Naturebaby.dk – CamCam hagesmæk og taske – samt stofbleer fra Naturebaby – Testfamilien
Pusletasker fra Babymoov dyr vs. billig

Naturebaby.dk – CamCam hagesmæk og taske – samt stofbleer fra Naturebaby

Vores tester Tine har sammen med sin søn Oliver på 10 måneder testet produkter fra NatureBaby.dk.

Tine fortæller:

NatureBaby.dk er en danskejet webshop med fysisk butik beliggende i Helsinge. De sælger udelukkende økologiske og naturlige bæredygtige produkter til både mor og børn. Butikken har over 70 økologiske lækre mærker at vælge mellem, og der er derfor rig mulighed for, at alle kan finde nyt. Webshoppen er nem og overskuelig at benytte og klart et besøg værd. De har desuden en virkelig fin sektion med videoguides til deres produkter.

Hagesmæk fra CamCam:

billede1Hagesmækken har et fint design og fås i flere lækre farver. Inderst er den dækket med blød velour, der holder barnet tør og sidder fint på tøjet. Smækken lukkes med knapper, hvilket er dejligt for os, da Oliver hiver snørerne op på nogle af vores andre hagesmække. Den kan desuden lukkes i forskellige størrelser, så den passer alle børn. Den holder 100 % tør; selv ikke et helt glas vand går igennem. CamCam anbefaler, at smækken vaskes på 40 grader. Jeg har dog vovet pelsen og vasket på 60 grader samt tørretumblet, og det er helt uden problemer. Den holder både farve, form og tæthed. Stort plus! Smækken har en lille lomme foran, der ?samler op? efter baby – det er smart og praktisk. Den er 29 cm. fra hage og ned, hvilket er en god beskyttende længde for både barn og tøj.”

billede2Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – hagesmække er uundværlige, og disse er både pæne og praktiske. Det kan vi lide!

Holdbarhed: MEGET GOD – den er testet ud over anbefalinger og holder stadig efter mange ganges brug.

Pris: GOD – 129,- er en fin pris, de fleste kan være med på!

Kvalitet: MEGET GOD – lækkert design og blød, god kvalitet!

Taske fra CamCam:

billede3
Jeg var meget i tvivl om, hvad vi mon skulle bruge tasken fra CamCam til. Den er utrolig fin og blød, men ret lille? Tasken måler 31/18/7 cm. Jeg pakkede den ud flere gange uden at tage den i brug, men en dag gav det helt sig selv, for Oliver har overtaget tasken og er helt vild med den. Den er genial som legetaske, og måske især til piger et par år ældre end Oliver. Den kan rumme det legetøj, han gerne vil have med rundt, og jeg synes, det er fint med en taske, der indbyder til leg for selv de helt små. Remmene er store og nemme at holde i og gør det nemt for børnene at have den med på tur, både rundt i huset og ude i den store verden.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – tasken er ikke uundværlig, men den er fin og hyggelig.

Holdbarhed: MEGET GOD – designet er i top, og den holder uden problemer.

Pris: MIDDEL/GOD – 219,- Prisen er ikke for høj, men jeg synes alligevel, vi lander på en middel, da taskens formål er svært at præcisere. (NETOP NU PÅ TILBUD TIL 169 kr).

Kvalitet: MEGET GOD – flot design og lækker kvalitet! 

Stofbleer fra NatureBaby.dk:

billede5 WOW! Jeg var virkelig imponeret over stofbleerne, da vi først pakkede dem ud! De var så store og lækre bløde, og her efter rigtig mange kogevaske (vaskeanvisningen siger 30/60 grader, men Oliver er en gylper, så mine stofbleer SKAL kunne kogevaskes!) er de stadig store og bløde. Farven er så fin og har også holdt til de mange vaske og tørretumbling – jeg er virkelig imponeret! Jeg ville ønske, jeg havde kendt disse stofbleer, da Oliver var nyfødt. Jeg forestiller mig, at deres størrelse og blødhed ville være perfekt som svøb til de helt små babyer.

Nytteværdi: MEGET GOD – enhver mor ved, at stofbleer er GULD værd og den største nødvendighed!

Holdbarhed: MEGET GOD – de er testet af et gylpebarn og holder både form, farve og størrelse. Imponerende!

Pris: MEGET GOD – 4 stk. 149,- Absolut en god pris til så gode bleer.

Kvalitet: MEGET GOD – selv efter mange kogevaske holder de – det må siges at være god kvalitet!

 

Næste indlæg

Pusletasker fra Babymoov dyr vs. billig