indretningen på børneværelset og derfor synes jeg prisen er god.

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne er i lækker og blød kvalitet, hvilket giver børnene en lyst til at sidde med dem og slappe af. 

 


Vores tester Malene har sammen med sin søn på 2 år testet Kreafunk Kids produkterne Glowie, Buzz, Roar og Paddy.

Malene fortæller:

Roar er en sød lille trådløs højtaler formet som en bjørn. Roar er nem at tage med på farten, men kan også hænges hjemme i børneværelset, hvor den passer perfekt med den moderne og minimalistiske stil.

Glowie er også en trådløs højtaler, som også kan lyse og blinke og skabe den perfekte stemning for dit barn, hvad end det er dæmpet lys til natten eller blinkende og farvet lys til ’diskofesten’. 

Buzz er hovedtelefoner udviklet med volumengrænse for at skåne barnets ører (max. 85 dB). 

Paddy kan oplade dine Qi-kompatible projekter ved blot at tilslutte Paddy til en stikkontakt, placer din enhed ovenpå, og lad Paddy udføre sin magien. Paddy kan blandt andet oplade Roar og Buzz produkterne. 

Theodor elsker at danse og høre musik, og jeg har derfor glædet mig meget til at få Kreafunk Kids produkterne ind ad døren til test. 

Vi startede med at oplade produkterne (Buzz og Roar) via den lille smarte oplader Paddy, så vi hurtigt og nemt kunne komme i gang med at teste alle produkterne. Det er virkelig smart, at man bare kan lægge produkterne på Paddy, og så oplader de. Det gælder også telefonen eller andre Qi-kompatible produkter. 

Roar højtaleren blev hurtigt et hit – for hvilket barn vil ikke gerne have sin helt egen højtaler, som må komme med på værelset og i hulen? Roar højtaleren virker til at være meget robust, og kan derfor også godt tåle at blive tabt uden at gå i stykker. Desuden har højtaleren en lille snor, så Roar kan hænges op hvor som helst og skabe lidt ekstra hygge. 

Theodor var også meget begejstret for Glowie højtaleren – især da vi fik den til at blinke med farvet lys i takt til musikken. Dog er Theodor noget af en pilfinger, så han fik desværre ødelagt højtaleren ved at hive ’mærket’ af siden, hvorefter lyden blev væsentligt forringet. 

Theodor havde desuden lidt svært ved at forstå, at knapperne og lyset skal vende nedad, og ville derfor gerne vende højtaleren om hele tiden, hvilket dog igen forringer lyden. Produktet er dog først anbefalet fra 3 år (Theodor er 2 år), og jeg er sikker på, at Glowie ville være perfekt for 3 årige.

Det sidste produkt Theodor har testet fra Kreafunk er Buzz hovedtelefonerne. De er udviklet med en maksimal volumen, så det er trygt og sikkert at lade dine børn bruge dem uden frygten for, at de skruer helt op for lyden og ødelægger ørerne. 

Hovedtelefonerne sidder rigtig godt, og lyden er også ganske god. Desuden har de noise cancellation, og brugeren kan derfor rigtig lukke sig inde med musik, lydbog eller lidt skærmtid, når nødvendigt. Vi kommer helt sikkert til at medbringe dem på sommerferien, så Theodor kan se lidt iPad i flyveren uden at genere de andre passagerer. 

Generelt er jeg ret begejstret for Kreafunk produkterne – og især deres pastelfarvede designs. Produkterne passer 100% ind i vores lidt nordiske, minimalistiske stil herhjemme, uden for meget farve og ”gejl”. Desuden er alle produkterne lavet af 100% genanvendt materiale. Win!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Højtalerne kan bruges til både leg, dans, etc. 

Kvalitet: GOD – Kvaliteten på Glowie trækker den samlede score ned fra MEGET GOD til GOD, da Glowie virker noget mere ”billig” og ”plastikagtig” end de øvrige produkter.

Pris: GOD – Generelt er priserne faktisk fine taget nytteværdi og kvalitet i betragtning, dog lidt til den dyre side, hvorfor jeg har givet vurderingen GOD fremfor MEGET GOD.

