Isabell Kristensen – Testfamilien
REDGREEN

Isabell Kristensen

Vores tester Mie har sammen med datteren Anna på 7 år, testet Isabell Kristensen for Lottesklaedeskab.

IMG_4719

Mie fortæller:

“Det var en fin og yndig denim kjole i en blød kvalitet, som vi modtag til Anna fra Lottes klædeskab.

Kjolen har knapper i ryggen, hvilket gør den nem at få af og på og så har den fine læderlommer foran, så den får et feminint, men også rigtig sejt look. Der er knapper, så man har mulighed for at lave kjolen med korte ærmer.”

“Kjolen er en helt anden stil, end hvad jeg normalt ville købe til min datter – så det var ret fedt at få lov at prøve noget anderledes. Har aldrig prøvet tøj af mærket Isabell Kristensen, så var derfor spændt på at prøve det.”

“Demin stoffet er i rigtig god og kraftig kvalitet og de små læder lommer foran er bare super seje og lækre at røre ved. Selv far var meget begejstret over kjolen og det er ellers sjælendt, at han giver datterens tøj et ord med på vejen”.

1P8A7463

 

“Anna selv er også helt vild med kjolen. Og synes at det er super smart med lommerne – så kan der lige være en pakke tyggegummi i lommen eller andre småting”.

1P8A7449

“Anna bruger str. 122 i det meste tøj – og fik også denne kjole i str. 122. Vi må konstatere, at hun nok skulle have haft den i str. 128, for knappen bagpå har det med at knappe op, når hun strækker ryggen og tror heller ikke at funktionen med at lave korte ærmer ville kunne gå til hende i denne str. Ærmerne vil simpelhen blive for stramme.”

“Hun skulle have haft den i str. 128, så havde den været helt perfekt – så det vi kan konkludere er blot, at tøjet måske er lidt småt i størrelsen – vi kan ikke sætte en finger på noget som helst andet. Vi har fået vasket kjolen et par gange – den behøver ikke at blive strøget – og den er stadig dejlig blød og fin – og til trods for at knappen bagpå driller en smule, så vil Anna rigtig gerne have kjolen på og vælger den gerne frem for andet af hendes normale “hverdags”-tøj i skuffen”.

1P8A7447

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI: Tøj er en nødvendighed. Om det er til hverdag eller fest. Denne kjole vil kunne bruges til begge dele og får karateren GOD.

HOLDBARHED: Vurderes som værende GOD. Er faktisk ret stor fan af demin stoffet, som er kraftigt i det og ganske slidstærkt i forhold til at så andet tøj, som Anna normalt får på.

PRIS: Kjolen koster 399,95 kr.  Det er en designerkjole i en rigtig god kvalitet – så jeg vil vurdere prisen som GOD.

KVALITET: Kan ikke sætte en finger på kvaliteten. Vil sige at tøjet er lidt småt i størrelsen – men kvaliteten er i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REDGREEN