Welicious – Testfamilien
Jensen’s Bøfhus' nye app, Club Jensen’s.

Welicious

Fem af vores testere har testet plakater fra welicious.dk

Trine fortæller:

?Jeg har testet en lækker plakat fra welicious.dk. Motivet er fra deres nye serie ?det kendte byskilt med et tvist?. Et enkelt udtryk, der virker som et statement i hjemmet. Plakaten er trykt på et ubestrøget papir, der giver en dyb støvet effekt. Plakaterne fås i mål 50×70, kan leveres i tre forskellige farver og koster 299,- pr. stk.

FullSizeRender-78

Indtil videre fås plakaterne med bynavne som København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Horsens, Esbjerg, Vejle, Kolding og Randers. Om der tilgår flere bynavne, vides ikke i skrivende stund.

Plakaten er super enkel, men på trods af det en god øjefanger. Den begår sig godt helt alene, men jeg har forsøgt mig med forskellige opstillinger. Netop den enkelte genkendelighed i det grafiske udtryk gør det nemt at skabe en væg eller et hjørne.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Den opfylder mine krav til enkelt, stilrent design og er nem at parre med andre boligartikler.

Holdbarhed: GOD. Er spændt på at se, hvordan solen påvirker det ubestrøgede, mørke papir.

Pris og kvalitet: GOD. Fornuftig pris til en god størrelse plakat. Man bliver informeret om plakatens sarte overflade, så man ikke ubevidst plastrer den til med fedtede fingre. Værdifuld information.

Sara fortsætter:

?Jeg var rigtig glad for, at jeg skulle teste en plakat fra welicious.dk, da deres plakater passer perfekt ind i vores hjem. Jeg valgte plakaten i en lys grå farve. Både min mand og jeg var begejstret for designet.

FullSizeRender_2

Inde på welicious.dk kan man se de forskellige plakater med diverse byer og farver. Man kan derfor købe den plakat, der passer lige netop til én selv.

Plakaten blev leveret forsvarligt pakket ind. Den var rullet fint ind i silkepapir og lå i et tykt paprør, så der var ingen skrammer eller bøjede hjørner.

Med plakaten lå der også en fin hilsen og lidt info om, at overfladen er lidt sart, og at man derfor skulle passe på med fedtede eller fugtige fingre.

Min søn var lidt hurtig, da jeg havde pakket plakaten ud, og fik sat en fugtig finger på den. Der kom desværre en plet, som jeg ikke har kunnet få af igen.

Plakaten har en utrolig lækker mat finish, som jeg er helt vild med. Det gør, at overfladen er sart, men hvis man passer lidt på og får sat plakaten i en ramme med det samme, skulle der ikke være et problem.

Plakaten blev først hængt op i entréen, men efter lidt omrokering i stuen fandt jeg den helt rette plads til den.

FullSizeRender_1

Jeg blev hurtig ret forelsket i plakaten. Farven er en behagelig grå farve, som passer til tidens boligtrends. Desuden er jeg vild med det stilrene og minimalistiske look.?

FullSizeRender

Nytteværdi: MEGET GOD. En plakat som denne er det perfekte finish til det lækre nordiske hjem. Plakaten er pæn at se på og neutral på en måde, som gør, at man ikke bliver træt af den i længden, og så kan den bruges i alle slags rum.

Holdbarhed: GOD. Da overfladen er sart, skal man passe på med ikke at få sat en finger eller lignende på. Det skete desværre for os. Hvis man, som skrevet ovenfor, får den sat i en ramme med det samme, skulle det ikke være et problem.

Pris: GOD. Prisen er 299 kr., hvilket jeg synes er en fin pris for sådan en lækker og flot plakat.

Kvalitet: MEGET GOD. Plakaten er i en rigtig lækker kvalitet. Jeg er vild med det bløde og matte look. som overfladen har.

