TESTFAMILIEN.DK PÅ BESØG HOS TINY SEASIDE KEGNÆS – Testfamilien
TEST af Kreafunk Kids: Buzz, Paddy, Glowie og Roar

TESTFAMILIEN.DK PÅ BESØG HOS TINY SEASIDE KEGNÆS

Inviteret

En masse familier fra Testfamilien.dk var i marts måned inviteret til at besøge Tiny Seaside på Kegnæs. Formålet var i fællesskab at få klargjort de små huse og udearealerne til sæsonstart. Samtidig var det hyggelig samvær og frisk luft i kinderne og en fælles god gerning.

Mie, som står bag Testfamilien.dk har besøgt Tiny Seaside tre gange før dette besøg og har derfor også været afsted “blot” på almindelig mini-ferie.

Mie fortæller:

“Vores første besøg hos Tiny Seaside var i juni 2022. Det var min og min kærestes første “rigtige” kærestetur, så stedet har en helt særlig betydning for os. Vi fandt samtidig ud af, at vi nyder den samme form for “luksus” med naturen i første række.

Tiny Seaside (Kegnæs) består af omkring 30 små fuldt udstyrede luksus Tiny Houses. Omgivet af en smuk udsigt over havet og hvor du kan opleve smukke solop- og nedgange på tæt hold.

De små Tiny Houses ligger direkte ved Østersøens smukke strand.

Testfamiliens besøg kom faktisk i stand efter vores andet besøg hos Tiny Seaside og vi fik arrangeret et lille Testfamilien koncept, hvor vi kommer og hjælper hvert år med sæson nedlukning og sæsonåbning.

Der er god mulighed for hygge og nærvær. Om aftenen tændes der op i bålet og flere af gæsterne fra de små huse samles.

Den ene gang vi var afsted passede det med Ringridderfestival i Sønderborg, hvor vi tog ind og oplevede det på tæt hold.

Husene er fuldt udstyrede med alt hvad du har brug for. Der er toilet og bad, vaskemaskine, opvaskemaskine og fuldt udstyret køkken. Der kan sove 4 personer i husene. Der er en soveafdeling oppe og en soveafdeling nede.

Derudover er der en vogn med fitnesscenter samt en spa-vogn med sauna og spa.

Meget kort fortalt, så er der alt hvad du har brug for på en god get away. Der ER også wifi og tv i husene og i receptionen kan du købe morgenmad, drikkevarer og små lokale specialiteter.

Der er køleskab i husene, så det er en god ide at handle hjemmefra så du er klar til at holde ferie, når du ankommer.

Udover det, så er der håndklæder og sengelinned, så du skal ikke tænke på at medbringe disse ting selv.

Vi er KÆMPE fans af stedet og det er et sted, som står på vores to do liste hvert år fremadrettet.

Du kan bestille dit ophold her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kreafunk Kids: Buzz, Paddy, Glowie og Roar