 


Vores tester, Nanna, har sammen med børnene, Noah, Lily og Alma, på hhv. 2, 7 og 9 år testet den nye børnekollektion fra Kreafunk. 

Nanna fortæller:

Vi har modtaget Glowie – en højttaler med integreret lampe og white noise, Buzz – hørebøffer med ANC og lydstyrkemax på 85 dB, Roar – en lille, sød højttaler og sidst, men ikke mindst, Paddy – en trådløs oplader. 

Vi har tidligere testet højttaler og hørebøffer fra Kreafunk, så jeg var meget begejstret, da jeg så børnekollektionen. 

Buzz

Den lille, søde højttaler og lampe i ét talte med det samme til Lily. Hun er en lille dansemus, så både har regnbuelys og musik er et hit. Højttaleren kan ikke spille op til en stor fest, men den er rigtig fin inde på værelset, hvor den skaber hyggelig belysning og god lyd. 

Vi har også brugt den inde på Noahs værelse til godnatlæsningen og til vinter, når det er mørkt, så forestiller jeg mig, at den kan være god som vågelampe, når han ligger og skal falde i søvn. 

Vi har ikke benyttet højttalerens white noise, men den har forskellige, beroligende lyde, som mange babyer finder ro til – virkelig smart. 

Betjeningen af højttaleren skal man lige lure. Knappen nedenunder styrer alle højttalerens funktioner, så antallet af tryk afgør, om man vil have lys, musik eller white noise. Lidt svært for børnene, indtil man lige har fundet ud af det. 

Glowie

Alma havde overtaget mine aBeat hørebøffer fra Kreafunk, fordi hun elsker de bløde puder og deres Active Noise Cancellation, så da hun så de lyseblå hørebøffer, Glowie, hapsede hun dem med det samme. De er tilpasset børnehoveder og ikke mindst børneører med en maksimal lydstyrke på 85 dB. De har ANC, som hun virkelig nyder, og så er de lige så bløde som Kreafunks voksenkollektion. 

Hørebøffernes lydstyrke kan reguleres med +/- på den ene side. De har en virkelig god batterilevetid – kæmpe plus!

Alma er meget glad for dem, og jeg er tryg ved, at jeg ved, at hun ikke kan skrue højere op, end ørerne tåler. Hun er så klar til en køretur til Italien til sommer. 😊 

Roar

Den lille bjørneformede, bluetooth højttaler med strop er praktisk og nem at placere alle mulige steder. F.eks. har den været med ved trampolinen, i legehuset og på badeværelset. Den spiller ikke superhøjt, men det er naboerne nok meget glade for 😉 Lyden er fin, og børnene elsker at have den med sig rundt. 

Højttaleren kommer helt sikkert med os på ferie til sommer, da den ikke fylder ret meget, og nemt kan spille lidt hyggemusik ved vores mobilehome 😊 

Paddy

Den trådløse oplader er en perfekt makker til både Glowie, Roar og Buzz, som alle er Qi-kompatible, og dermed kan lades trådløst på den bjørneformede oplader. Opladeren sættes i stikkontakt via USB-stik, og fungerer til alle Qi-kompatible enheder inkl. telefoner.

Vi har det med at kæmpe lidt om de samme opladere herhjemme, som har tendens til at forsvinde, så, at børnene nu har deres egen oplader, er ret smart. 😊 

Udover ovenstående, så må jeg rose æstetikken på den nye kollektion. Udseendet taler lidt ind i hjerterne på børnene – og mig 😉 – med de lyse farver og søde former. En virkelig fin og lækker kollektion! 

I dette tilfælde bliver vurderingen samlet for produkterne.

Brugsværdi: MEGET GOD – særligt hørebøfferne og den lille højttaler et hit herhjemme.

Kvalitet: MEGET GOD – Selvom lyden ikke er vildt høj i de små højttalere, så er den god. Lyden i hørebøfferne er virkelig god, og ANC er bare genialt.

Pris: GOD – Paddy 199,95 kr., Glowie 499,95 kr., Buzz 799,95 kr., og Roar 399,95. Priserne er måske lidt i den høje ende, men kvaliteten er god og batterilevetiden er lang, og det betaler man jo også for.  