Tine siger:

?Jeg havde i længere tid kigget efter en byplakat, og jeg var derfor oprigtigt glad, da jeg blev tilbudt at teste en byplakat fra welicious.dk. Vi har netop givet vores soveværelse en makeover, og derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at den skulle pynte derinde. I soveværelset må der gerne være lidt gang i farverne, og det blev derfor den turkise Odense plakat, der endte i min postkasse et par dage efter bestilling.

IMG_0361

Plakaten kom med en lille notits om at være ekstra opmærksom på det bestrøgne look – en virkelig lækker detalje, som jeg slet ikke havde opfattet ved bestilling. Der står godt nok, at plakaten er mat, men det havde jeg ikke tænkt nærmere over. Det bestrøgne look er jeg dog virkelig fan af, og det er næsten ærgerligt at pakke plakaten ind i en ramme.

Plakaten fås i et hav af farver med forskellige byskilte på, men kun i én størrelse, nemlig 50 x 70 cm. Jeg kunne måske godt tænke mig, at de kom i mindre størrelser også, da det ikke er altid, man har en hel væg til rådighed.?

IMG_0364

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg er vild med plakaten, og den turkise farve lyser op.

Holdbarhed: GOD. Plakaten er trykt på forholdsvist tykt papir, så der skal meget til for, at den revner.

Pris: GOD. Plakaten koster 299 kr., og der er fri fragt. Jeg synes, det er en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Papiret virker tykt, og trykket ser rigtig fint ud! Den bestrøgne overflade hæver efter min mening kvaliteten, da det bliver lidt mere eksklusivt at kigge på.

Tina fortsætter:

FullSizeRender_2

?Min familie og jeg er lige flyttet i ny lejlighed, så det var kærkomment, at jeg fik lov til at teste en plakat fra welicious.dk, da vi mangler lidt på væggene herhjemme. Jeg valgte en placering i vores gang på 1. sal, fordi den sorte plakat passede perfekt til vores mintgrønne bord.

Jeg valgte København, da jeg har boet i byen i 5 år, og derfor er det et godt minde, hver gang jeg går forbi plakaten.

FullSizeRender_1

Leveringen gik ret hurtigt, og servicen var i top hele vejen!?

Nytteværdi: GOD. Vi manglede noget på væggene, så derfor var den meget nyttig for os! Der findes mange forskellige byer, så jeg vil mene, de fleste kan finde noget, de vil kunne lide, hos welicious.dk.

Pris: GOD. Prisen er 299,- for en plakat i 50×70 cm, og det synes jeg er en helt fair pris for så stor en plakat!

Kvalitet: GOD. Plakaten er i tykt papir og har en mat overflade. Den er rullet sammen ved levering, men var nem at sætte i ramme! Kvaliteten virker tykkere end normale plakater, og jeg tror også sagtens, man vil kunne hænge den uden ramme.

Gæstetester Malene afslutter:

IMG_4275-2

?Jeg flyttede sammen med min kæreste for et par måneder siden, og da vi endnu ikke rigtig havde noget vægpynt, kunne jeg ikke få armene ned, da jeg fik lov at teste en plakat fra welicious.dk. Det skulle selvfølgelig være Roskilde-plakaten, da det er vores hjem – og vi elsker det. Jeg modtog plakaten efter kort tid, og den var rullet sammen i et paprør, så den på ingen måde kunne beskadiges.?

Nytteværdi: GOD. Alle kan bruge noget fint pynt til væggene, og hos welicious.dk findes plakaterne med mange forskellige bynavne og i forskellige farver.

Holdbarhed/kvalitet: GOD. Plakaten er trykt på tykt papir, som virker til at være af god kvalitet. Overfladen er mat, hvilket er rigtig pænt – man skal dog lige være opmærksom på, at en negl eller andet godt kan ridse det. Jeg kom til at ridse plakaten nede i hjørnet – dette ses dog ikke, når den er i ramme, og er man blot opmærksom, kan det sagtens undgås.

Pris: Plakaten koster 299 kr. (50×70), hvilket jeg synes er en rigtig god pris for en plakat i den kvalitet. Derudover er plakaten stor, hvilket også gør prisen helt fair.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jensen’s Bøfhus' nye app, Club Jensen’s.