JUL i Tivoli – og julekonkurrence for hele familien – Testfamilien
PRIK & STREG

JUL i Tivoli – og julekonkurrence for hele familien

En fredag formiddag i november 2016. 3 forventningsfulde unger (på hhv. 4, 6 og 9 år) samt to mødre fra testfamilien er inviteret på en tur ind i Københavns Tivoli for at besøge deres årlige juleudstilling.

Tivoli er en af Danmarks ældste og mest berømte haver ? en forlystelsespark beliggende i centrum af København. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark og traditionen tro omdannes Tivoli hvert år omkring juletid til en fantastisk juleudstilling.

Charlotte og Mie fortæller:

?Allerede i billetlugen møder vi den første super smilende og glade kvindelige medarbejder, der hjælper os alle med at få sat turpasset rigtig på plads på vores håndled. De kørende forlystelser er nemlig også åbne i forbindelse med juleudstillingen, så vi skulle selvfølgelig prøve både rutsjebaner, karusseller, veteranbiler og den fortællende kuffert (den flyvende kuffert), som Magnus så sødt kalder den.?

“Allerede når man træder ind af hovedindgangen, kan man ikke undgå, at komme i julestemning. Der er smukt pyntet op og der er endda drysset kunstig sne ? så selvom det slet ikke var snevejr, fik man fornemmelsen af, at træde ind i det fineste snelandskab, med nisser, juletræer ? selv isbjørne og en masse små hyggelige boder.

“Juleklokkerne hænger og skinner smukt på juletræerne og duften af gløgg, æbleskiver og tilmed flæskesteg siver igennem de små gader og stier.”

Julemanden er selvfølgelig også flyttet ind i Tivoli. Her kan man kigge forbi og fortælle ham, hvad man ønsker sig i julegave. Alle kan hilse på ganske gratis. Ønsker man at få et taget billede til familiealbummet eller til årets julekort, så koster det 60 kr. for et enkelt billede og 100 kr. for to billeder. (se mere her.)

Vi havde valgt at tage fri fra skole, børnehave og job ? på denne fredag, som også var BLACK FRIDAY. Måske derfor var der ikke særligt mange mennesker i parken. Vi oplevede ikke en eneste gang at skulle stå i kø til nogen forlystelser, så ungerne kunne prøve alt det de gerne ville og alle de gange de gerne ville. (det kan altså godt anbefales, at gøre det på en fridag, hvis muligt).

Skulle man få lidt kolde fingre er der sat små ?ildsteder? op i haven ? her får man virkelig varmen ? man skal dog passe på, at de små ikke kommer for tæt på.

Et julelandskab med juletræer, en nissehytte og julemusik skabte stor glæde for de to små, som stadig var helt betaget over den fantastiske park.

Et stop ved vaffelbutikken for at få hjertevafler og varm kakao blev første pause på turen.

Derefter gik turen rundt i parken, hvor der skulle prøves alt hvad vi kunne komme i nærheden af ? og som ikke var for ?farligt? for de små.

Mie fortæller: ?Magnus på 4 år turde ikke prøve den gamle rutsjebane. Vi stod derfor alene og kiggede på, at de tre andre tog af sted op på ?bjerget?. Rutsjebane-kaptajnen var så sød at tilbyde, at kun Magnus og mor kunne få en helt eksklusiv tur i toget, hvor han ville sætte farten lidt ned og han skulle nok sige til, når bakkerne kom. Det valgte Magnus desværre (til mors store ærgrelse) at takke nej til.

Kendetegnet ved hele turen var en utrolig afslappende stemning og SUPER imødekommende personale, som kun kunne smitte af på omgivelserne. Og så var der bare fantastisk smukt.

Ingen tivolitur uden en Candyfloss.

Natalie på 6 år fortæller at det bedste ved Tivoli turen var at møde julemanden for han var sød og kunne trylle chokolader frem.

Jennifer på 9 år fortæller at det bedste ved Tivoli turen var at prøve forlystelserne i de smukke jule landskab, i de høje forlystelser kunne man rigtig se det.

Generelt var hele parken bare gjort super hyggelig og imødekommende. På de små gevinstboder stod fine julemænd og snemænd og juletræer pryder hele parken.

Efter ca. 5-6 timer, gik turen hjemaf igen. Tre trætte og glade børn ? fyldt med dejlige oplevelser. Tivolis juleudstilling får 5 ud af 5 stjerner herfra.

Konkurrence

Vi har været så heldige, at Tivoli vil udlodde en tur for 4 personer med entre og turpas (værdi op til 1.360 kr.) – du kan deltage tre steder – enten på bloggen, på Facebook eller Instagram. Deltager man alle tre steder, så forøges vinderchancerne. Her på bloggen deltager du blot ved at smide en kommentar til dette indlæg. Vinderen findes på torsdag d. 1. december 2016.

