TEST af Partyking.dk – Balloner og festtilbehør – Testfamilien
TEST af Hafnia gulvmaling fra Røverkøb - inkl. rabatkode

TEST af Partyking.dk – Balloner og festtilbehør

Vores tester Mie har sammen med hendes familie testet nogle forskellige produkter fra Partyking.dk

Mie Fortæller:

I forbindelse med at vi skulle holde barnedåb har vi testet en masse balloner og festtilbehør.

Vi havde blandt andet bestilt nogle super fine folie bogstaver, så vi kunne skrive LOUI, samt nogle sølv stjerner. De har holdt rigtig godt. Vi havde bare pustet alm. luft i bogstaverne og de holder stadig her to uger efter. Derudover fik vi en masse latex balloner og confetti balloner.

Når man holder fest og gerne vil have en masse flotte balloner med helium, vil man gerne have at de skal holde sig svævende længe og ikke kun 6-8 timer, som almindelige latexballoner med helium kan. I den forbindelse har vi testet HIFLOAT som er et supplement til Helium. HIFLOAT er et produkt, der ved brug sammen med helium gør, at dine latex balloner holder sig oppustede og svævende længere.

Det var super smart at vi kunne puste ballonerne op dagen før, hvor vi pyntede op og de holdte sig stadig svævende dagen efter, da vi ryddede op.

Man skal sørge for at læse brugsanvisningen ordentligt, når man anvender HI-FLOAT, så man har helt styr på de forskellige dosseringer.

Kommer der for meget i kan ballonerne ikke svæve og kommer der for lidt i holder de sig ikke svævende i flere dage. Vi havde lidt udfordringer indtil vi lige fik styr på dosseringen, men så virkede det fint.

Jeg har ikke prøvet at lave confetti balloner før og det lykkedes ikke rigtig for os, at få dem til at svæve. Ved ikke om der kom for meget HI-FLOAT i eller om det var mængden af confetti. Vores blev desværre ikke de flotte klare confetti balloner, som man ser på billederne.

Udover festpynt har vi testet lidt drinks udstyr, som vi blandt andet brugte som velkomst drink.

Partyking.dk er en af de få butikker i DK, hvor man kan få brombærlikør, så hvis der er andre som mig, der elsker en Bramble Cocktail, så er det et smut forbi Party King og få fat i en Brombær likør.

Vi har både brugt den til Cocktail, men også bare til en kold limonade til os selv og ungerne. Til likøren havde jeg også bestilt en bowle, så man kan lave en lækker bowle med velkomst drink i.

Jeg vil også gerne give min personlige anbefaling af Party Kings kundeservice. Jeg var i kontakt med dem, da jeg havde nogle spørgsmål vedr. ordren. Jeg skrev til dem en sen aften og havde svar næste morgen.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Party King er:

Nytteværdi: GOD – Det er en smagssag, hvor meget man vil gøre ud af pynten til en fest, men for folk der gerne vil give den en tand ekstra på dekorationsdelen, så er PartyKing et fantastisk sted med alt pynt mellem himmel og jord.

Holdbarhed:  GOD – Ballonerne holdte som lovet i flere dage i stedet for 6-8 timer.

Kvalitet MIDDEL/GOD – Rigtig god kvalitet af folie og latex balloner, Bowle og likør. Confetti ballonerne var ikke helt klare som man ellers ser på billederne. De var lige gullige i det. HIGH FLOAT er et super produkt, man skal bare lige have styr på dosseringen.

Pris:  GOD – Fine priser – Det er et kæmpe plus at balloner er delt op i flere intervaller, så man kan købe 10, 25 osv. Man kan komme langt for 500 kr.

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

 • Eva p

  Vi har haft brugt partyking til at købe helium, balloner og HIFLOAT – vi fik pustet en masse balloner op og fik lavet en masse balloner med HIFLOAT – og de holdt sig oppe gennem hele familiefødselsdagen og dem, som kom med hjem kunne holde over en uge – de balloner, som ikke havde fået HIFLOAT holdt ca. 6 timer.
  Elsker at man kan købe Helium på flaske og selv børnene under supervision kan være med til at puste ballonerne op.
  Tænker at HIFLOAT nok er bedst i farvede latex balloner uden fyld som lys eller konfetti – men så kan det være med til at give den ultimative oplevelse til børnefødselsdag, konfirmation, barnedåb m.m.
  Partyking har også et stort udvalg af sæbebobleflasker og maskiner og har til flere fester oplevet at sæbebobler skaber ekstra stemning.
  Partyking har meget konkurrencedygtige priser og kan anbefales 🍀🤞🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Hafnia gulvmaling fra Røverkøb - inkl. rabatkode