LÅGE 24 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023 – Testfamilien
LÅGE 23 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023

LÅGE 24 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023

VELKOMMEN TIL TESTFAMILIENS STORE JULEKALENDER 2023

Hver dag åbnes der en ny låge og Babyjogger åbner låge 24.
Bag lågen i dag gemmer der sig en  City Mini GT2.1 inkl. liggedel til en værdi af 5.698 kr.

Baby Jogger City Mini GT 2.1 kommer med integreret fodstøtte, fjeder og forbedret komfort. Her følger en komfortabel liggedel med, så du kan anvende vognen til nyfødt så de får optimal ligge komfort. Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2.1 duovognen som følger med på alle jeres eventyrer. Nem at klappe sammen med én hånd, kompakt så den kan være i selv de mindste biler, og mange andre features.

* Praktisk bærehåndtag i liggedelen
* Ventilation i kaleche på liggedelen
* Stor skyggende kaleche på klapvognen
* Justerbart styr
* Ryglæn og fodstøtte ligeledes justerbar
* Drejbare forhjul

Kom godt fra start
Lav din Baby Jogger City Mini GT 2.1 om til en smart duovogn så får du allerede fra baby er nyfødt enormt meget glæde af vognen. Liggedelen er praktisk og rummelig, og kan anvendes op til 6 måneder – alt efter hvordan baby vokser. Hver obs på at når baby begynder at vende fra ryg til mave og være mere aktiv, så er det nok tid til at skifte over til klapvognssædet. Liggedelen er let at montere på stellet, og klikkes af og på via beslag i siderne. Liggedelen har vindbeskyttelse, kaleche og kan bæres rundt i håndtaget, som er integreret i kalechen, som var det en almindelig lift. Der er mulighed for at klappe liggedelen sammen, så den ikke fylder så meget, hvis den f.eks. skal pakkes i et lille bagagerum. Ydermere kan kalechen reguleres med to trykknapper på siden af liften, og har desuden en praktisk solskærm samt ventilationsnet i kalechen for optimal luftgennemstrømning.

 

 

 

Du deltager enten på Testfamiliens Instagram konto eller Facebookside. 

Vinderen d. 31/12-23.

Håber, at I har lyst til at lege med og RIGTIG GOD DECEMBER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 23 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023