Test af Billedvæg fra Livink – Testfamilien
TILBUD BØRNEPENGERABAT HOS HIDAYAH.DK

Test af Billedvæg fra Livink

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

To af vores testfamilier har indrettet sig med en fin billedvæg fra Livink. Der findes flere forskellige pakkeløsninger på Livinks egen hjemmeside netop nu.

Pia fortæller:

Vi har været så heldige at skulle teste/fremvise plakater til en billedvæg fra Livink. Vores billedvæg er sammensat af billeder 2 stk 50X70 cm og 4 stk A3 samt et A4 billede med en kanin til Ellienora.Vores stue indeholder ikke så mange farver og derfor passer Livinks plakater fint ind i vores stil med deres dæmpede farver og stilfulde design.

Vi har valgt at sammensætte vores billedvæg med grønne og grå nuancer, hvilket fungerer godt til vores gråblå væg, som billederne hænger på.

Udvælgelsen af plakater til vores billedvæg foregik ved, at vi målte hvor lang vores væg var og hvor mange billeder der kunne hænge samt hvilke størrelser plakater vi skulle have. Derefter udvalgte vi plakater fra deres hjemmeside.

Førstehåndsindtrykket af Livinks hjemmeside var positivt. Meget brugervenlig og nem at finde rundt i, størrelse og pris var tydelige på alle deres produkter.

Vi modtog vores plakater hurtigt efter bestilling, ligesom lovet på deres hjemmeside. Rigtig god service.

Efter modtagelsen af Livinks plakater, måtte vi en tur i Ikea efter nogle rammer. Desværre sælger LIVINK ikke rammer til deres plakater, eneste minus ved deres hjemmeside, men rammer er ret svært at skulle sende.

Det store udvalg af plakater hos Livink gør, at der er noget for alle typer og til alle typer bolig. Det gode ved Livinks plakater er, at de kan mixes og matches efter behov, langt de fleste billeder kan vende på begge leder og derved gør det det nemt at sammensætte en billedvæg.Som et nyt tiltag har Livink lavet en ?pakkeløsning? med en komplet billedvæg til 999 kr. Dette tiltag synes jeg er virkelig smart, da det for nogle vil være svært selv at skulle sammensætte en væg med billeder og være kreativ.

Kaninen Emma passer så godt ind til et pigeværelse. Billedet er placeret inde hos Ellienora, men Milja på 10 år er også helt vild med billedet, så det passer til flere aldersgrupper.

Vores billedvæg er blevet taget rigtig godt imod fra venner og familie. Flere venner har efterfølgende sagt at de er igang med at planlægge en billedvæg med billeder fra Livink.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Livink har plakater i forskellige størrelser og design, som passer godt ind i langt de fleste hjem. Plakaterne passer både til voksne og til børn og er i et stilfuldt design. Deres plakater kan sammensættes på utallige måder og vendes på langs og på højkant, hvilket gør at de er nemme at sammensætte til en billedvæg.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD – Priserne hos Livink ligger op ad andre plakater på markedet og er derfor en fair pris. Livinks plakater koster fra 199 kr til 499 kr, et prisleje hvor alle kan være med. Jeg syntes at kvalitet og udseende gør dem alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Alle Livinks plakater er trykt på syrefrit papir, således at solen ikke kan ødelægge/blege plakaterne. Materialerne af plakaterne er helt i top. Plakaterne lever op til det skrevne på deres hjemmeside.

Anette fortsætter:

Livink laver så mange skønne plakater ? første gang jeg så deres skønne forårskollektion blev jeg så forelsket ? jeg måtte have et par af dem hjem.

Jeg havde så svært ved at vælge, hvilke jeg skule have, dels fordi der er mange flotte motiver men synes også det er så svært at sidde hjemme i sofaen og se hvad der virker godt sammen af både motiver, farver og størrelser.

Livink har sidenhen lavet pakker, der gør det let for deres kunder, at se hvad der matcher sammen ? desuden kan flere af deres motiver hænge både vandret og lodret.Mit valg faldt på 2 stk. 50×70 plakater og 4 stk. A3 plakater.

De 2 stk. 50×70 plakater kunne jeg have hængt op på samtlige vægge i vores hjem ? de gør det simpelthen så godt. Vi har loft til kip mange steder i huset og de fylder godt på de store hvide flader.Da jeg skulle lave billedvæggen kunne jeg ikke finde plads til alle 6 billeder ? så de øvrige 2 plakater med citater indgår i indretningen på en hylde i stuen og en i soveværelset og samtidig har jeg mulighed for at skifte dem ud med en af de øvrige billeder i billedvæggen og herved give lidt forandring.

Jeg elsker den forandring nye plakater kan give ? min holdning har altid været, at købe kvalitetsmøbler, der holder i mange år og når jeg så trænger til forandring, så er der puder, plakater og lysestager der skiftes og det virker ret godt for mig.

Med Livink plakaterne synes jeg min stue har fået helt nyt udtryk ? og prisen for de 4 billeder i billedvæggen er samlet kr. 1.296.-

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD ? går under kategorien Nice to have ? en billige måde at skabe nyt liv og forandring i et rum.

Holdbarhed: MEGET GOD – Plakaterne er af god kvalitet og holder jo evigt i glas og ramme.

Pris: GOD – A3 plakaterne koster 249.- pr. stk. og 50×70 plakaterne koster 399.- pr. stk.

Kvalitet: MEGET GOD

9 kommentarer

 • Rebekka

  Livink har en masse fine plakater og noget for enhver smag. Har tidligere købt flere lykkepakker til en skøn pris – og fået de fineste plakater. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Herhjemme er vi vilde med livinks design og har for nyligt tilføjet endnu en til samlingen i form af ‘toiletregler’ da det giver god energi på badeværelset – og så er det jo også bare god humor 😃👌🏼 Kan klart anbefale livinks mange billededesigns – der er noget for enhver smag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med Livinks designs.
  Der er både til minimalisterne og de prangende hjem.
  Det er fede designs hele vejen igennem og deres citat-plakater rammer helt rigtigt.
  Vi er rigtig glade for dem vi har og vi skal helt sikkert have flere ☺️👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi tjekker livink herhjemme. Især statement kortene 🙂 flere af deres posters vil klart være at finde når vi flytter i vores nye hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker deres plakater! – både printne, farverne og ikke mindst priserne er jeg vild med 🙂
  Jeg er fan af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Livink har en masse lækre produkter.
  Vi er især glade for deres Plakater med statements – men savner lidt nogen plakater eks. Til bedsteforældre, som kun har et barnebarn – da det virker forkert at der står vi når de kun har 1.
  Plakaterne er i superkvalitet og jeg elsker at bestille fra dem og bruge til gaver og i hjemmet.
  Elsker også deres moodcups.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er vild med det enkle design og vi har også flere plakater fra Livink fordelt i hele huset. Her er et godt udvalg til både små og store

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette lundsgaard

  Uhhh det var lige hvad jeg kunne bruge, til når vi bytter soveværelse med den mindste. Det kunne være fedt med noget nyt over sengen, og de har en masse fede plakater 👍🏼 Og synes priserne er meget fair .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Plakaterne fra Livink, er super flotte og det store udvalg gør at man selv kan sammensætte de plakater, man bedst kan lige.
  Hjemmesiden er meget brugervenlig og nem at finde rundt i. Størrelse og pris var tydelige på alle deres produkter, så man var ikke i tvivl.
  Vil klart anbefale Livink til andre – de har plakater til både børneværelset og resten af huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBUD BØRNEPENGERABAT HOS HIDAYAH.DK