 


Vores tester Deepa har sammen med datteren på 5 år, testet Kids-sortimentet fra Kreafunk. 

Deepa fortæller:

Børnene herhjemme elsker musik. Og Glowie, som er en bluetooth højtaler med LED-Lys har været et kæmpe hit herhjemme. Vi har haft højtaleren med ud i haven i det gode vejr, og børnene har været underholdt i flere timer på denne måde. Det praktiske ved højtaleren er, at den også kan fungere som en lampe, men samtidig forvandle stuen om til en MGP-fest med den skiftende farveeffekt. 

Buzz er en safe Audio ANC høretelefon, hvilket vil sige, at al omgivende lyd forsvinder. Liya er startet i mini SFO, og hun er begyndt at interessere sig for bogstaver, derfor er det er rart, at hun kan sidde for sig selv og øve uden at blive distraheret af al larm udefra. Buzz har et virkelig lækkert design og endnu vigtigere komforten og lyden. Og så er de simpelthen så bløde og rare at have på.  

Roar er en lille sød højtaler formet som en bjørn. Den er virkelig smart pga. dens størrelse og er lige til at tage med på farten. Vi har haft den med på skovtur, på stranden, og den skal også med på vores ferie. Dejligt, at det er så nemt at tage musikken med overalt. 

Paddy er en trådløs oplader. Det en nem form for opladning, og så pynter den fin på bordet. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produktet bliver brugt flittigt og er blevet en fast del af hverdagen. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig godt kvalitet. 

Pris: GOD. 

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er af rigtig god kvalitet.  


Cebrina og hendes familie har den sidste tid testet forskellige højtalere fra Kreafunk.

Cebrina fortæller: Kreafunk er vores go to mærke når vi snakker højtalere. Vi startede med at købe en til at tage med på ferie, men har nu erstattet alle højtalere i huset med kreafunk. Deres udvalg er gode til både de små rum, men også de større som skal spille op til en god omgang rengøring, stop dans eller fest.

Denne gang har vi fået lov at teste deres nye serie Kreafunk kids. 

Mød GlowieDen søde lampe til børneværelset som både har dæmpet lys til de børn der har brug for at der ikke er helt mørkt når de skal puttes og med forskellige beroligende lyde som f.eks. bølger eller fuglekvidder. Lampen kan skifte lys funktion så du også kan starte et rent disko dasko på børneværelset. 

Det eneste minus jeg har til denne højtaler er at knapperne sidder i bunden. Det er rent design, for både lys og ikke mindst lyd virker som det skal. Jeg kan bare godt lide når højtalerne bliver betjent uden at man skal løfte dem.

Mød BuzzDe perfekte venner til børnenes lydoplevelser på der hjemme og på farten. Høretelefonerne begrænser lydstyrken til højst 85 dB, hvilket beskytter små ører mod høje lyde. De er nemme at have med på farten og de kommer med en taske der beskytter dem når de pakkes i tasken.

Mød RoarDen aller sødeste lille højtaler. Freja tog hurtigt ejerskab på den, og jeg forstår hende godt. Den er sød og lyden er god. Og så er den, lige som Paddy, formet som en lille bamse og i fås i fine pastelfarver. Emma og jeg snuppede den også med i kufferten til københavn. Den perfekte hotel højtaler til ferien.

Mød Paddy – Den søde bamseform og blide pastelfarve gør den til en oplader der designmæssigt passer perfekt ind i børneværelset. Paddy er en oplader som passer sammen med dine Qi-kompatible enheder.

 

Nytteværdi: MEGET GOD – hos os er musik en stor del af hverdagen og derfor er god lyd vigtigt

Holdbarhed: Meget GOD – Vores ældste højtaler fra kreafunk er omkring 6 år gammel og det hverken ses eller høres på den, dét selvom den har været med på mange ferier

Pris: MEGET GOD – Jeg syns KreaFunks produkter har en utrolig god lyd og prisen er derfor mere endfair

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg syns virkelig at lyden er god, og design og materialer lever op til 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kragerup Go High børnebaner