Tak fordi I læste med (: Må alle få en fantastisk dejlig jul.

28 kommentarer

 • Lilian Andersson

  Hvor er det bare fantastisk. Vi er super glade og taknemmelige ❤️ Mail er sendt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Lilian. Stort tillykke. Du er vinderen af denne giveaway. Send os en mail på testfamilien@gmail.com, så sørger vi for at du tilsendt gevinsten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Herskind Andersen

  Ville elske at tage mind unger og mand med i Tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det ville være fantastisk at vinde til min lille familie. Vi har haft en alt for travl tid og ville elske at bruge en hel dag i smukke Tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Birk

  Det vil min familie elske over alt på jorden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det lyder som en skøn tur. Ville supergerne kunne give mine unger den samme oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie lindstrøm

  Mine piger på 6 og 9 år elsker alt hvad der har med julen at gøre. At kunne kombinere julens magi med sjov og skæg i Tivoli vil være helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte N. P.

  Det er meget længe siden vi har været afsted i Tivoli. Min søn på 4 år vil elske at komme tilbage. Især her til juletid hvor det er ekstra hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Jensen

  Jeg har ikke været afsted i lang lang tid, så det kunne være så hyggeligt med min mand og vores to dejlige drenge ☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nymark

  Håber så meget at det bliver vores familie der vinder en tur, for vores 5 årige søn Alvin fabler dagligt om at det han ønsker sig allermest er en tur i Tivoli ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Ville være så skønt at overraske familien med den her oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilian

  Fantastisk mulighed for at komme i Tivoli. En fantastisk mulighed for at stoppe op og være i nuet med sine kære ❤️Med renovation og nyt arbejde på dagsordenen, fortjener vores 2 børn et afbræk fra den travle hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kalland

  Årh det ville være helt fantastisk, så ville vi alligevel kunne komme afsted i år selv om pengene ikke er til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lyder som den bedste tur, bliver snart 30 år – duer ikke at jeg ikke har været i Tivoli endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Lykke

  Ihh vil så gerne give mine 2 største piger denne smukke oplevelse jul i Tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Juhl

  Godt at høre at det er en god oplevelse med børn.
  Vil gerne give vores tre unger på 1, 6 og 9 år den oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  En familie tur i Tivoli ville være så fedt, min kone trænger til at blive forkælet, hun gør alt for vores lille familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville forkæle mine piger og min mand med en tur i tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er flere år side, vi har været i Tivoli samlet som familie. Mine drenge ville elske det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  D. 13/12 skal min lille familie og jeg en tur i Tivoli, og jeg glæder mig til at se glæden hos min søn på 2,5 år ✨ Han er allerede vild med jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Hansen

  Jeg ville inviterer min lille familie med, bestående af min kæreste vores søn Luka – og så tænker jeg at min far også skal med. Vi elsker virkelig jul i Tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Gyo Jensen

  Årh sådan en tur i Tivoli vil jeg gerne kunne give min datter på 7 år, og min kammerat og hans datter, jeg vil ikke få råd til det i år og har ikke været der siden min far døde i 2011 så jeg krydser alt hvad jeg over kan.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Mine drenge på to et halvt er helt oppe at køre over alle de fine julelys der titter frem nu -jeg vil elske at tage dem med i Tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Krydser fingrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Håber håber håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nordentoft

  Sikke en dejlig tur I har haft i Tivoli!
  Min kæreste og jeg går i øjeblikket og venter på at vores lille julebaby melder sin ankomst i slutningen af december.
  Inden hans ankomst har vi sammen med de kommende jyde bedsteforældre, som aldrig har været til jul i Tivoli, planlagt at tage en tur i Tivoli og se alle de smukke lys og udstillinger og nyde den fantastiske stemning.
  Så den oplevelse skal vi alle have med, inden vores lille guldklump kommer og tager al opmærksomhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Stæger

  Mine børn og min mand ville være dem jeg ville tage med på en så magisk tur og oplevelse. Vi elsker jul og at være sammen, og der findes intet bedre sted end Tivoli at være det og udleve julehyggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Jeg overhørte i weekenden at min storesøster aldrig har været i Tivoli i julen. Hun har 2 børn på 6 og 3 år og er sikker på hele den lille familie vil elske det. Jeg har fundet en sjællandsk kæreste, så vi er der hvert år og derfor tænker jeg at hvis jeg er den heldige skal min søster og hendes familie forkæles..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRIK & STREG