Angulus sandaler – Testfamilien
Superlove

Angulus sandaler

To af vores testfamilier har testet sandaler fra Angulus fra Growingfeet.dk

Julie starter med at fortælle:

?Vi har haft fornøjelsen af at teste et par Angulus begyndertullesko i rosa lak med guldglimmer fra Growingfeet.dk.

1

Førstehåndsindtryk af hjemmesiden Growingfeet.dk var supergodt. Hjemmesiden har et flot og lyst design, hvilket gør den indbydende, når man går derind og vil finde sko til sit barn. Derudover var det nemt og overskueligt at finde rundt og dette gjorde, at det ikke tog lang tid for mig at finde de helt rigtige sko til min datter.

Min datter har ikke haft Angulussko før, så vi var rigtig spændte på at modtage dem. Vi valgte Angulus begyndersko, fordi jeg flere gange havde hørt rigtig godt om Angulus og deres skos kvalitet.

3

Vi valgte et par Angulus begyndertullesko på Growingfeet.dk. Førstehåndindtrykket af skoene var supergodt, designet var rigtig flot og så virkede kvaliteten af skoen til at være rigtig god. Begynderskoene giver en god støtte på min datters fod og skoen går op om anklen, så den giver optimal støtte for foden. Skoen er superpraktisk og tager ikke lang tid at få på foden, idet den lukkes med en justerbar velcrorem om anklen, som fungerer supergodt og gør, at skoen ikke går op hele tiden.

Min datter skulle i starten vænne sig til at have en begyndersko på. Angulus begynderskoen kan godt virke tung for de små pus at have på i starten, men efter min datter havde haft skoen på i noget tid, virkede det ikke som et problem for hende at gå på opdagelse.

2

Alt i alt er vi meget tilfredse.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – superfin begyndertullesko! Man er sikker på, at ens barn får den optimale støtte, hvis man vælger denne sko.

Holdbarhed: MEGET GOD – selvom der er kravlet, gået og hvad man nu kan finde på, fremstår skoen stadig som ny, fin og blank i lakken.

Pris: GOD – mht. pris kan det godt virke som mange penge for en begyndersko, men kvaliteten og designet er superlækkert, og man får, hvad man betaler for.

Kvalitet: GOD – skoen er af lækker kvalitet både udvendig (lak) og indvendig (skind) og er alle pengene værd.

Mie fortsætter:

“Vores store pige på 6 år var så heldig at få lov at teste et par sandaler fra Growingfeet.dk, og valget faldt på et par fine sølvsandaler fra Angulus.

IMG_3889

Det er en smuk lukket sandal fra Angulus pyntet med flot tungekant. Sandalen har fast hælkappe og lukkes med velcrorem. Sålen er Angulus’ Naturform, der følger fodens naturlige form, og derfor giver denne sandal optimal støtte samt god plads til tæerne.

Faktisk er det første par sandaler fra Angulus, hun har ejet, selvom vi har hørt meget godt om mærket, så har vi faktisk aldrig selv haft købt dem. Men det kommer vi da helt sikkert til at gøre fremover, for ikke nok med, at det er et superfint og piget design, så er kvaliteten også bare i top. Anna har på intet tidspunkt klaget over, at de gnaver eller har generet til trods for, at de er nye. De bliver brugt flittigt både i skole og til en rask cykeltur.”

IMG_4533

Nytteværdi: MEGET GOD – sandaler om sommeren er et MUST for de små barnefødder.

Pris: GOD – normalprisen er 799,95 kr, hvilket er lidt i den dyre ende, men man får også den kvalitet, man betaler for. LIGE NU er de dog på tilbud til 559,96 kr., så nu kan man virkelig gøre et godt køb.

Kvalitet og holdbarhed: MEGET GOD – en sandal, hvor kvaliteten bare er helt i top. En god, solid sål, en god pasform og en god velcrolukning. Vi er meget tilfredse med kvaliteten, og selvom de er brugt godt, ser de stadig ud som nye.

IMG_4535

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superlove