16. DECEMBER – LÅGE 16 ER ÅBEN – KIG IND – Testfamilien
15. DECEMBER – LÅGE 15 ER ÅBEN – KIG IND

16. DECEMBER – LÅGE 16 ER ÅBEN – KIG IND

VINDEREN AF LÅGE 16 BLEV FUNDET PÅ FACEBOOK:

 

Send navn, adresse, mail og mobil til testfamilien@gmail.com – så får vi sendt din gave afsted (: (sidste frist for at henvende sig er d. 31/12-2018).

Bag låge nr. 16 gemmer der sig hele to lækre gaver fra hhv. Ultimate Ears og Mderma  til en samlet værdi af ca. 2.o00 kr.

Gaven er en lækker højtaler Ultimate Ears Megaboom 3 fra Ultimate Ears samt Lipid Balm, High Absorbent Cream samt Body Lotion fra Mderma.

Du deltager i konkurrencen på Facebook eller på Instagram. 

Ultimate Ears Megaboom 3

Den utrolig robuste Ultimate Ears Megaboom 3 trådløse højttaler lader dig høre din musik overalt og kommer med den innovative Magic Button. Trådløs og bærbar højttaler. 360 graders lyd. Vandtæt, robust.

MD01 Lipid Balm

Giv din hud maksimal beskyttelse og pleje med MDerma MD01 Lipid Balm. En unik, allergivenlig 100% fedtcreme, der effektivt afhjælper ekstremt tør og skadet hud. Den lægger en beskyttende barriere på huden, som holder din hud sund, fugtmættet og modstandsdygtig. Cremen absorberes hurtigt og føles behagelig at bruge.

MD12 High Absorbent Cream

MDerma MD12 High Absorbent Cream er en unik, allergivenlig fugtighedscreme, som trænger lynhurtigt ind og holder på fugten – længe! Cremen er baseret på gode fugtgivende ingredienser, der styrker hudens naturlige barriere, og giver optimal pleje af tør hud på hele kroppen. Cremen indeholder 40% fedtstoffer, men absorberes alligevel lynhurtigt af huden. Den kombinerer glycerin, som tiltrækker og binder fugt i huden, med vaseline og paraffinolie, der virker blødgørende, beskyttende og fugtbevarende. Cremen er nem at fordele og trænger hurtigt ind, hvilket gør den særligt velegnet til pleje af hænder og fødder.

MD31 Body Lotion

MDerma MD31 Body Lotion fra MDerma er en effektiv og allergivenlig lotion, der tilfører huden masser af fugt . Kan bruges hver dag til pleje af huden. Lotionen er god til normal og tør hud og modvirker irritation. Den har en let konsistens, der er nem at smøre på hele kroppen. MD31 kan anvendes til let atopisk hud, hvor en ikke for fed creme foretrækkes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15. DECEMBER – LÅGE 15 ER ÅBEN – KIG IND