Testfamilien.dk er et af Danmarks største onlinemagasiner for familier og trendsættere. Her udfører 500 testfamilier tests af diverse produkter og oplevelser.

Testfamilien blev stiftet d. 15. oktober 2014 og har foretaget over 3000 tests for over 500 samarbejdspartnere fra både Danmark og flere andre lande i Europa.

Samarbejde og reklamepolitik

Man er som webshop eller producent meget velkommen til at kontakte testfamilien.dk med henblik på et samarbejde. Vi ønsker kun indhold på vores side, som har relevans for vores læsere og vores blog.

Det er altid testfamiliernes egne holdinger og ærlige meninger der kommer til udtryk i vores tests og det har hverken webshop eller producent indflydelse på.

En webshop eller producent kan også vælge at bruge testfamilien.dk alene til internt brug.

Der kan indgå affiliatelinks på vores hjemmeside, men dette har som udgangspunkt ikke noget med vores tests at gøre. Hvis en læser klikker på en af disse reklamer, vil testfamilien.dk modtage et mindre beløb eller en lille procentdel af de køb, som du gør ved brug af disse links. Det er aldrig noget, som vil koste ekstra for køberen.