TEST af Zensro retreat på LIVØ – Testfamilien
TEST af Autocamper Randger R 560 4x4

TEST af Zensro retreat på LIVØ

Vores tester Linda har været en tur på Livø til Zensro retreat. Læs her om hendes oplevelse:


Da jeg hørte at Livø skulle danne rammen om Zensro allerførste yoga retreat var jeg slet ikke i tvivl… Jeg SKULLE med. Og skal jeg beskrive weekenden med et ord, så var den magisk.

Zensro, med skønne Linda i spidsen laver retreats i ind og udland, med fuld fokus på yoga. 

Ved disse retreats, er ønsket at skabe helt særlige stunder. Men også muligheden for at fordybe sig i yogaen. Linda ønsker at skabe retreats hvor det hele går lidt mere op i en højere enhed. Der er derfor altid fokus på smukke omgivelser, lækker mad og de bedste undervisere. Kvalitet er i højsædet hele vejen rundt. Og jeg må sige – det mærkes. Yderligere vil jeg gerne fremhæve at der på Zensro retreats altid er fokus på nærvær, hvorfor indehaver Linda altid er med som vært så yoga instruktørerne kan prioritere deres undervisning fuldt ud. Det fungerer super godt, at det er Linda der har styr på alt det praktiske. Og er der det mindste, står hun klar med det samme. Ligeså med et kram, en sludder eller et godt grin.  Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Livø før, og den lille ø, samt Jesper og hans kone Ulla, der driver feriecenteret, skuffer ikke… Man kan ikke andet end at tabe sit hjerte til Livø, dens smukke natur, roen, ”Livø ånden” og mængden af exceptionel mad som Ulla og Jesper står for. Jeg kan kun anbefale, at man til sommer besøger den lille perle i Limfjorden. Enten som en dagstur, eller med overnatning på feriecenteret. Man skal i hvert fald ikke snyde sig selv for et måltid mad på Livø.

Men tilbage til yoga retreatet på Livø…

Vi ankom med båden om eftermiddagen og blev budt velkommen af Linda og Jesper.

Da alle deltagere var vel indkvarteret på feriecenteret stod den på hygge med lækker aftensmad og aftenyoga. 

Hele weekenden var der fokus på Yin yoga. Yin yoga handler om at spænde af og strække bindevævet i kroppen. Oftest er man i de forskellige stillinger i ca 3 minutter, hvilket i starten godt kan virke som lang tid. Hvis jeg skal forsøge at forklare en Yin yoga time, må det være følelsen af et dybt gab efter en god lur. Vores yoga instruktør var dygtige Malene Tøttrup. Malene er uddannet og underviser i Hatha, Yin, Restorativ og gravid yoga.

Hver morgen var der havdyp til de morgenfriske – undertegnede var selvfølgelig morgenfrisk, men tog dog en løbetur i den smukke natur i stedet. Herefter var der blid morgenyoga til at vågne på og derefter lækker morgenmad.

Resten af tiden stod på fælles gå tur rundt om øen, samvær, lidt ”alenetid” inden aftensmad, aftenhygge og godnatyoga. 

Jeg følte mig efter weekenden i den grad fuldt opladet, både på dejligt samvær med andre mennesker men også på ro. En sådan helt ægte ro og følelse af afslappethed i kroppen. Jeg er vild med konceptet ”yogaretreat” for man kommer ud og møde nye mennesker, mens man samles om det fælles – nemlig yogaen. Og alle kan være med… På denne tur var der både nybegyndere og meget øvede. Der bliver taget hensyn og man bliver guidet hele vejen. 

Linda havde inden afgang, oprettet en gruppe på Facebook så alle havde ”mødt” hinanden. Det var en god icebreaker at man på den måde, havde fået sat ansigt på de andre deltagere. Og der gik ikke meget mere end 10 minutter fra afgang, før snakken og latteren gled ubesværet. Måske også fordi at undertegnede kom for sent til den lille Livø færge og nærmest måtte hoppe om bord… Men det er en helt anden historie 😉

Den samlede vurdering af Zensro yogaretreat

Nytteværdi: Meget god – Den følelse jeg havde efter en weekend fyldt med nærvær, natur, god mad, yoga og nye bekendtskaber var fantastisk. For mig var det en kæmpe reminder om at huske at prioritere og vælge mig selv til. Et yoga retreat burde alle prøve…

Kvalitet: Meget god – Jeg kan kun anbefale Zensro yoga retreat. Man er i trygge hænder fra start til slut. Der var god information inden afgang, man følte sig enormt velkommen og der var sørget for alt. Man mærker at Zensro virkelig prioriterer deres kunder.

Pris: God – Prisen starter ved 3999 kr for en weekend med fuld forplejning. For nogle er det selvfølgelig mange penge, men jeg syntes det er en god pris for det man mentalt tager med hjem af ”feel good”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Autocamper Randger R 560 4x4