18. DECEMBER – LÅGE 18 ER ÅBEN – KIG IND – Testfamilien
17. DECEMBER – LÅGE 17 ER ÅBEN – KIG IND

18. DECEMBER – LÅGE 18 ER ÅBEN – KIG IND

VINDEREN AF LÅGE 18 BLEV FUNDET PÅ FACEBOOK:

 

Send navn, adresse, mail og mobil til testfamilien@gmail.com – så får vi sendt din gave afsted (: (sidste frist for at henvende sig er d. 31/12-2018).

 

Bag låge nr. 18 gemmer der sig en lækker gave fra Carlys til en værdi af ca. 500 kr.

Gaven er 2 kasser á 24 stk. (1 med apple lime og 1 med ginger) med Carlys, som er et lille energi og fokus boost i 60 ml. format.

Carly’s

Et sprit-nyt produkt! Carly’s er et lille energi og fokus boost i 60ml shot format. Det giver virkelig et godt boost af energi og fokus.

Du deltager i konkurrencen på Facebook eller på Instagram. 

Flere af vores testere er i øjeblikket i gang med at teste produktet:

Vores tester Nadja fortæller bl.a.

“Carly’s er et helt nyt produkt. Det er et lille energi- og fokusboost i 60 ml- shotformat, som er lavet på naturlige ingredienser såsom grøn te, guarana, ginseng og naturligt koffein. Det er interessant for en som mig, der ikke drikker kaffe og gerne vil undgå alt det skidt, der er i energidrikke. Jeg havde en periode for nogle måneder siden, hvor jeg drak 1-2 energidrikke om ugen, og de virkede voldsomt godt på mig – jeg blev fuld af energi; nærmest lidt “speedet”, da min krop ikke er vant til koffein. Jeg fik en masse fra hånden og blev først træt ud på natten. Men jeg læste en masse om, hvor dårlige de er for kroppen, og jeg havde ikke lyst til at blive afhængig, så jeg droppede dem helt.

Carly’s fås i to smagsvarianter: Æble/lime og ingefær. Begge er oven i købet veganske. Jeg er normalt ikke vild med smagen af ingefær, men det er faktisk den variant, jeg bedst kan lide her. Jeg vil dog sige, at jeg ikke synes, nogle af dem smager decideret godt, og de ryger nemmest ned for mig, når de har været på køl (det behøver de dog ikke). Til gengæld er det hurtigt lige at drikke sådan et shot på 60 ml., og virkningen for mig er ikke til at tage fejl af: Jeg bliver virkelig mere frisk og får ordnet en masse ting, hvor jeg ellers ville føle mig for træt. Det gode er, at jeg ikke føler mig “speedet” på samme måde som ved energidrik, og jeg kan sagtens falde i søvn til almindelig tid. Men mens jeg er vågen, har jeg mere energi til det, jeg laver.

Min mand, som er selvstændig håndværker, og som heller ikke er kaffedrikker, prøvede en dag en på arbejdet. Almindeligvis er han godt brugt efter en lang dag med fysisk arbejde, og netop den dag havde han ikke fået meget søvn natten før. Alligevel sad han oppe til sent og lavede kontorarbejde uden at føle sig træt. Så hjemme hos os virker de i hvert fald, og jeg vil med glæde bruge dem indimellem – særligt når der er “no nonsense” i dem, så man kan give sig selv lidt ekstra energi uden dårlig samvittighed.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – det er ikke et must med energiboost, men dejligt og praktisk er det helt bestemt i en travlt hverdag!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – et naturligt produkt, hvoraf effekten holder hele dagen.

Pris: ca. 12 kr./stk. ved køb af 24 stk. – det er en GOD pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17. DECEMBER – LÅGE 17 ER ÅBEN – KIG IND