SÅ er juleræset i gang…. !?! – Testfamilien
STØT Julehjælpen i fællesskab med bObles

SÅ er juleræset i gang…. !?!

Jeg elsker julen – men puha, hvor jeg synes at det starter tidligere og tidligere… Og HVORFOR er det lige at ungerne skal have ikke 1 – ikke 2 – ikke 3 – nej endnu flere julekalendre der skal åbnes hver morgen i december måned. Det er da hyggeligt – men ville én ikke være nok?

Og ja, så har vi allerede anskaffet os de første tre. En fra kinder – en af de billige tyske (gave fra faster), kinderkalenderen købte vi på en Tysklandstur for nogle uger siden – men den eneste kalender ungerne faktisk har ønsket sig er den fra LEGO. Så da der var 30% på alt legetøj i Føtex i weekenden, så slog mor her til.

Jeg vil gøre alt for at de ikke får flere af den slags ind af døren i år. Adventspakker får de altid af farmor og farfar og også gerne de to der vises på tv. Vi har faktisk aldrig selv købt hverken pakkekalender eller adventskalender til ungerne, da de får så rigeligt i forvejen.

Kunne være sjovt at høre om hvad jeres ‘regler’ er for den slags?

Anna var glad bare for LEGO Friends julekalenderen. Så næste år kan det være at hun skal nøjes med én. Buller vil også gerne have en ser det ud til… (:

Jeg får altid selv en skrabekalender af min far. Men har aldrig vundet noget. Men synes at det er hyggeligt at han husker det hvert
år.

Nå, men det var bare lidt tanker herfra.

Tak fordi du læste med.

Kram fra Mammarose Mie

P.S. Håber at I vil smide en kommentar om jeres traditioner hvad angår julekalendre, pakkekalendre og adventskalendre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STØT Julehjælpen i fællesskab med bObles