TEST af Chill Stealth tyverisikret og vandtæt Rygsæk – Testfamilien
TEST af Gurli Gris bogpakke fra Forlaget Alvilda

TEST af Chill Stealth tyverisikret og vandtæt Rygsæk

Vores tester Christine har testet en Chill Stealth tyverisikret og vandtæt Rygsæk

Christine fortæller:
“Jeg arbejder som regnskabskonsulent og er ofte ude hos kunder, arbejder hjemme eller er på kontoret. Jeg har derfor behov for, at have min computer med mig hver dag.

Derfor var denne test perfekt for mig!

Chill Stealth er en tyverisikret, vandafvisende og termoisoleret computer rygsæk med kodelås i lækkert dansk design! Tasken er fremstillet med genanvendte plastikflasker.


Rygsækken er udstyret med kodelås, hvor man sætter begge lynlåse fast i låsesystemet. Man kan selv kombinere en kode.Tasken er termoisolerende, som  ikke kun giver bedre komfort, men også sikrer tasken endnu mere. Bl.a. forhindrer opsprætning med f.eks. en kniv. Det termoisolerende hjælper også med at holde drikke og madvarer kolde/varme. De to sidelommer er perfekte til vandflasker.

En virkelig smart detalje og nok min favorit detalje er på bagsiden, hvor man kan opbevare værdier utilgængelige for lommetyve, men nemt for en selv. Rygsækken er også udstyret med en skjult udvendig USB port, så du her altid nemt kan oplade f.eks. din telefon. (man skal blot tilslutte en Powerbank til USB inde i tasken).

Tasken kan åbnes i flere niveauer, og helt op til 180 grader. Der er gode rum og plads til både ipad, computer, penalhus eller hvad man nu har behov for. Der er memory-skum på bagsiden som giver en virkelig god komfort. Desuden er tasken meget let, og vejer nærmest ingenting. Den er også udstyret med reflekser flere steder.

Tasken har gode justerbare stropper som også er udstyret med små “lynlås lommer” til f.eks. rejsekort eller andet.
Tasken er vandafvisende og det er den virkelig, jeg har nemlig testet det, ved at hælde vand ned over den. Det praller bare lige så fint af, selv ved lynlåsen.

Computer tasken har et fint enkelt design og er udstyret med et hav af små detaljer. Den er behagelig at have på. Den er nem at komme i og der er god plads. Tasken kan fungere både som arbejdstaske, fritidstaske eller blot som almindelig rygsæk. Der er virkelig tænkt over de mange funktioner og det elsker jeg!

Min vurdering af Chill Stealth tyverisikret og vandtæt Rygsæk er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Med mit arbejde er det nødvendigt at transportere min computer rundt hver dag, derfor er det et must for mig at have en taske der opfylder det krav!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god komfort. Den vejer ingenting og er lavet af lækkert materiale. Den er meget slidstærk og udført i vandtæt materialer.

Pris: GOD – normalpris er 799 kr. Men den er netop nu på tilbud til kun 575 kr. En fair pris for en taske med så mange funktioner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Gurli Gris bogpakke fra Forlaget Alvilda