BabyAmuse Wood, Else Orange Muisikugle og Fly Owls Babyuro – Testfamilien
Dayz Resort - Rønbjerg Feriecenter

BabyAmuse Wood, Else Orange Muisikugle og Fly Owls Babyuro

Vores tester Tina har med datteren testet BabyAmuse Wood, Else Orange Muisikugle og Fly Owls Babyuro fra Franck & Fischer.

 

FullSizeRender-40

Tina fortæller:

“Vega og jeg har fået lov at teste en ?BabyAmuse? fra Franck og Fischer. Kort fortalt, er det en mobile holder i formstøbt birketræ, som man kan sætte fast på kravlegård og tremmeseng. Vi fik ligeledes lov til at teste en babyuro og en uglebamse med musik i.”

Nu skal jeg erkende, at selvom jeg har en baby på 6 måneder og livet nu er indrettet efter baby, så er det meget rart, at babylegetøjet ser nogenlunde pænt ud og ikke skriger i vilde farver og grimme prints! Og her synes jeg faktisk, at Franck og Fischer gør det meget godt! Designet er børne/babyvenligt, men stadig er det nogenlunde neutralt, så man kan holde til at kigge på det i ens indretning!

Pinden er monteret med 2 velcrolukninger, og fra jeg tog den ud af kassen, til den sad på kravlegården, gik der under 30 sekunder, så ingen svær montering her! Og den kan kun vende på en måde, så det kan ikke gå galt! Her synes jeg også pinden er ret smart i forhold til meget af andet ?kravlegårdslegetøj? på markedet, da man ikke skal skrue den fast, og den nemt kan flyttes fra kravlegård til seng. Pinden har 3 huller, hvor man kan hænge forskelligt legetøj i.

Babyuroen består af en ring i bambus og 4 små ugler, som hænger med hovedet ned mod baby, så baby kan se dem og ikke bare rumpen af dem – smart! Med en helt lille baby, som bare ligger og kigger, er den helt perfekt højde, men med en 6 måneders bandit som min er det en god ide, at forlænge mobilen så barnet kan nå. Mobile holderen leveres med en snor med en træklods, så man selv kan regulere længden på de ting man hænger op. Uglerne virker til at underholde selv en 6 måneders baby, så den fungerer fint!

FullSizeRender

FullSizeRender_3

Musikuglen er monteret med velcro, og kan hænges i pinden. Man hiver i snoren i den, og så kommer der dejlig afslappet musik i ca. 2 minutter. Uglen er fin at se på, og baby virker også interesseret i den, dog er velcroen ikke særlig stærk, så når man hiver i snoren, går velcroen meget nemt op og uglen falder af pinden!

FullSizeRender_3

FullSizeRender

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Baby skal underholdes! Og helt fra starten af babys liv, har vi brugt meget tid på at lære hende, at man godt kan ligge alene i kravlegården og underholde sig. Og her er en aktivitetspind nødvendigt! Man kan få mange forskellige af slagsen, men jeg synes denne her er både pæn, diskret og så er det bare super nemt at sætte den op, og den kan være nødvendigt, når man går i babyboblen og ikke magter det helt store samlesæt!:-) NYTTEVÆRDI GOD.

Holdbarhed: Jeg synes kvaliteten på alle 3 produkter virker god, og alle tingene virker robuste. Pinden sidder helt stramt på kravlegården, og kan holde til at baby hiver og flår i den. Uroen kan også holde til ?babyhiv? og savl! HOLDBARHED: GOD

Kvalitet: Franck og Fischer er noget af det lidt finere legetøj efter min mening. Det er ikke noget alle i mødregruppen har, og det ser bare lidt finere ud end andre gængse aktivitetslegetøjsmærker. Det meste af deres bomuld er økologisk, og det kan vi jo godt lide! Dog trækker det ned, at velcroen på musikuglen, ikke kan holde til at man hiver i snoren, når det nu er det der er meningen med en musikbamse. Man kan selvfølgelig tænke over, at man kun skal trække meget blidt i den, men i kampens hede glemmer jeg det i hvert fald!:-) KVALITET: GOD

Pris: Pinden koster 399kr, uroen koster 349kr og musikuglen koster 199kr, så sammenlagt 950kr, for det ?setup? I kan se på billederne. Jeg synes det er en høj pris for en aktivitetspind, men jeg synes så også, at man får mere for pengene end ved et almindeligt legetæppe med pind over! Denne kan bruges flere steder, og den fylder ikke særlig meget, hvis man vil gemme den væk senere. Synes man det er for dyrt, vil jeg så anbefale bare at købe pinden, for den synes jeg godt nok er smart! Og man kan selvfølgelig hænge alt muligt forskelligt legetøj på den. PRIS: GOD

(Bonusinfo: Pinden passer IKKE til seng fra Stokke og Leander, men ellers på alle andre senge og kravlegårde)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dayz Resort - Rønbjerg Feriecenter