Racoon outdoor overgangsjakker – Testfamilien
Raccoon Outdoor regntøj, fleecekøredragt, softshelljakke og softshell suit

Racoon outdoor overgangsjakker

Vores tester Lalanis to piger har testet forårsjakker fra Racoon Outdoor, fra deres SS16 kollektion.

Lalani fortæller:

“Mine piger var så heldige at måtte vælge hver en lækker forårsjakke fra Racoon Outdoor. Det var egentlig ikke så svært, og pigerne var begge sikre, da jeg viste dem modellerne.

Billede 1

Ida valgte modellen Anastacia Dot Girl Jacket i den lækreste og flotteste koralfarve i str.122. Jakken er facon yet og virkelig smuk. Hvis den var i min størrelse, måtte jeg også eje den 🙂

Emma valgte Anastacia Diamond Girl Jacket i str.104. Jakken er lige hende; den er mere ?sart? i farverne og har en fed kontrast mellem det lyselilla/grå og gule hjerte midt på og en koralfarvet lynlås. Modig sammensætning, men perfekt – og den er lige Emma.

Billede 4

Jer, der følger mig på Instagram ved, at jeg er tosset med farver; farver som skiller sig ud. Det gør disse! Jeg er vild med de sarte nuancer og den mere anderledes form – det er mine piger heldigvis også 😉

De kan sagtens have en fleece på under, uden det ser træls ud, og ingen andre i børnehaven har samme jakke – det kan moderen her godt lide 😉

Billede 6

Jakkerne er begge vind- og vandtætte overgangsjakker med superflot pasform. De har et blødt fleecefoer og elastik forneden, som lukker godt af for vinden.

De kan vaskes ved 40 grader og tørres ved stuetemperatur.

Billede 5

Jeg har aldrig rigtig kendt til mærket, men det er så fint; virkelig lækre jakker!

Nu har pigerne ikke gået vanvittig meget i dem pga. vejret, men det kommer de til. Jakkerne er blevet vasket efter anvisningen og er stadig lige lækre.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris & kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD MIDDEL GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – en meget fin overgangsjakke, som skiller sig ud på markedet.

Holdbarhed: MEGET GOD – smukkeste og lækreste kvalitet.

Pris: GOD – kvalitet koster. Idas koster 699,- Emmas koster 549,-

Kvalitet: MEGET GOD

Næste indlæg

Raccoon Outdoor regntøj, fleecekøredragt, softshelljakke og softshell suit